Starity

Terápiával gyógyítanák a homoszexualitást

8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. június 09. 19:17 #21
Gloria294
Gloria294
új tag

Státusznyugodtan írj rám!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 16
Csatolások: 0
Azonosító: 199249
bubu marci teljesen igazad van!!
2014. június 09. 19:18 #22
GAGAFAN
GAGAFAN
visszatérő vendég

StátuszFree my mind, ARTPOP You make my heart stop
Hozzászólás: 241
Azonosító: 219150
Rosszul vagyok az ilyenektől fogadják már el őket ahogy vannak-.-ez gusztustalananabb mint a rasszizmus. JeanetteG. Egyetértek
2014. június 09. 19:18 #23
Misuzu86
Misuzu86
동방신기 사랑해요

Státusz사랑해 강민규!
Hozzászólás: 1253
Csatolások: 28
Azonosító: 204515
Idézet
A homoszexuálisok nem attól szenvednek, hogy a saját nemükhöz vonzódnak, hanem attól, ahogy a társadalom kirekeszti őket. Ha ilyen légkörben nősz fel, nyilván kényelmetlenül érzed magad. Az elfogadás számukra is azért nehezebb saját maguk felé, mert ömlik rájuk a "társadalmi norma" a médián keresztül. Ha nem vagy jó keresztény, a pokolban égsz el, ha homoszexuális vagy, beteg vagy, ha túlsúlyos vagy, nem szeretnek! 

Én a legutolsó kategóriába tartozom, és én sem azért érzem rosszul magamat (amikor hagyom magam), mert rosszul érzem magam a bőrömben, hanem azért ahogy egyes emberek rám néznek, vagy megjegyzést tesznek rám. Én nem akarok 20 kilós lenni, én jól érzem így magam, ha a világ nem fogad el így, hát ez van.

Abszolút egyetértek veled. meghajolo.gif Nekem például nincsen nagy mellem, és amikor a ruha oldalakat nézegetem, ahol hatalmas műmellű nőkön mutogatják a ruhákat, fél óra után úgy érzem, hogy bűnronda vagyok és meg kell műttetnem magam. Egyébként pedig elfogadom magamat így már egy jó ideje. A média túl sok hülyeséget plántál az emberek agyába sajnos glare.gif
1 felhasználónak tetszik: tothbianka
2014. június 09. 19:21 #24
- törölt felhasználó -    
Istenem,hogy jöhetnek a világra ennyire begyöpösödött, faragatlan és undorító emberek? Az ilyenekre sortüzet indítanék. Nem elég, hogy a világ fele megveti őket? Nem elég, hogy megverik, megalázzák őket,akármerre mennek? Nem elég,hogy a legtöbbjük nem akarja elfogadni magát? Foglalkoznának inkább az igazi problémákkal, mint a globális felmelegedés, a védett fajok levadászása vagy a gyermekbántalmazás, vagy éppen az,hogy minden nap gyerekek ezrei vannak megalázva és érezzék magukat elveszettnek. Fel sem tudom fogni, hogy miért pont ők kapják a legtöbb bántalmat. Hiszen ugyanolyan anyagból van mint én, ugyanazt a levegőt szívja, ugyanolyan váza van, ugyanolyan ember,mint én, vagy bárki más ezen a világon. Az ilyeneket minek lehet nevezni? Agyilag roncsnak? Szörnyű, hogy a mai világban ilyen megtörténhet. Komolyan mondom, néha szégyellem, hogy ember vagyok. A másik meg, hogy senkinek az égvilágon semmi köze más szexualitásához. Undorító. "Gyógyítani". Na azt a texasi republikánus bajokat kéne gyógyítani. De nagyon.
3 felhasználónak tetszik: tothbianka, Szandi0820, JBT1
2014. június 09. 19:21 #25
JBT1
JBT1
visszatérő vendég
Hozzászólás: 379
Csatolások: 44
Azonosító: 199487
Egyesek tényleg képtelenek felfogni, hogy ez nem egy betegség. Szenvedők? Igen! Mert az emberek többsége előreítélkező és ha meglát egyet az utcán, akkor az már fúúújjj b**i.
Muci1985:
Ki vagy te, hogy nyilatkozz arról, hogy mi a helyes és mi nem?
2014. június 09. 19:24 #26
Noémi Kaulitz
Noémi Kaulitz
új tag

