Starity

Terápiával gyógyítanák a homoszexualitást

8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. június 11. 21:31 #121
- törölt felhasználó -    
Nahát hogy feljődik az orvostudomány....
Mondjuk én a melegházasságokkal és egyebekkel sose tudok megbékélni....számomra ez "természet ellenes"..De persze nem ítélem el a melegeket, ha nem nyilvánosan "szerelmeskednek"...
Ha szeretik egymást szeressék, csak ha gyermekvállalásról és hasonlókról lesz szó azért gondoljanak bele, hogy mi lesz ha felnevelik.
A gyerekre káros hatással lehet ha meleg szülei vannak...
2014. június 11. 21:38 #122
dori08
dori08

Státusz#kisskisss
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 971
Csatolások: 57
Azonosító: 149299
Nóri... Nóri... Vicces hogy ilyeneken kiakadsz:) Ez egy tök normális cikk. És am...szerintem senki nem bántja "szegény" homoxeszuálisokat..épp ellenkezőleg. Már mindenhol őket éltetik..Aki meg nem az meg szar szemét, ugye?smileeee.gif Hát..NEM. Mindennek oka van.
2014. június 11. 21:39 #123
dori08
dori08

Státusz#kisskisss
Hozzászólás: 971
Csatolások: 57
Azonosító: 149299
Lehet hogy egyszer találnak rá gyógyírt. Én támogatom!
2014. június 11. 21:46 #124
oranje31
oranje31
visszatérő vendég

Státuszpuskas, messi, szoboszlai ,haaland river plate, jenna ortega <3
Hozzászólás: 445
Csatolások: 0
Azonosító: 49968
jol teszik.......
2014. június 12. 11:26 #125
Shenayla
Shenayla
Sheyka

Státusz365 Nap...365 új esély
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 3667
Csatolások: 40063
Azonosító: 158683
Komolyan ez a legnagyobb probléma a világban??? Hát ennek a nőnek nagyon sok ideje lehet, hogy efféle dolgokon agyal. Annyi brutális, idegbeteg ember él a világban aki kiírtja a családját majd megöli magát is, de a homoszexuálisokat kell meggyógyítani.
3 felhasználónak tetszik: Phaedra, Szandi0820, tothbianka
2014. június 12. 13:47 #126
Mirrors
Mirrors
#sremmlife

Státusz-
Hozzászólás: 2362
Csatolások: 18
Azonosító: 203041
Valamilyen szinten ez rossz, mivel a homoszexuális emberek nem tehetnek arról, hogy ilyennek születtek, itt márpedig le vannak minősítve, vagy hogy fogalmazzak... Azért nem fogadják el magukat, mert mások sem fogadják el őket... VISZONT! Nekem is van 2-3 ilyen ismerősöm, akik nagyon szeretnének heteró emberek lenni. És ha valaki ezt szeretné, akkor miért ne lehetne rá lehetősége?
2014. június 12. 14:06 #127
Netti35
Netti35
visszatérő vendég

StátuszNéha csak akkor vesszük észre a meghúzott határokat, ha már átléptük őket.
Hozzászólás: 214
Azonosító: 171275
Idézet (Beyla @ 2014.06.09. 20:56)
Viszont, ha tényleg genetikai hiba lenne, akkor elvileg az élettel nem összeegyeztethető - mivel képtelen a szaporodásra -, így ki kellene szelektálódnia.

Nem értek, nagyon az orvostudományhoz. Viszont ugye bár sok olyan ember van aki, mikor gyerek vállalásra adja a fejét, valamilyen rendellensége miatt, kiderül róla, hogy soha nem lehet gyereke. Nos, valószínűleg ez vele született probléma lehet. Akkor nekik, nem szelektálódniuk kellett volna? Vagy esetleg az olyan betegséggel születőknek aki sose tudnak önálló boldog normális életet élni, és emiatt nem tudnak utódokat nemzeni. Nekik is, nem kellett volna szelektálódniuk? Ha emlékeztem, nem csal számos ilyen gén hibás betegség van.
Erről, egyből az jutott eszembe amikor Taigetoszra kivitték, a kora szülötteket vagy azokat aki valamiféle rendellenségegek születtek. Mert ugye bár csak azokat lehet eltűrni a világban, akik egészségesek és utódok nemzésére képesek.
Az viszont felmerült, bennem, hogy a ráknak konkrétan még nincsen gyógymódja. Meg a cukorbetegségnek, meg még sorolhatnám, mennyi tartós betegségnek nincsen gyógymódja...de az a lényeg, hogy ilyen orbitális nagy baromságokat kitudnak találni és erre, találtak megoldást. 'Gratulálok' smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Phaedra
2014. június 12. 14:30 #128
Jal
Jal

Státuszescape
Hozzászólás: 669
Csatolások: 5
Azonosító: 79489
Ahelyett, hogy elfogadnánk, hogy nem mindenki egyforma, inkább meg akarjuk változtatni őket, hogy mindenki egyforma legyen.... Szánalmas!
2014. június 12. 16:33 #129
animegirl14
animegirl14
visszatérő vendég

StátuszNormal People Scare Me!
Hozzászólás: 108
Azonosító: 151402
Nem látom hasznát az ilyesfajta "gyógymódok" alkalmazásának. Ha valaki nem tudja elfogadni magát olyannak amilyen, ne várja el hogy mások elfogadják őt.

