Terápiával gyógyítanák a homoszexualitást
2014. június 09. 20:51
larrystylinson4everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.13. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 216734 offline |
A homoszexualitás nem egy betegség, amit gyógyítani kéne. Heteroszexuális, homoszexuális, pánszexuális, biszexuális... Ember? Ember. Akkor meg? Nem kell ekkora felhajtás csak azért mert egy ember meleg/leszbikus. Hagyják élni őket normálisan, könyörgöm.
2014. június 09. 20:56
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Én valahol nagyon örülök neki, hogy vannak még a világon olyan emberek, akik igen is természetellenesnek tartják ezt az egészet. Kevesen vagyunk, akik így gondolkodnak, így most talán ezzel a görbe tükörrel az emberek belátják, hogy a homoszexualitás a fajfenttartással szemben inkompatibilis. Egyébként, ha jól tudom, a ferde hajlam igen is betegségnek minősül, mivel agyat érintő elváltozás - ha jól emlékszem a limbikus rendszerhez köthető, de ebben egyáltalán nem vagyok biztos. Egyszer olvastam valahol egy tanulmányt erről, de mivel nem vagyok a melegek megszállottja, így nem is emlékszem teljesen az egészre. Pszichológiai terápiával állítólag nagyon sok minden gyógyítható, sőt nekem az a véleményem, hogy a rákot is le lehet győzni, ha a beteg nagyon erősen küzd nem csak fizikailag, de mentálisan is a betegség ellen. Rengeteg olyan tanulmányt olvastam, amelynek nyomán a placebo hatást tanulmányoztak és volt olyan, aki mindenféle farmakológiai szer hiányában meggyógyult. Miért ne lehetne akár a homoszexualitást is így kezelni? Mondjuk azzal vitatkoznék, hogy senki sem születik homoszexuálisként, de most ez elgondolkodtatott. Szerintem van ráció ebben az egészben. Valóban a média és a divat hatására lett ennyi - többségük divat - homoszexuális. Persze, attól még valaki lehet jó ember, hogy éppen más igényei vannak az ágyban. Viszont, ha tényleg genetikai hiba lenne, akkor elvileg az élettel nem összeegyeztethető - mivel képtelen a szaporodásra -, így ki kellene szelektálódnia. Szóval, van abban valami, hogy a psziché is közrejátszik ebben. A nyilatkozat meg nem undorító, nem felháborító, hanem a nyers valóság. Igen is, ideje lenne meghúzni a határvonalat a toleranciával kapcsolatban.
1 felhasználónak tetszik:
An_d_a
2014. június 09. 20:59
GenevieveMarina's diamond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.30. Hozzászólás: 7773 Csatolások: 6753 Azonosító: 210902 offline |
"Gyógyítás" helyett inkább próbálkozhatnának az elfogadással is. Szerintem attól hogy valaki a saját neméhez vonzódik ugyanúgy élhet teljes életet mint bárki más. Ők is ugyanolyan értékes emberek, semmivel nem kevesebbek másoknál.
2014. június 09. 20:59
mentholkiller queen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 5095 Csatolások: 183 Azonosító: 206342 offline |
Homoszexualitásban szenvedők??? Az eszem megáll, komolyan...miért nem képes a társadalom elfogadni a melegeket? Miért tartják nem normálisnak? Pedig teljesen normális dolog. Inkább azért "szenvednek" mert az emberek nem képesek a tolarenciára.
2014. június 09. 21:15
Idézet (Beyla @ 2014.06.09. 20:56)
[...] elvileg az élettel nem összeegyeztethető - mivel képtelen a szaporodásra -, így ki kellene szelektálódnia. [...] ideje lenne meghúzni a határvonalat a toleranciával kapcsolatban.
Nem óhajtom ezzel kapcsolatban vitába bonyolódni, de ... A szelektálódásnak több értelme is lehet, de nekem valamiért most a legrosszabb jutott eszembe. A toleranciáról meg annyit, hogy szerintem ők tűrnek a legtöbbet, nem pedig a ""normális"" emberek. Nem tudnak úgy kimenni az utcára, hogy ne néznének rájuk korcsként... meg igazából nem is ez a legnagyobb probléma szerintem, hanem az, hogy megtiltják nekik az egyik legalapvetőbb emberi jogot, hogy valakit szeressenek? Ez annyira röhejes már, hogy csak nevetni tudok rajta. Szerintem a betegségek nem a homoszexualitásnál kezdődnek, és hahó, 2014 van, ez miért téma még mindig?
