Ez 15 évesen sem vicces, és egy 15 évesnek is tudnia kéne, hogy mennyire nem az. Ne jöjjön senki azzal, hogy cifrább, meg durvább dolgokat mondanak más 15 évesek. Egy dolog a káromkodás, meg egy másik a rasszizmus. Ami senkitől nem vicces és nem helyes, nem csak Justin Biebertől és nem csak azért, mert ő Justin Bieber. Gáz.
Ráadásul ez teljesen nyílt rasszizmus volt, nem olyasvalami, amibe belemagyarázzák, miközben abszolút nincs olyan töltete.
Ugyan ez jutott az eszembe, mikor elolvastam egy cikket, de nem akartam megint vitát nyitni. Igazad van.
Jézusom...
A cikk író a legnagyobb szent a világon! Képzelem, te kedves cikkíró, semmi bántót nem mondtál TIZENÖT évesen. Minden ember szájából hangzott már el "durva" poén, ami jó viccnek tűnt, de később visszagondolva nem volt az... Ami még fura, hogy a mocskolódó Justinos cikkek majdnem mindegyike Courtneyy-től származik. Érdekes.
Azért a bántó dolgok között is van bőven különbség. Az is más, amikor egy embert hülyézel le, és az is, amikor egy egész népcsoportot alázol szét. Ráadásul a rasszizmus évek óta komoly, globális probléma még a világban - aki esetleg iskolába is jár, nem úgy mint a Bíbörkéd, az ezt tanulja és tanulta is.
De bizonyára én lehetek a "ciki", hogy anno én 15 évesen nem a feketékkel viccelődtem...
Óóó igen, Courtneyy, az "álszent" annyira utálja Justint, hogy írt róla egy olyan cikket, amely nem isteníti, hanem ismételten megmutatja nekünk, hogy mennyire undorító és szégyellnivaló személy is Bieber. Hányingerem van már tőle, komolyan. Elszomorít az a tény, hogy a mai fiatalok és kislányok egy része felnéz rá. Ha nem Courtneyy írta volna meg a cikket, akkor valaki más és higgyétek el, az a másik személy se írt volna róla szebbeket. Szánalmas, hogy a Justin-fanok annyira próbálják jó színben feltűntetni, nem elismerni, hogy Justin igenis megérdemelne egypár atyai pofont. Persze, Justin Bieber annyira szent és fantasztikus, hogy már meg kell fojtani azt egy kanál vízben, aki szidni merészeli őt. Ezzel csak saját magukat járatják le, nem pedig a kedves cikkírót - aki egyébként nyilvánvalóan nagyon ért az utálkozó cikkek írásához, röhög a vakbelem. Nem azok az igazi fanok, akik állandóan, a lehetetlen helyzetekben is fújják a maguk igazát, hogy mennyire szent az ő kedvencük, hanem azok az igazi rajongók, akik elismerik kedvencük hibáját és képesek is őt "megszidni".
Én azért 15 évesen javában tisztában voltam a szavak súlyával és jelentésével, szóval nem hiszem el, hogy Justin nem tudta, hogy mit csinál. Egyszerűen csak szvegnek akart tűnni, azt hitte, hogy a csajok majd lerántják magukról a bugyijukat, mert ő annyira menő.
Ez a dolog, hogy "érjetek el annyit, amennyit ő" már egy kicsit unalmas, pláne, hogy egy olyan személyről van szó, akinél bárki jobb zenét produkál. Justin Bieber SEMMIT nem tett le az asztalra, az nem letétel, hogy a botrányai miatt híres, az csak szimpla idiotizmus.
hű, ez baromi vicces -.-" csak úgy mondanám, hogy az ilyen "ártatlan" viccek is rohadtul bántóak tudnak lenni, és aki azt gondolja, hogy ez annyira mégsem nagy cucc, még nem élte át, milyen az, amikor gúnyolják az embert, csak mert valamilyennek született. és ami a különbség a rasszista és pl. a szőke nős viccek között, az az, hogy bőrszín miatt igenis durván elítélhetik az embert - hajszín miatt? hát nem hinném. ráadásul 15 évesen az ember már nem óvodás, tisztában kellene lenni azzal, mennyire meg tudunk alázni embereket ilyenekkel.
Erre már nem tudok mit mondani, csak azt, hogy aki hülye, az hülye is marad. Csak remélni merem, hogy a rajongói egy idő után "kinőnek" belőle, és rájönnek, hogy egy ilyen elkényeztetett idióta ficsúrra nem érdemes az idejüket, és a "szeretetüket" pazarolni. Vannak erre érdemesebb emberek is.
Jó ez tényleg nem volt szép tőle belátom. De akkor is minek kell egy 5 éves sztorit előkaparni?
Na meg különben már szinte csak fekete barátja van. Ebből látszik hogy megérezte a szavak súlyát.
Már nem azért..Amit mondott 15 évesen mondta.Azóta 5 év ment el..Miért kell visszahozni ezeket?! Bocsánatot kért mindenért.. Mindig csak a rosszat látjátok benne.Olyan szánalmasok vagytok.-.Amúgy meg a legtöbb barátja néger!Nem értem miért csak a rosszat kell róla felhozni,és a jókat miért nem.Rohadt sok jót is tett az életben,de ezekkel nem foglalkoztok.Szépek vagytok mondhatom(y)
minek kell egy 5 évvel ezelőtti cikket felhozni? bocsánatot kért. ezen most mit kell lovagolni...nem értem. mindenki szokott viccelődni..ezzel semmi baj nincs. semmien törvény nem tiltja hogy valaki viccelődjön, ez nem törvény ellenes, és nem illegális szóval ne pattogjanak. persze nem volt tisztességes..de bocsánatot kért és az ugy lezárva.
BELIEBER FOREVER<3
Baszus legalább ha cikket irsz akor ne ird bele a véleményed te .....
Na mindegy egyébként meg 5 éve volt és egyébként példa képe van és mind a kettö színes börü és a barátai 89% is
Basszus nem hiszem el h senki n mondott olyan viccet amivel megbántott mást!! Akkor a szőke nők is sértődjenek meg az összes szöke nős viccen!! xD köztük én is xD
Meg könyörgök már tök régen volt!!
Én nem is emlékszem mit montam a mult hónapba nem h 5 éve!!!