A szelektálódásról meg annyit, hogy baromság! Vannak meddő nők és férfiak egyaránt, nekik nem lesz gyerekük, maximum, ha az örökbefogadás mellett döntenek. Vannak pajzsmirigy problémákkal küzdők is, nekik sem biztos, hogy lehet gyerekük... Na, és ha valaki homoszexuális?! Engem nem zavar! Felőlem akár mutáns-földönkívüli-beszélő zöldség/gyümölcs is lehetne... Én akkor sem ítélném el, feltéve, ha az az illető is normálisan bánik másokkal. Egy embert nem a külseje, a vallása, vagy a nemi identitása határoz meg, hanem a tettei. Hogy hogyan viselkedik más emberekkel, öregekkel, felnőttekkel, fiatalokkal, kisgyerekekkel, meg hasonlók. Attól függetlenül, hogy valaki homoszexuális, még élhet teljes életet, lehet jó ember, sokat számíthat valakinek.

Ez egy átnevelési forma, olyan pedig nem létezik, vagyis felesleges...
1 felhasználónak tetszik: Jal
2014. június 12. 17:37 #130
MrVelvetSky
MrVelvetSky
All Red Everything™

Státusz
  Csoport: Megerősítés alatt
Hozzászólás: 1133
Csatolások: 26
Azonosító: 210689
Szerintem ezek hülyék. Mindenki nagy elfogadádban van, hogy Koncsítá így Koncsítá úgy akkor msot a sima melegeket meg nem fogadják el?!
2014. június 12. 19:45 #131
HRéka0000
HRéka0000

StátuszHRéka0000 még nem állította be a státuszát Nem a fenét! Itt van! --->Jól vagyok!
Hozzászólás: 562
Azonosító: 217712
Nóri...!
Először is végy egy nagy levegőt és nyugodj le!
dori08!
Egyet kell, hogy értsek veled. Júj! Tudom! Gonosz vagyok, és semmi jogom elítélni őket! Bocsi... Ők "így születtek" (ha még ezt nem is hiszem el) de én pedig így... Nem bánom, hogy otthon mit csinál, csak előttem ne tegye... Bocsánat, de bizonyos dolgoktól kifordul a gyomrom is...
2014. június 13. 12:58 #132
- törölt felhasználó -    
Nóri... Teljes mértékben egyet értek!
2014. június 13. 19:07 #133
symor
symor
Hozzászólás: 665
Csatolások: 3571
Azonosító: 61644
Én ezt máshogy tesztelném.

Az összes homofób, bigott, hitetlen Jánost, aki azt hiszi a homoszexualitás egy életmódbetegség, amitől szenvednek az érintettek összegyűjteném és elvinném egy buzitáborba, merthogy ha a "módszer" működik pro, akkor kontra is.

Szóval beterelném ezt az összes felnőtt, "egészségesen" heteroszexuális beállítottságú okostojást egy ilyen fordított átnevelőtáborba, természetesen teljesen önként és addig nyomatnám nekik a homokos témát, amíg mind át nem vált kiscsírára.

Hisz, ha ezek komolyan gondolják miért nem tesztelhetnénk rajtuk a dolgot, csupa ebben hívő vulvabúvár pasit átállítanának f@szhuszárnak és egy rakás "erkölcsös" lécugró nőt átprogramoznának csiklópenderítővé.

Merthogy a kis világukban ez a valóság, miszerint hathatós segítséggel a nemi identitás gyakran változó ez a kísérlet is csak az igazukat bizonyítaná.
1 felhasználónak tetszik: Phaedra
2014. június 13. 19:25 #134
- törölt felhasználó -    
hát már bocsánat de mi köze van ehhez bárkinek is... homoszexuálisok azt csinálnak amit akarnak és senki se próbálja meg ezt gyógyítani mert attól csak rosszabb lesz és fellázadnak ez ellen az ügy ellen szóval hagyják békén őket mad.gif
2014. június 13. 19:55 #135
ercsi2000
ercsi2000
|Undead Army|

Státusz"Rain rain won't go away. Cloud on my head every single day"
Hozzászólás: 1741
Csatolások: 50
Azonosító: 135409
Nem vagyok homofób, sőt...
De igenis vannak olyan homoszexuálisok, akik nem akarják elfogadni, hogy azok. Több öngyilkosság is előfordult már emiatt. A program direkt kiemeli, hogy azoknak szeretnének segíteni, akik ezt nem akarják elfogadni, és változtatni akarnak rajta.
Nem kell 50 soros kommentet írni, csak kicsit fejleszteni a szövegértési képességeket.
2014. június 13. 20:27 #136
szenya
szenya
visszatérő vendég
Hozzászólás: 122
Azonosító: 182613
Idézet (ercsi2000 @ 2014.06.13. 19:55)
Nem vagyok homofób, sőt... 
De igenis vannak olyan homoszexuálisok, akik nem akarják elfogadni, hogy azok. Több öngyilkosság is előfordult már emiatt. A program direkt kiemeli, hogy azoknak szeretnének segíteni, akik ezt nem akarják elfogadni, és változtatni akarnak rajta. 
Nem kell 50 soros kommentet írni, csak kicsit fejleszteni a szövegértési képességeket.