2014. június 09. 21:24
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline |
Most komolyan azt hiszi valaki, hogy menőségből, meg nyomás hatására valaki homoszexuális/biszex lesz? Max annak mondja magát, de nem lesz az, ez nem így működik. Nem fog hirtelen a másik nemhez (is) vonzódni csak azért, mert gondol egyet és szerinte menő lenne, hogy kihez vonzódunk, arról nem tehetünk.
Születésünkkor viszont senkihez nem vonzódunk, egy csecsemőnek szerintetek van szexuális beállítottsága? Ez később alakul ki. De semmiképp nem olyan módon, hogy gondol egyet a polgár és akkor meleg/bi lesz.
Születésünkkor viszont senkihez nem vonzódunk, egy csecsemőnek szerintetek van szexuális beállítottsága? Ez később alakul ki. De semmiképp nem olyan módon, hogy gondol egyet a polgár és akkor meleg/bi lesz.
2 felhasználónak tetszik:
Jody,
Szandi0820
2014. június 09. 21:28
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline |
Már a címet olvasva tudtam, hogy valami gyökér egyház... Inkább a vallásos csűrhét kéne "meggyógyítani", illetve kicsit oktatni...
Homoszexuálisnak igenis születni kell! Gén manipuláció okozza, ami a hormonháztartást befolyásolva alakítja ki a "hibás" nemi identitást. Ez már az anyaméhben eldől és ezt utána senki nem változtathatja meg. El lehet nyomni, le lehet tagadni, de egy ember nemi identitását megváltoztatni NEM lehet. Az állatvilágban is előfordul (főként emlősöknél). Akkor az állatok is azért lettek melegek, mert látták a TV-ben?
Mikor lesz már a társadalom annyira értelmes, hogy elfogadja, hogy nem minden ember egyforma? Rasszizmus, szexizmus, stb, ezeket kéne gyógyítani, mert ezek tényleg csak nevelés kérdése...
Homoszexuálisnak igenis születni kell! Gén manipuláció okozza, ami a hormonháztartást befolyásolva alakítja ki a "hibás" nemi identitást. Ez már az anyaméhben eldől és ezt utána senki nem változtathatja meg. El lehet nyomni, le lehet tagadni, de egy ember nemi identitását megváltoztatni NEM lehet. Az állatvilágban is előfordul (főként emlősöknél). Akkor az állatok is azért lettek melegek, mert látták a TV-ben?
Mikor lesz már a társadalom annyira értelmes, hogy elfogadja, hogy nem minden ember egyforma? Rasszizmus, szexizmus, stb, ezeket kéne gyógyítani, mert ezek tényleg csak nevelés kérdése...
2014. június 09. 21:31
Hiába erőlködnek ilyen terápiákkal, ha a melegek boldogok és jól érzik magukat a bőrükben, akkor biztosan nem fognak ilyen jelentéktelen terápiákra járni. Amúgy megnézném az olyan embreket, akik nem fogadják el a melegeket, hogy mégis miből áll az életük. Szerintem csak a rosszindulatú, szűklátókörű, besavanyodott emberek ítélik el a másságot.
2014. június 09. 21:37
pillango117F*ckedUpWorld |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.23. Hozzászólás: 1150 Csatolások: 14 Azonosító: 156257 offline |
Candy_attack teljesen egyetértek...
2014. június 09. 21:41
Tehát "gyógyítsuk ki" őket abból, hogy önmaguk legyenek. Világos. Hagyják már békén őket, nincs saját dolguk a saját életükben?
2014. június 09. 22:06
Jodynot quite my tempo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.23. Hozzászólás: 2249 Csatolások: 352 Azonosító: 204319 offline |
A nemi identitás kialakulása természetes folyamat. Senkinek nem kell/ene megkérdőjeleznie és elítélnie embertársa hovatartozását. Ilyen alapon a homoszexuálisok is felléphetnének a heterok ellen, de nem teszik, mivel elfogadják a másikat.
Hülyeség, hogy valaki nyomás alatt változtat a szexuális vonzódásán. Képtelenség.
Hülyeség, hogy valaki nyomás alatt változtat a szexuális vonzódásán. Képtelenség.
