Okosabbak a macskatartók!
2014. június 05. 00:17
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3267 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline |
Nekem 4 macskám van Nincs velük gond..kb két havonta egyszer idegesítenek csak fel. De az tuti, hogy meghalnék nélkülük
2014. június 05. 00:29
heyitsmemivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.12. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 208992 offline |
És ha mindkettőt tartok, akkor mi van?
2014. június 05. 01:20
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline |
"A cicusok hajlamosak magára hagyni a gazdit, sőt, konkrétan magasról tesznek rájuk." Már megbocsi, de ha egy macskát tisztességesen nevelünk és szeretünk, nem hagy el minket. A macska igenis képes szeretni a gazdáját attól függetlenül, hogy nem mutatja ki úgy mint a kutya. A macsek úgy mutatja ki a szeretetét, ha például mélyen durmol melletted, hisz az azt jelenti, hogy a bizalmába fogadott, hogy biztonságban érzi magát melletted. Számomra pedig az egyik legkellemesebb érzés, amikor a cicusom hozzám bújik és dorombol. Én nagyon szeretem a cicákat és amióta az eszemet tudom mindig volt nekem... és amíg megtehetem, mindig lesz is. Cica nélkül nem tudnám elképzelni az életem. Nekem egyébként kutyám és cicám is van. Ez az első kutyusom, viszont már nagyon sok cicám volt, ezért inkább macskatartónak mondanám magam. Igazak is rám az állítások. Elég érett vagyok érzelmileg, akárcsak nyitott és érzékeny is... és a szabályszegésre is hajlamos vagyok, sajnos.
2014. június 05. 01:35
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline |
Idézet (Ágika21 @ 2014.06.04. 22:04)
Utálom a macskákat.
Inkább vagyok hülye ,mint egy érzéstelen macska.
Inkább vagyok hülye ,mint egy érzéstelen macska.
Te tényleg hülye vagy. Már bocsika. Ki beszélt itt arról, hogy macskák vagyunk? (Költői kérdés, azaz nem kell válaszolnod rá. ) Érzéstelen pedig te vagy, ha nem szereted őket. Ha nem szereted őket, az csak a te szerénységi bizonyítványod. Azt jelenti, hogy nem vagy képes szeretni senkit, aki nem ad neked viszont valamit. Márpedig szeretni nem azért szeretünk valakit, hogy viszonozzák. A szeretet önzetlen dolog, de ezek szerint te nem vagy rá képes. A macska is szeret, csak nem mutatja ki. Neked meg az kell. Bonbont ne vegyen neked véletlenül? Vagy rózsacsokrot? Esetleg ne fizesse a wellness-hétvégédet? Akkor szeretnéd, mi? Na nem baj, a macskák - hála az égnek - tökéletesen megvannak nélküled is az intelligens gazdijaikkal.
2014. június 05. 04:53
Nem hiszem, hogy egy állat alapján lehet eldönteni, hogy az adott embernek mekkora az intelligenciája, de oké.
2014. június 05. 06:26
x Maite_Sandra xanxious kitty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 3074 Csatolások: 76 Azonosító: 143003 offline |
Én eleve érettebb vagyok pár embernél néhány dolog miatt, ami történt velem, szóval attól, hogy macskám van, még nem vagyok okosabb.
Amúgy szerintem aki utálja a macskákat, az egér volt előző életében. (Ne vegyetek komolyan.) Aki nem bírja a macskákat, azt én sem bírom. just sayin'
Amúgy szerintem aki utálja a macskákat, az egér volt előző életében. (Ne vegyetek komolyan.) Aki nem bírja a macskákat, azt én sem bírom. just sayin'
2014. június 05. 06:57
Ez nem igaz.Mert nekem kutyám van és az egyik ismerősömnek macskája.És én jóval fejlettebb vagyok nála mind érzelmileg mind szellemileg.
