Így vesztették el szüzességüket a sztárok II.
2014. június 02. 20:09
Miért kéne respect annak, aki a húszas éveiben lett felnőtt? Ő egy szent, példamutató ember, aki meg tizenéves korában vesztette el a szüzességét, az lenéznivaló? Ajj, megfogadtam, hogy nem írok ehhez a cikkhez, de úgy látom, hogy néhányan megint megcsillogtatják az értelmet...
2014. június 02. 20:57
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5018 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline |
Sokuk eleg koran letudta a dolgot
2014. június 02. 20:58
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline |
Lisáról nem gondoltam volna,hogy 32 éves korában vesztette el a szüzességét,mennyire kitartó volt
2014. június 02. 21:48
Látom, megy a "vita" a túl korán-későn dologról. Ezzel kapcsolatosan, bár nagyon relatív a korhatár, szerintem (és azt hiszem a társadalmi normák szerint is) olyan 17-19 év az ideális. Nagyon fiatalon még tényleg gyermek az ember, az pedig elég nehéz helyzet, ha az esküvő után derül ki a párról, hogy szexuálisan nem passzolnak.
A másik dolog meg, sztároknál kicsit bonyolultabb, mert egyrészt rengeteg ajánlatot kapnak, másrészről pedig feddhetetlen példát kell mutatniuk.
A másik dolog meg, sztároknál kicsit bonyolultabb, mert egyrészt rengeteg ajánlatot kapnak, másrészről pedig feddhetetlen példát kell mutatniuk.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2014. június 02. 22:02
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline |
Idézet (Zsanika01 @ 2014.06.02. 21:28)
Zita Twilight
Ez az egész azért nem így működik. Vallástól is függ...Ezen kívül felelősségtől és komolyságtól is.
Ez az egész azért nem így működik. Vallástól is függ...Ezen kívül felelősségtől és komolyságtól is.
Nem így? Nem hogy? Mert szerintem igenis úgy működik, hogy nem attól lesz valaki jó vagy rossz ember, hogy milyen döntéseket hoz a saját akaratából, a saját testével kapcsolatban. Az érettség nem kortól függ, és nem általános. Nevetséges, hogy úgy csinálnak az emberek, mintha egy szám alapján meg tudnák állapítani az összes ismeretlen emberről, hogy megértek-e a szexuális életre, vagy nem, ráadásul úgy csinálnak, mintha valami főbenjáró bűnt követne el az, aki nem az általuk támasztott elvárások szerinti korban kezdi meg azt. Még mindig nem tényekről, hanem egyéni véleményekről beszélünk, amit ilyen esetben senkinek nem kéne a másikra kiterjesztenie, csak saját magára, a SAJÁT testére. Mert ki mondja meg, hogy mi a jó? Ki mondja meg, hogy annak aki azt hiszi, hogy igaza van, tényleg igaza van? Egy ilyen rengeteg tényezőtől függő, egyéni és magán dolognál pláne ostobaság és GÁZ ítélkezni. Nem másokra kiterjedő döntés, hanem saját, egyéni, ennyi.
És az a baj, hogy több hozzászólást láttam arról, hogy mi, akik így gondoljuk, vitázunk azokkal, akik szerint ku rva, rossz ember, hülye, stb. az, aki korán kezdett szexuális életet élni, mert szerintünk korán kell. NEM. Szerintük mindenkinek a saját dolga, és még ha rossz döntést is hoz vele (ezt nem tudhatjuk), senkinek semmi joga és oka elítélni ezért (főleg mert itt rohadtul nem az illetőkért való aggódásról, hanem vak ítélkezésről, az elmebeteg utópisztikus világképünk megvalósításáról, a saját értékrend másokra való erőltetéséről van szó). Az a lényeg, hogy mindenki saját döntés alapján kezdje meg (ugyanígy az öltözködés, és minden csak az egyénre kiterjedő, más köreit nem zavaró dolog) és ne azért, mert elhagyják/kiröhögik, ha nem csinálja, vagy leri bancozzák, ha csinálja. Ennyi az, amit próbálunk megértetni, hogy nem minden fekete-fehér, nem az, hogy KEZDJÉTEK KORÁN, MERT AZ JÓ.
Szóval nem, itt nem a túl korán-túl későnről megy a vita, hanem a szabad döntés jogáról. Meg arról, hogy az emberek 90%-át akkor zavarja, döbbenti meg, készteti elítélő magatartásra ez a dolog, ha nőkről van szó. Persze.