2014. június 09. 22:10
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline |
Hülyeség. A homoszexuálisság nem betegség, nem lehet belőle kigyógyulni. Biztos van eset, amikor változott az illető érdeklődése egy idő után, de ez nem így működik. Miért akarnak mindenkit megváltoztatni?
2014. június 09. 22:37
szenyavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.05. Hozzászólás: 122 Csatolások: 0 Azonosító: 182613 offline |
Szánalmas, hogy megint itt tartunk. Ez a republikánus csoport ugyanazt a viselkedést reprezentálja, amit a meleg-ellenesek nagy része: felsőbbrendűnek hiszik magukat, csak mert ők heterók, és mert ők a homoszexuálisokkal szemben annyira tisztességesen élik az életüket, ahogy egy normális ember teszi..blabla... Normális utálni egy, a miénktől eltérő nemi identitású embert? Normális osztani az észt (és még helyesnek is gondolni ezt a viselkedést), arról, hogy hogyan kéne élni, mit kéne érezni?
Ezek a republikánusok ráadásul olyan szemét módon teszik, hogy segítő szándékkal leplezik az undoruk által motivált ötletet. Megint kérdezem, mit árt nekik, vagy bárkinek is egy olyan homoszexuális ember, aki teszi csendben a dolgát, de a saját nemét szereti?
Semmit nem tudnak arról, hogy mi játszódik le, és mit kell átélnie egy saját neméhez vonzódó embernek, de verik a mellüket, hogy ők heterók, majd segítenek, mert tudják mi a helyes... Ahha. Azért kíváncsi lennék rá, hogy ezek közül a példás állampolgárok közül hányan csalják a feleségüket/férjüket, vagy hányan szeretnek a pohár aljára nézni a kelleténél többször. Mert ugyebár ezek normális, elfogadható, és cseppet sem erkölcstelen dolgok. Álszent idióták.
Ezek a republikánusok ráadásul olyan szemét módon teszik, hogy segítő szándékkal leplezik az undoruk által motivált ötletet. Megint kérdezem, mit árt nekik, vagy bárkinek is egy olyan homoszexuális ember, aki teszi csendben a dolgát, de a saját nemét szereti?
Semmit nem tudnak arról, hogy mi játszódik le, és mit kell átélnie egy saját neméhez vonzódó embernek, de verik a mellüket, hogy ők heterók, majd segítenek, mert tudják mi a helyes... Ahha. Azért kíváncsi lennék rá, hogy ezek közül a példás állampolgárok közül hányan csalják a feleségüket/férjüket, vagy hányan szeretnek a pohár aljára nézni a kelleténél többször. Mert ugyebár ezek normális, elfogadható, és cseppet sem erkölcstelen dolgok. Álszent idióták.
2014. június 09. 22:54
Nem tudom, hogy sírjak-e vagy nevessek. Miért kell állandóan ezzel a témával foglalkozni, miért nem lehet békén hagyni a melegeket? Tiszteletben kéne tartani a nemi identitásukat és nem "gyógyítani".
2014. június 09. 23:36
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline |
Ekkora marhaságot.A cikk jól megírt,de a tartalma felháborító.Még hogy a homik betegek.Ugyan olyanok mint mi,max nekik nem magas vérnyomásuk vagy cukorbetegségük van hanem a fejükben egy gén miatt (vagy valami ilyesmi állítólag) ilyenek.Persze mindig lesznek okosok akik meg akarjék váltani a világot.
2014. június 10. 07:16
cassie13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.27. Hozzászólás: 157 Csatolások: 0 Azonosító: 181710 offline |
,,pszichológiai terápia segítségével gyógyítanák meg a texasi republikánusok a „homoszexualitásban szenvedő” embereket,,
Hát ez azért már EGY KICSIT felháborító.
1, Nem hinném hogy, ezt gyógyítani lehetne.
2, Azt sem hinném hogy ettől szenvednének.
Az azért már elég gáz hogy a társadalom ilyen mélyre süllyedt. Csak azért mert nekik nem tetszik hogy egy pár ember más mint a többi máris meg kell "GYÓGYÍTANI" őket. MIVAN???
Na látjátok a homoszexuálisak emiatt nem merik felvállalni a "másságukat" és emiatt akarnak öngyilkosak lenni mert vannak olyan balf#szok akik szerint ezt "GYÓGYÍTANI" kell. Kib#szottul remélem hogy az összes ilyen balfasz felfogfordulni. Öcsém szálljanak már le erről a témáról. Akiknek nem tetszik hogy vannak kibaszott melegek ebben a kibaszott országban azok takarodjanak innen a picsába. Senki nem kíváncsi rájuk!!!