Státuszvégy 1 nagy levegőt,ez csak rossz nap,nem rossz élet..
Hozzászólás: 96
Azonosító: 204915
buzikból áll a világ,de ök eröl nem tehetnek mert erre még gyógymod sincs.....félreértés ne esék nem hogy elitélem a melegeket csak ebböl nem lehet gyogyulni
2014. június 09. 19:25 #27
FeketeCseresznye
FeketeCseresznye
that's gay

StátuszSaving people, hunting things
Hozzászólás: 1372
Csatolások: 17
Azonosító: 140689
Mennyi undoríto ember van már bocsánat
2014. június 09. 19:28 #28
Brie
Brie
Hozzászólás: 854
Csatolások: 820
Azonosító: 201479
Ez nem betegség, és nem is elítélendő. Úgynézki ezen az oldalon az átlag életkor üti a 14-et és kész. Miért kellene már bármit is csinálni velük, ha egyszer így boldogok akkor hagyjuk már őket békén könyörgöm... Szánalom milyenek manapság az emberek.
2014. június 09. 19:29 #29
- törölt felhasználó -    
Igen! Valóban szenvednek a homoszexuálisok! De lehet, jól érzik magukat a bőrükben. Szerintem ha szenvednek akkor a társadalmi normáktól és elvárásoktól vagy az ítélkező emberektől (akik nem jobbak egy szemmel sem mint ők) szenvednek! Hogy megbámulják őket, akár egy hatfejű kutyát! Szerintem az előítéletes embereket kéne terápiára küldeni! Hisz az érzéseken nem lehet változtatni, de a felfogáson talán! sad.gif
2014. június 09. 19:32 #30
Szandi0820
Szandi0820
mousquetaire™

Státuszhead over heart. ● #KeepThePromise
Hozzászólás: 8820
Csatolások: 219569
Azonosító: 59785
Idézet
Nem hiszem, hogy a homoszexuálisok homoszexuálisoknak születnek

Itt szakadt el az ékszíj, de nagyon. A homoszexuálisok igenis homoszexuálisnak születnek, nem úgy kelnek fel reggel, hogy "én most akkor ezentúl a fiúk helyett a nőket fogom szeretni, mert az k*rva fain", mert a homoszexualitást (legalábbis tudommal) egy gén mutációja okozza. Ez nem egy betegség, amiből ki lehetne gyógyítani őket. Ráadásul azért "szenvednek" emiatt, mert a világ tele begyöpösödött emberekkel, akik már egyből kígyót-békát kiabálnak rájuk.
Idézet
Cathy egy telefonos interjúban közölte a CNN-nel, hogy egy olyan ember inspirálta a programra, aki maga is kigyógyult.

Mondjuk én azt megkérdőjelezném, hogy a fent nevezett illető valójában meleg volt, ha tényleg "kigyógyult".
1 felhasználónak tetszik: JBT1
2014. június 09. 19:32 #31
ONE DIRECTION20
ONE DIRECTION20
morsa

Státuszte quiero más que nunca
Hozzászólás: 1999
Csatolások: 8
Azonosító: 210787
Szerintem ez nem rossz gondolat,de ezt nem kell megváltoztatni.de persze - ha valaki ki akar ebből gyógyulni - akkor nyugodtan,semmi akadály,de szerintem elég sokan megszokták a homoszexuális "életet" és elfogadták magukat melegként.de ha valaki lki akar ebből gyógyulni,akkor tessék csak.
Egyébként szerintem nem az életmódjukkal van bajuk a homokosoknak,hanem azzal,h nem fogadják el őket,mert az összes hülye homofób szerint ezek valami földönkívüliek,csak azért,mert nem a másik nemhez vonzódnak.ez elég nagy hülyeség
2014. június 09. 19:36 #32
IAmWhatIAm
IAmWhatIAm
új tag

Státusz"Vagy csinálj valamit nagyon jól, vagy inkább ne csináld"
Hozzászólás: 32
Azonosító: 176302
Helyes! smileeee.gif Egyetértek!! biggrin.gif
2014. június 09. 19:37 #33
ONE DIRECTION20
ONE DIRECTION20
morsa

Státuszte quiero más que nunca
Hozzászólás: 1999
Csatolások: 8
Azonosító: 210787
Már ha ebből ki lehet gyógyulni,de úgy olvastam valahol,h nem lehet
Szandi0820 egyetértek!
1 felhasználónak tetszik: Szandi0820
2014. június 09. 19:38 #34
Hugikah
Hugikah