Ezek az emberek nem azért dobták el az életüket, mert nem bírták elviselni, hogy a saját nemükhöz vonzódnak, hanem mert mások nem bírták ezt elviselni, és megnehezítették az életüket. Egyetlen ilyen, a homoszexualitással összeköthető öngyilkosság nem lenne, ha az emberek képesek lennének elfogadóbbak, kevésbé álszentebbek lenni, és a saját dolgukkal foglalkozni.
1 felhasználónak tetszik: Jal
2014. június 14. 15:53 #137
joly87
joly87
Shadowhunters

StátuszMindenkinek szép napot!!!
Hozzászólás: 1560
Csatolások: 361
Azonosító: 146147
Ilyen szánalmas embereket istenem a 21 században élünk fogadják már el, hogy ők is ugyanolyanok mint a heterók
2014. június 15. 14:17 #138
Doddy White
Doddy White
visszatérő vendég

StátuszCher Llyod is Merried <3
Hozzászólás: 361
Azonosító: 193627
Szerintem ez szomorú. Mindenkinek szíve joga h kit szeret. Ha férfi és a férfiakhoz vonzódik akkor azzal mi a probléma?! Ugyan így a nőkkel. Ez nem egy betegség vagy egy függőség mint alkoholizmus vagy a drog függőség amiről le lehet szokni. Senki sem lesz jobb vagy rosszabb ember csak mert meleg/heteró. Szerintem igazán leállhatnának már ezzel a témával az emberek és végre el kellene fogadni a melegeket és egyenrangúnak kéne kezelni őket mert ők is emberek 100%-ban. Szomorú , hogy az emberek ezt még mindig nem tudják felfogni és feldolgozni , hogy igenis vannak emberek akik a saját nemükhöz vonzódnak és ez nem betegség!
2014. június 15. 18:48 #139
nicki98
nicki98
visszatérő vendég

StátuszThe Science Of Diduction
Hozzászólás: 127
Azonosító: 200764
Baromság. Mindenkit úgy kell elfogadni, ahogy van. Senki sem tehet arról, hogy miként születik. Ha ő a saját nemét szereti, bátran. Nem értem ezeket a "tökéletes" társadalomra való törekvéseket.
2014. június 15. 19:02 #140
- törölt felhasználó -    
Idézet (bohóc9 @ 2014.06.10. 17:36)
Beyla írta: „Igen is, ideje lenne meghúzni a határvonalat a toleranciával kapcsolatban.”
teljesen igazad van.
szerintem nagyon jó ötlet, hogy pszichológiával "kezeljék" a homoszexualitást, de nagyon kevesen vannak az olyanok, akik ezzel küzdenek és gyógyítani akarják. gondolom én. a homokosok fele egyébként is csak divatból "változott meg"...

És a másik felével mi van? Aki nem a divat kedvéért változott meg? Velük mi legyen? Ők legyenek kísérleti egerek, őket vessük alá ilyen-olyan terápiának, csak mert nem olyanok mint a "többi"? Még jó, hogy még a csapból is az folyik, hogy ilyen béke meg olyan másik elfogadása, közben meg az okos tudósok legnagyobb gondja, hogy az olyanok életébe pofázzon bele, akik boldogok úgy, ahogyan. Annyi baj van a világban, miért kell egy olyan dolgot úton-útfélen felhánytorgatni, ami sorra okozza a balhékat, és azokat a szerencsétlen embereket, akik így is alig mernek kézen fogva kimenni az utcára megint kellemetlen helyzetbe hozni? Nem arról van szó, hogy a melegeket jobban kellene tisztelni, mint bárki mást... pont elég, ha ugyanannyira el vannak ismerve mint a heterók.
Aki évek óta homoszexuálisként él, és nem szereti ezt az életet, nyugodtan menjen el erre a rohadás terápiára, de ne várják azt a nagyeszűek, hogy tolongani fognak a bejáratnál, mert bár sokaknál hosszú időbe telt (hála a mai generációnak és embereknek), elfogadták magukat, és azt, hogy nekik ilyen életük van. És így boldogok. Innentől kezdve mit problémáznak rajta az orvosok is? Van ott ezeregy betegség - ahogy korábban már valaki itt leírta - miért nem lehet azok gyógymódját kutatni?
8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!