2014. június 05. 09:49
FreakGoatúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.04. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 227064 offline |
Nem az állattól függ, hogy mennyire fejlett a gazdi. A gazdi fejlettségétôl már inkább függhet, hogy milyen állatot választ... De rengeteg olyan embert ismerek aki kutyusos, magas az inteligenciahányadosa, és introvertált... Ettôl persze nem lesz alacsonyabb az érzelmi inteligenciája Én INTP személyiség vagyok, leginkább kutyás, de nem választanék álláspontot. Ismertem olyan cicát aki tiszta kutya volt
2 felhasználónak tetszik:
Cassie3,
CumberAddicted
2014. június 05. 10:06
Ezer féle macska van, anyám 2 gyerekén is meglátszik: az egyik bújós, a másik pedig rád támad ha a helyén ülsz és oda akar feküdni, gyűlölöm azt az egyént, másikat szeretem.
Az egyik macska kiskorától szinte magától tanult házimacskaként viselkedni, másikat sosem sikerült szobatisztaságra szoktatni teljesen.
Egyik akkor hízeleg csak amikor enni kap és hosszabb idő kiszedni a tasakból a kaját, másik mindig, de az is jobban hízeleg amikor kaja van közelben XD
Lehet hülyeség, de az én tapasztalatom, hogy ahány macska annyi féle, valamelyiknek még kutya személyisége is lehet, akkor annak a gazdája mennyira fejlett?
Az egyik macska kiskorától szinte magától tanult házimacskaként viselkedni, másikat sosem sikerült szobatisztaságra szoktatni teljesen.
Egyik akkor hízeleg csak amikor enni kap és hosszabb idő kiszedni a tasakból a kaját, másik mindig, de az is jobban hízeleg amikor kaja van közelben XD
Lehet hülyeség, de az én tapasztalatom, hogy ahány macska annyi féle, valamelyiknek még kutya személyisége is lehet, akkor annak a gazdája mennyira fejlett?
2014. június 05. 10:41
Egyet értek az előttem kommentelőkkel. Lehet akár macskád, kutyád, teknősöd vagy bármid, de attól lehet, hogy egy IQ szint alatti ember vagy, vagy pedig egy intelligens egyén.
1 felhasználónak tetszik:
CumberAddicted
2014. június 05. 11:09
CumberAddictedvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.02. Hozzászólás: 120 Csatolások: 0 Azonosító: 226953 offline |
Én is azon a véleményen vagyok,hogy nem az állatkáktól függ,hogy a gazdi milyen, pláne az nem,hogy az illetõ inteligenciája milyen magas...
2014. június 05. 11:14
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9491 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline |
ömm..hát oké, én macska párti vagyok, de természetesen a bogarakon kívül minden állatot imádok...xd szerintem ez hülyeség
1 felhasználónak tetszik:
CumberAddicted
2014. június 05. 12:56
Idézet (heyitsmemi @ 2014.06.05. 00:29)
És ha mindkettőt tartok, akkor mi van?
na ezt én sem tudom
2014. június 05. 13:08
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline |
MACSKA Imádom a macskákat
Amúgy szerintem a macskaneveléstől az ember csak kreatív lesz:
-Hova rakja a cuccait, hogy a macska ne szedje szét
-Hogyan érje el, hogy a macska figyeljen rá
-Hogy értesse meg vele, hogy csak később kap enni
stb
Amúgy szerintem a macskaneveléstől az ember csak kreatív lesz:
-Hova rakja a cuccait, hogy a macska ne szedje szét
-Hogyan érje el, hogy a macska figyeljen rá
-Hogy értesse meg vele, hogy csak később kap enni
stb
2014. június 05. 13:11
Mindig is okosoabb voltam a kutyatartó haveromnál .
2014. június 05. 13:14
Directioner12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.25. Hozzászólás: 275 Csatolások: 0 Azonosító: 204410 offline |
hát igen a macskások jobbak
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.