Hát ez azért már EGY KICSIT felháborító.
1, Nem hinném hogy, ezt gyógyítani lehetne.
2, Azt sem hinném hogy ettől szenvednének.
Az azért már elég gáz hogy a társadalom ilyen mélyre süllyedt. Csak azért mert nekik nem tetszik hogy egy pár ember más mint a többi máris meg kell "GYÓGYÍTANI" őket. MIVAN???
Na látjátok a homoszexuálisak emiatt nem merik felvállalni a "másságukat" és emiatt akarnak öngyilkosak lenni mert vannak olyan balf#szok akik szerint ezt "GYÓGYÍTANI" kell. Kib#szottul remélem hogy az összes ilyen balfasz felfogfordulni. Öcsém szálljanak már le erről a témáról. Akiknek nem tetszik hogy vannak kibaszott melegek ebben a kibaszott országban azok takarodjanak innen a picsába. Senki nem kíváncsi rájuk!!!
2014. június 10. 09:25
MissWhovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.18. Hozzászólás: 196 Csatolások: 0 Azonosító: 212058 offline |
Oké, én nem támogatom a melegeket, DE, úgy vagyok vele, hogy ha jó ez nekik, akkor ne piszkáljuk már őket.
Betegségnek beállítani, lássuk be, elég nagy hülyeség.
Azokat kéne terápára fogni, akik kitalálták ezt...
Betegségnek beállítani, lássuk be, elég nagy hülyeség.
Azokat kéne terápára fogni, akik kitalálták ezt...
2014. június 10. 09:55
"Everything bigger in texas, exept the brain, the brain is smaller"
Ez a szöveg a végén fájt, nos én sem vagyok szakértő, de azt hiszem a nemi identitás részben vele született, részben a serdülővé válás közben alakul. Olvastam egy két könyvet a Szexuális fejlődéssel és egyéb hülyeséggel kapcsolatban, ahol mindenüt azt írták, hogy nem is érdemes keresni az okát, mivel se nem betegség se nem "rossz szokás", plusz az ember törekszik az örömszerzésre és adásra, végső soron a boldogságra. Ráadásul azt is írták, hogy a teljes végkép esetenként akár 30 éves korig is kitolódhat, szóval aki már 10-15 évet eltöltött egy homoszexuális kapcsolatban, azt nem fogják tudni akarata ellenére "megtéríteni", azt az embernek saját magának kell éreznie. (Csak megjegyzem, hogy én mint laikus olvastam erről és még sok egyéb fétis dologról lassan már 7-8 éve)
Ez is csak az amerikai, továbbá keresztény agyf@szság, hogy a pokoltűzében fognak égni, majd a túlvilágon, bla-bla-bla.
Bezzeg a sok fegyverb€zi felkészülőt, aki aláaknázza a saját telkét azt nem csesztetik, márpedig, ha amerikában történni fog valami, ezek kifogják egymást nyírni.
Ez a szöveg a végén fájt, nos én sem vagyok szakértő, de azt hiszem a nemi identitás részben vele született, részben a serdülővé válás közben alakul. Olvastam egy két könyvet a Szexuális fejlődéssel és egyéb hülyeséggel kapcsolatban, ahol mindenüt azt írták, hogy nem is érdemes keresni az okát, mivel se nem betegség se nem "rossz szokás", plusz az ember törekszik az örömszerzésre és adásra, végső soron a boldogságra. Ráadásul azt is írták, hogy a teljes végkép esetenként akár 30 éves korig is kitolódhat, szóval aki már 10-15 évet eltöltött egy homoszexuális kapcsolatban, azt nem fogják tudni akarata ellenére "megtéríteni", azt az embernek saját magának kell éreznie. (Csak megjegyzem, hogy én mint laikus olvastam erről és még sok egyéb fétis dologról lassan már 7-8 éve)
Ez is csak az amerikai, továbbá keresztény agyf@szság, hogy a pokoltűzében fognak égni, majd a túlvilágon, bla-bla-bla.
Bezzeg a sok fegyverb€zi felkészülőt, aki aláaknázza a saját telkét azt nem csesztetik, márpedig, ha amerikában történni fog valami, ezek kifogják egymást nyírni.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.