2014. június 02. 22:51
janet7 !
egyet értek! mindent félretéve tényleg abszolút magánügy! csak az a baj, hogy nagyon sok kis tini a csoportnyomásnak engedve dönt úgy, hogy "essünk túl rajta" mert azt hiszik, ettől menők (de ne menjünk bele a pszicho blablába). egyébként én is ismerek olyan lányt, aki már 13 évesen felnőtt volt testileg-lelkileg.
hát, bonyolult ez a dolog, de csak azért mert túlbonyolítjuk
egyet értek! mindent félretéve tényleg abszolút magánügy! csak az a baj, hogy nagyon sok kis tini a csoportnyomásnak engedve dönt úgy, hogy "essünk túl rajta" mert azt hiszik, ettől menők (de ne menjünk bele a pszicho blablába). egyébként én is ismerek olyan lányt, aki már 13 évesen felnőtt volt testileg-lelkileg.
hát, bonyolult ez a dolog, de csak azért mert túlbonyolítjuk
2014. június 03. 00:58
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline |
Idézet (Ericso @ 2014.06.02. 22:51)
tényleg abszolút magánügy! (...) mert azt hiszik, ettől menők
Éppen most mondtad, hogy magánügy, de akkor legyen az is az, hogy ki miért és mikor csinálja.
Abban, hogy valaki túl korán/későn (bár az is kérdéses, hogy mit értünk a késő és a korán szavak alatt) nincs semmi tisztelendő, sem pedig lenézendő, de azt viszont nagyon bírom, mikor a nők, lányok egymást szólják le (ha még egymást is ilyen szavakkal illetjük, akkor ne is várjuk el, hogy a másik nem a tenyerén hordozzon) mert nem egy időben vesztették el a szüzességüket. Szerintem aki ilyet mond a saját nemének másik tagjára, az nem gondolt bele a szó valódi jelentésébe, mert a k.rva szó nem hozható összefüggésbe azzal, hogy valaki 13-15 éves korában feküdt le először. Másrészt miért zavar egyáltalán bárkit is az, hogy egy számára idegen ember mikor esett át rajta és/vagy kivel és/vagy miért és/vagy hol? Egyáltalán nem tartozik ránk, így nem is kéne ítélkezni senki felett sem, főleg nem egy olyan dolog miatt, ami természetes egy ember életében. Persze a fiúk 10 évesen is kezdhetik, az nemdurva. Ha valaki 20-30 évesen vesztette el, akkor sem lesz sem szebb, sem jobb, sem okosabb, sem erkölcsösebb, és nem is fogja jobban élvezni ettől. Ugyanígy a 13 évesek sem lesznek ez miatt ribizlik és nem is fognak pár év múlva ebből megélni. Ne próbáljuk már más életét irányítani, főleg a magánéletet ne...
2014. június 03. 11:22
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline |
Ez attól is függ szerintem, hogy ki mikor kezdi el a pasizást/csajozást. (amúgy utálom ezt a két szót, de mindegy) Szóval ha valakinek már 14 évesen van kapcsolata, akkor nyilván előbb túlesik rajta, mint aki mondjuk 17-18 évesen kezd el ilyenekkel foglalkozni. (Szerintem. Legalább is én az utóbbi csoportba tartozom)
2014. június 03. 11:52
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline |
Adriana Lima sztoriján meglepődtem. Mármint fura, hogy egy ilyen nő, akire ragadnak nyilván a pasik megtudta őrizni olyan sokáig az ártatlanságát. Egyfelől viszont nem meglepő, mivel Brazíliából származik, ahol elég komolyan veszik a vallást (bár mondjuk ez unblock Dél-Amerikára igaz ).
2014. június 03. 14:24
melyiklariúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.12. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 225996 offline |
12 évesen???????????
EZ DURVA
EZ DURVA
2014. június 03. 14:28
SteveRogersWifeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.11. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 225895 offline |
Érdekes hogy mennyire szélsőségesek 12-14 évesem azért korai...Inkább később mint előbb.
2014. június 03. 15:29
RutaPrimroseLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 697 Csatolások: 5 Azonosító: 202135 offline |
hát, nekem a 14 még korai -.- talán 16.... TALÁN
2014. június 03. 17:22
Dream-AmeliaMuhahahaha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.21. Hozzászólás: 1088 Csatolások: 132 Azonosító: 222966 offline |
Példát kéne venni azokról a sztárokról, akik megtartották a nászéjszakájukig.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.