Liam Payne bocsánatot kért rajongóitól
2014. június 02. 16:37
Barbara 98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.22. Hozzászólás: 480 Csatolások: 0 Azonosító: 162448 offline |
Nem értem ezt miért ő írta ki. Semmit nem követett el, nem neki kéne vállalnia a felelősséget hanem Zaynnek és Louisnak.
2014. június 02. 16:50
EmmaEmilyFanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.24. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 194597 offline |
igazi ,,daddy direction" <3
2014. június 02. 17:17
Mrs.Bieber19 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.20. Hozzászólás: 646 Csatolások: 0 Azonosító: 209822 offline |
Liamnek teljesen igaza van es teljesen egyetertek vele !
Mar ertem miert szeretik annyian !
Mar ertem miert szeretik annyian !
2014. június 02. 17:50
Lajuraxxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.17. Hozzászólás: 157 Csatolások: 0 Azonosító: 209595 offline |
Lehet őt utálni, de nagyon érett, és helyén van a szíve.
Elégetni a koncertjegyet? Szerintem ez hülyeség. Elsősorban, gondolom nem ők fizették ki a drága jegyet, hanem a szüleik... Másrészt, istenem?! Ők is emberek és ők is csinálhatnak hülyeséget, hiszen fiatalok, miért ne élvezhetnék az életet? Én ennek ellenére is csak szeretni tudom őket.
Elégetni a koncertjegyet? Szerintem ez hülyeség. Elsősorban, gondolom nem ők fizették ki a drága jegyet, hanem a szüleik... Másrészt, istenem?! Ők is emberek és ők is csinálhatnak hülyeséget, hiszen fiatalok, miért ne élvezhetnék az életet? Én ennek ellenére is csak szeretni tudom őket.
2014. június 02. 17:56
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline |
Idézet (Fannycska999 @ 2014.06.02. 15:05)
Az szép, hogy ő kér bocsánatot, amikor nem ő okozott csalódást a rajongóknak...
Más: A JÓ ISTEN ÁLDJON MEG TITEKET, HAGYJÁTOK MÁR EZT A "MINDEN HUSZONÉVES DROGOZIK" DUMÁT! Viszonylag sok huszonéves van a családomban, és ha hiszitek ha nem, egyik sem drogozik. Van, aki sima cigit szív, de drogozni nem drogoznak. Nem minden huszonéves próbálja ki, hanem az, akinek valami baja van... az, hogy "fiatalon mindenki kipróbálja" a legnevetségesebb és leghülyébb magyarázat.
Más: A JÓ ISTEN ÁLDJON MEG TITEKET, HAGYJÁTOK MÁR EZT A "MINDEN HUSZONÉVES DROGOZIK" DUMÁT! Viszonylag sok huszonéves van a családomban, és ha hiszitek ha nem, egyik sem drogozik. Van, aki sima cigit szív, de drogozni nem drogoznak. Nem minden huszonéves próbálja ki, hanem az, akinek valami baja van... az, hogy "fiatalon mindenki kipróbálja" a legnevetségesebb és leghülyébb magyarázat.
Végre valaki, annyira idegesítő már ez a huszonéves duma. Egyébként én is az vagyok, de én sem próbáltam ki, a tesóim se, unokatesóim sem..tehát ennyit a huszonéves dumáról és még lehet sorolni.
2014. június 02. 20:07
chelsi1212új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.29. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 198967 offline |
szép tőle hogy bocsánatot kért remélem nem lesznek ők is olyanok mint a legtöbb sztár, hogy csak a botrányaikról lesznek híresek (heart)
2014. június 02. 20:28
bocsánatot kért...ez szép volt tőle..de attól még nagyot csalódtam benne
2014. június 03. 10:50
szendreiviki |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.17. Hozzászólás: 688 Csatolások: 2 Azonosító: 136578 offline |
Aranyos tőle!
2014. június 03. 12:57
na jo, én nem azon sokkoltam le, hogy drogoznak, hanem azon hogy a rajongók megvették a 30 000 fölött kezdődő jegyeket, és csak azért emrt egy ilyen videó kiszivárgott elégetik o.O
2014. június 03. 17:17
annus99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.01. Hozzászólás: 179 Csatolások: 0 Azonosító: 199221 offline |
Nem Liam-nek kellett volna bocsánatot kérnie de már Zayn és Louis is elnézést kértek ezért. aki meg emiatt elégeti a jegyet csak gratulálni tudok neki mert egy elkényeztetett lány és gondolom nekik mindennapi egy 1D koncert jegy.... én mit meg nem adtam volna azokért a jegyekért és van olyan aki az ösztöndíjából fizeti ki! A ONE DIRECTIONI IS EMBEREKBŐL ÁLL ÉS KÖVETNEK EL HIBÁKAT... mondjuk az tény hogy attól, hogy 20 évesek még nem kell elkezdeni drogozni és ez nem mentség a füvezésre sem. én kitartottam mellettük és ki is fogok! És azt olvastam hogy Harry is megharagudott rájuk és Louis-t kirugták a foci csapatából. szerintem ez elég büntetés nekik meg egyértelmű hogy megbánták..
2014. június 03. 21:09
Nem tudom miért ő kér bocsánatot, mert nem ő volt a hunyó, de mindegy, legalább normálisan állt hozzá. Amúgy meg a másik két srác magánügye, hogy mit csinál... van pár celebtársuk, akik ugyanúgy drogoznak, nem ők az egyetlenek... azért Louis-on kicsit meglepődtem...
2014. június 03. 21:12
BogieeMalikúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.05. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 223732 offline |
Miért nem Zayn vagy Louis kér bocsánatot???
2014. június 04. 00:15
Shennyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.26. Hozzászólás: 148 Csatolások: 0 Azonosító: 219974 offline |
Jujj két 20 év körüli srác füvezett és sok 12 éves a méregdrága jegyeit amit anyuci vett elégetett Hát ez igazán nagy hír... Inkább szánalmas! Louis meg Zayn csak jól érezték magukat a fű különben meg tized olyanrossz sinc smint az alkohol.
2014. június 04. 14:28
Curikavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 353 Csatolások: 0 Azonosító: 193972 offline |
Igaza van, az teny. Igen, nem ő tette de amit írt igaz- Mindenki tesz hülységet az életébe...Mindent kipróbál.... Az emberek közül nincs egyse aki ne próbálna ki dolgokat... Ez a dolgunk...
2014. június 04. 14:58
hát én már rájuk sem ismerek pedig megváltoztatták az életem
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.