GaGa igy még szebb :3 :'ooo
jó cikk....gratuu a babához
Hat sztori, amiről lemaradhattál
2014. június 06. 20:11
2014. június 06. 20:40
amanda2000₩αяяıסя† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.10. Hozzászólás: 5952 Csatolások: 116 Azonosító: 201753 offline |
Jézus...Lady Gaga csak 20-on nem tudom mennyi éves, és úgy mégis úgy néz ki mint egy 40 éves! xdd
2014. június 06. 20:41
vikitvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.05. Hozzászólás: 251 Csatolások: 0 Azonosító: 218677 offline |
Rihanna szerintem nagyon szép ahogy a parfüm is,csak lehetne kicsit visszafogottab,deengem nem zavar,nem igazán érdekel,hogy rossz hatással van a kicsikre,akik esetleg a rajongói és olyanok akarnak kenni,mint ő.De nagyon Rihanna nagyon szép,engem nem zavar,hogy ilyen.
2014. június 06. 21:23
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline |
Ilyen erővel tiltsák be az összes Rihannáról szóló hírt. .. A múltkori ruhakölteményét látva se kellett senkinek a fantáziájára hagyatkozni a melleit illetően.
2014. június 06. 23:51
timi5 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.13. Hozzászólás: 2701 Csatolások: 81 Azonosító: 211719 offline |
rihanna reklámjait teljesen megértem,h betiltják,az a nő azt hiszi,h csak a topless képekkel lehet valami ütős és figyelemfelkeltő
örülök,h a tolvajok meglettek
lady gaga ha tényleg zéró sminkben van,akkor mégis mitől olyan szép szabályosan rózsaszín a szája?
örülök,h a tolvajok meglettek
lady gaga ha tényleg zéró sminkben van,akkor mégis mitől olyan szép szabályosan rózsaszín a szája?
2014. június 07. 08:46
Eddig se bírtam Rihannát...és nem csak ott kéne betiltani...
2014. június 07. 13:14
Huh azt hittem , hogy Gaga elég furi lenne smink nélkül, de nem is sőt nagyon is szép
A babához pedig gratulálok
A babához pedig gratulálok
Kapcsolódó sztárok
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
"Haha" - Jenna Dewan vőlegénye kinevette Channing Tatum és Zoe Kravitz szakítását?
"Haha" - Jenna Dewan vőlegénye kinevette Channing Tatum és Zoe Kravitz szakítását?
Nagyon kinevette őket.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.