Rihanna a világ legkívánatosabb nője
2014. június 09. 16:42
Misuzu86동방신기 사랑해요 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 1253 Csatolások: 28 Azonosító: 204515 offline |
Szomorú lenne, ha ez igaz lenne. Nevetségesek ezek a közönség szavazatos díjak....kapásból minimum 10 nőt fel tudnék sorolni, aki jobban néz ki, mint ő. És mielőtt bárki jönne azzal, hogy biztosan csak féltékeny vagyok rá....hát nem, mert nincsen mire.
2014. június 09. 16:47
BalogBarbikaaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 428 Csatolások: 0 Azonosító: 221342 offline |
szép nő de van tőle azért szebb_D
2014. június 09. 16:57
ESZSB_fanvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 14.03.11. Hozzászólás: 175 Csatolások: 10 Azonosító: 222525 offline |
Riri nagyon tehetséges,de ízléstelen és egyre közönségesebb.Szomorú,ha ő kapta a díjat(nem azért,nagyon gratulálok neki,meg minden,meg persze sokat tett le érte)de mégis kik szavaztak rá?Hát a 9-18 éves rajongói akiknek ő a példaképe,és a meztelenséget,a füvezést és egyéb butaságot tanulnak tőle!Szerintem Rihanna felelősséggel tartozik a rajongóiak azért,mert felnéznek rá!Ha meg ezt nem tudja megtenni inkább ne csinálja!
Ez a kiosztás után jöhetnek az üzenetek,hogy mit szekálom itt egy róla szóló cikkben,meg nem látom hogy ő igenis sokszor törődik a fanjaival...!DE nem látjátok hogy a parfümjének a plakátját betiltották/olyan helyre rakták ahol gyerek nem látja,a szexuális éltre vonatkozó mozdulatokkal ellátva készíti klipjeit,olyan magamutogató és közönséges ruhákat ölt magára hogy még a legextrább ruhákat szerető divat őrültek is megvetik.Ezzel csak annyit akartam kifejteni hogy grat-grat de más jobban megérdemelte volna.Csak ezt indokoltam meg,és még egyszer bocs Riri fanok!
Ez a kiosztás után jöhetnek az üzenetek,hogy mit szekálom itt egy róla szóló cikkben,meg nem látom hogy ő igenis sokszor törődik a fanjaival...!DE nem látjátok hogy a parfümjének a plakátját betiltották/olyan helyre rakták ahol gyerek nem látja,a szexuális éltre vonatkozó mozdulatokkal ellátva készíti klipjeit,olyan magamutogató és közönséges ruhákat ölt magára hogy még a legextrább ruhákat szerető divat őrültek is megvetik.Ezzel csak annyit akartam kifejteni hogy grat-grat de más jobban megérdemelte volna.Csak ezt indokoltam meg,és még egyszer bocs Riri fanok!
2014. június 09. 16:58
Directioner4evörúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.20. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 221494 offline |
Hát.. ezt nem is értem.. tőle még Gaga is jobb (volt)..
2014. június 09. 17:10
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline |
Felháborító hogy ez a nő ilyen díjat kapott ez őt nem illeti meg akik rá szavaztak azok csukott szemmel járnak vagy igen csak rossz az ízlésük.
Én inkább adtam volna Beyoncénak,Britney-nek,Thalíának vagy Shakirának és még sorolhatnám a többit.
Túl sokra tartják ezt a nőt ezért is hisz magáról sokat!!!!
Igazságtalan volt ez a döntés de már nincs mit tenni.
Ja és az az átlátszó háló amit viselt undorító...undorító..legközelebb még ennyi ruha sem lesz rajta!!!!!!!!!
Én inkább adtam volna Beyoncénak,Britney-nek,Thalíának vagy Shakirának és még sorolhatnám a többit.
Túl sokra tartják ezt a nőt ezért is hisz magáról sokat!!!!
Igazságtalan volt ez a döntés de már nincs mit tenni.
Ja és az az átlátszó háló amit viselt undorító...undorító..legközelebb még ennyi ruha sem lesz rajta!!!!!!!!!
2014. június 09. 17:12
Ez azért megcáfolnám. Attól mert ő mutogat a legtöbbet magától..kívánatosabb lesz és k**vásabb is. Szeretem Ririt,de már kicsit sok amit művel. Inkább ennek a díjnak a neve:"A legnagyobb ri*bancnak aki a legszexisebb is " #nembántás
2014. június 09. 17:48
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2354 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline |
Meg is érdemli,valóban gyönyörű nő.
2014. június 09. 18:28
Nos gratulálok, bár nem neki kellett volna adni a díjat, nála vannak sokkal szebb, tehetségesebb és szimpatikusabb lányok is a sztárvilágban.
De persze ő is szép és tehetséges, csak szerintem kicit beképzelt lett a nagy hírnévtől..^^
De persze ő is szép és tehetséges, csak szerintem kicit beképzelt lett a nagy hírnévtől..^^
2014. június 09. 19:15
Csigusz11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.21. Hozzászólás: 105 Csatolások: 0 Azonosító: 210002 offline |
Az azért szerintem túlzás, hogy az egész világé. Attól mert még ő híres, lehetnek sokkal szebb, "láthatatlan szépségek" is a világon.
Amúgy szerintem ez a díj is tiszta őrültség, mert van a világon olyan ember, akinek te vagy a legszebb és nem ezek a nők.
Amúgy szerintem ez a díj is tiszta őrültség, mert van a világon olyan ember, akinek te vagy a legszebb és nem ezek a nők.
2014. június 09. 19:26
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline |
A díjat nem Rihannának kellett volna adni.
2014. június 09. 19:34
punigundel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.13. Hozzászólás: 807 Csatolások: 31 Azonosító: 213404 offline |
Hát grat neki! Am örülök h Riri ilyen poénos vannak besavanyodott sztárok, de ő nem ilyen Bár a díj szentem hülyeség :/
2014. június 09. 20:04
Gratulálok neki! Szerintem a világon van tőle "kívántabb" nő is,de megérdemelte!
Kapcsolódó sztárok
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
"Haha" - Jenna Dewan vőlegénye kinevette Channing Tatum és Zoe Kravitz szakítását?
"Haha" - Jenna Dewan vőlegénye kinevette Channing Tatum és Zoe Kravitz szakítását?
Nagyon kinevette őket.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.