Státusz"Let the monster be..."
Hozzászólás: 956
Csatolások: 75
Azonosító: 169226
Egyszerűen undorító...Mit zavartatják magukat a momofób emberek?Amíg nem nyilvánosan szeretkeznek,addig fogják be a szájukat.Az emberek egyszerűen nem képesek elfogadni a "másságot" sőt!Mitől "más"?Ugyan olyan ember!Az nem lényegtelen hogy milyen nemű az illető,akit éppen szeret?Az emberek azt hívják "másnak" ami nem abba tartozik,amiket megszabtak hosszú évekkel ezelőtt!Az hogy ha valaki nem szép,vékony,heteró,magas meg ilyen-olyan amolyan,azt elnevezték úgy hogy más...Csak próbálják a heterók elnyomni a homoszexualitást (persze szerencsére már van sok kivétel és azoknak köszönöm!) közben meg nincsenek is annyival többen...Amúgy meg;akik sértegetnek,azokat kerüld el!Én is olyanokkal barátkozok,akik el tudják fogadni!Vagy akik szintén a lányokhoz (is) vonzódnak.A s*ggfejeket meg kerüljük el emberek és everythings gonna be okay~! smileeee.gif fel a fejjel...
2014. június 09. 19:38 #35
Hugikah
Hugikah

Státusz"Let the monster be..."
Hozzászólás: 956
Csatolások: 75
Azonosító: 169226
*homofób kijavítanám magamat..
2014. június 09. 19:42 #36
x Maite_Sandra x
x Maite_Sandra x
anxious kitty

StátuszHope is a good thing, maybe the best of things, and no good thing ever dies.
Hozzászólás: 3074
Csatolások: 76
Azonosító: 143003
Reakcióm erre a cikkre: EZ NEM EGY BETEGSÉG B***M**!!!!!!!! (elnézést)
Ezt a Cathyt legszívesebben leütném. Hát a jó büdös ***** anyját, fuuuuuuuuuuuuuuuu de felidegesített. Lassan kezdek undorodni a hetero emberektől (jómagam sem vagyok 'straight, sem pedig homo, na mindegy), mert görcsösen az emberekbe akarják belebeszélni, hogy a homoszexualitás csak egy betegség, meg hogy ez nem jó... Meg stb. Mi közük van ezeknek ahhoz, hogy ki hogy éli életét vagy hogy kihez vonzódik????? Mi a t**ömet akarnak mások életébe beleszólni??? Elnézést kérek, hogy ilyen kifejezéseket használtam, de NAGYON felidegesítettem magamat.
1 felhasználónak tetszik: Szandi0820
2014. június 09. 19:42 #37
crazy06
crazy06
új tag

StátuszIf you don't have a strong goal in mind, you're gonna fail at the first obstacle
Hozzászólás: 36
Azonosító: 194779
Jézusom! Szegény melegek! Eddig is bujdosniuk kellett, nehogy kicsúfolják őket, most meg duplán, nehogy ,,kigyógyítsák" őket. Pff. Egyébként sem lehet a homoszexualitást gyógyítani, mivel az NEM EGY BETEGSÉG!!! Ilyen hülyeséget! -.-
2014. június 09. 19:45 #38
laura23pl
laura23pl
visszatérő vendég

Státuszimádom avrilt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hozzászólás: 356
Csatolások: 32
Azonosító: 224602
ha meleg meleg nem kell ezért valakit gúnyolni ennyi ez van csak akkor kéne ha akarják is vagy ha csak kényszerből az!!!!!!!!!!
2014. június 09. 19:47 #39
mogyeszka
mogyeszka

Státusz''A titok olyan halmazállapotú anyag,amely alkoholban oldódik...'' :D ♥
Hozzászólás: 1693
Azonosító: 217986
Na ez szerintem nagyon hülyeség!
Bár bevallom,én magam sem nagyon támogatom a homoszexualitást,amiért akár meg is kövezhettek,de ez van!
Mégis ráerőszakolni egy emberre valamit,amitől csak boldogtalan lesz??
Ehhez gerinc kell...
2014. június 09. 19:49 #40
GAGAFAN
GAGAFAN
visszatérő vendég

StátuszFree my mind, ARTPOP You make my heart stop
Hozzászólás: 241
Azonosító: 219150
Rühellem a homófóbokat. Nem a melegeket kéne gyógyítani hanem az ilyen hülyéket akik nem fogadják el ha valaki más. Szomorú hogy ennyire hülyék az emberek.
8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!