Egy tanulmány során kiderítették, a macskás emberek sokkal fejlettebbek.
A teljes cikkhez kattints ide!
Okosabbak a macskatartók!
2014. június 04. 21:43
2014. június 04. 21:44
IAmWhatIAmúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.22. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 176302 offline |
Wow érdekes!
2014. június 04. 21:47
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline |
Hát, ez most jót tett az egómnak
2014. június 04. 21:51
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3095 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline |
Persze a kutya legalább akkora egoista, mint a macska. Nevetségesek ezek a tanulmányok, inkább az állatok betegségeinek gyógyításával foglalkoznának.
2014. június 04. 21:54
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8818 Csatolások: 219475 Azonosító: 59785 offline |
Köszönöm, köszönöm. Most bizonyítást nyert az, ami eddig is tudtam. Na jó, csak vicceltem...
2014. június 04. 21:54
Poppy Lovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.08. Hozzászólás: 199 Csatolások: 1 Azonosító: 201626 offline |
Na, kiderült hogy okosabb vagyok... de csak a kutyásoknál
2014. június 04. 21:58
Szerintem a kutya és a macska ugyanolyan, csak máshogy viselkednek. Mi sem vagyunk egyformák, nem kell "fikázni" sem a macskákakt, sem a kutyákat.
2014. június 04. 22:29
Na és akinek mindkettő van? Egyébként ez egy nagy h*lyeség. Tényleg foglalkoznának inkább valami értelmessel. nem tetszik a cikk.
2014. június 04. 22:38
Idézet
Annak ellenére, hogy a kutyákkal ellentétben a cicusok hajlamosak magára hagyni a gazdit, sőt, konkrétan magasról tesznek rájuk.
Szerintem ez hülyeség. Lehet, hogy vannak ilyen macskák is, de a többségük nem ilyen. Nekünk világéletünkben mindig volt cicánk [Csak úgy mint kutyusunk is.] és mindegyik egy imádnivaló kis teremtés volt, akik sokszor több szeretetet adtak, mint egy ember, különösen a mostani cicusunk, aki már több mint 10 éve van mellettünk. Ő például csak úgy hajlandó bent maradni a házba, ha ráfekhet vagy rám, vagy anyura, más különben fogja magát és kimegy a kertbe. Nincs is annál jobb érzés, mint amikor hozzám bújva a nyakamba szuszog.
A két állat folytonos összehasonlítgatásának pedig semmi értelme. Mindkettőnek meg van a maga szeretnivaló énje, de ugyanúgy vannak negatív tulajdonságaik is. Valaki a macskákat szereti, valaki a kutyákat, de valaki meg mindkettőt. Nem az fogja egy ember intelligenciáját meghatározni, hogy épp melyiket tartja otthon...
2014. június 04. 22:53
Misuzu86동방신기 사랑해요 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 1253 Csatolások: 28 Azonosító: 204515 offline |
Nem az a hülyeség, hogy ilyen tesztet csináltak, hanem az nem túl okos, aki ezt el is hiszi. Vagyunk x milliárdan a földön és ebből csupán 600-at vizsgáltak meg, majd ha minimum az emberiség felét megvizsgálják így, akkor majd talán el is hiszem
2014. június 04. 23:03
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline |
Imádom a macskákat, de a kutyákat is. Akkor én most mi vagyok?
2014. június 04. 23:05
Emily Thornevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.06. Hozzászólás: 148 Csatolások: 0 Azonosító: 216405 offline |
Nem értek egyet azzal hogy a macskák magasról tesznek a gazdájukra és magára hagyják őket, biztosan vannak ilyen macskák de nem mindegyik ilyen. Nekem volt olyan cicám akit szinte le sem tudtam tenni mert állandóan a nyomomban volt. Minden élőlény igényli a szeretetet és az odafigyelést, és szerintem ez náluk épp úgy van mint az embereknél, nem a fajtól függ hanem attól hogy mennyit van velük foglalkozva. Az a macska vagy kutya akivel nem törődnek eleget az persze hogy magasról tesz a gazdájára, de az az állat amelyikkel szeretettel van bánva és törődve van vele az meg is hálálja, sőt igényli is.
2014. június 04. 23:29
Idézet (Emily Thorne @ 2014.06.04. 23:05)
Nem értek egyet azzal hogy a macskák magasról tesznek a gazdájukra és magára hagyják őket, biztosan vannak ilyen macskák de nem mindegyik ilyen. Nekem volt olyan cicám akit szinte le sem tudtam tenni mert állandóan a nyomomban volt. Minden élőlény igényli a szeretetet és az odafigyelést, és szerintem ez náluk épp úgy van mint az embereknél, nem a fajtól függ hanem attól hogy mennyit van velük foglalkozva. Az a macska vagy kutya akivel nem törődnek eleget az persze hogy magasról tesz a gazdájára, de az az állat amelyikkel szeretettel van bánva és törődve van vele az meg is hálálja, sőt igényli is.
2014. június 04. 23:39
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline |
Hmm érdekes. Nekem van/volt mind2 és nemtudom Mindegyik állattal lehet nagyon komoly, mély kapcsolatod Azt meg nem hiszem, hogy valakire rá lehet mondani hogy okosabb, mert macskás.
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Kiderült, mi volt a szervezetében.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Angelina Jolie újra szerelmes! Brit rapperbe szeretett bele!
Angelina Jolie újra szerelmes! Brit rapperbe szeretett bele!
Kiderült, ki lehet az új választott.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!