Nahát hogy feljődik az orvostudomány....
Mondjuk én a melegházasságokkal és egyebekkel sose tudok megbékélni....számomra ez "természet ellenes"..De persze nem ítélem el a melegeket, ha nem nyilvánosan "szerelmeskednek"...
Ha szeretik egymást szeressék, csak ha gyermekvállalásról és hasonlókról lesz szó azért gondoljanak bele, hogy mi lesz ha felnevelik.
A gyerekre káros hatással lehet ha meleg szülei vannak...
Terápiával gyógyítanák a homoszexualitást
2014. június 11. 21:31
2014. június 11. 21:38
dori08 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.15. Hozzászólás: 971 Csatolások: 57 Azonosító: 149299 offline |
Nóri... Nóri... Vicces hogy ilyeneken kiakadsz:) Ez egy tök normális cikk. És am...szerintem senki nem bántja "szegény" homoxeszuálisokat..épp ellenkezőleg. Már mindenhol őket éltetik..Aki meg nem az meg szar szemét, ugye? Hát..NEM. Mindennek oka van.
2014. június 12. 11:26
ShenaylaSheyka |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 3667 Csatolások: 40063 Azonosító: 158683 offline |
Komolyan ez a legnagyobb probléma a világban??? Hát ennek a nőnek nagyon sok ideje lehet, hogy efféle dolgokon agyal. Annyi brutális, idegbeteg ember él a világban aki kiírtja a családját majd megöli magát is, de a homoszexuálisokat kell meggyógyítani.
2014. június 12. 13:47
Mirrors#sremmlife |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.02. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 18 Azonosító: 203041 offline |
Valamilyen szinten ez rossz, mivel a homoszexuális emberek nem tehetnek arról, hogy ilyennek születtek, itt márpedig le vannak minősítve, vagy hogy fogalmazzak... Azért nem fogadják el magukat, mert mások sem fogadják el őket... VISZONT! Nekem is van 2-3 ilyen ismerősöm, akik nagyon szeretnének heteró emberek lenni. És ha valaki ezt szeretné, akkor miért ne lehetne rá lehetősége?
2014. június 12. 14:06
Netti35visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.15. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 171275 offline |
Idézet (Beyla @ 2014.06.09. 20:56)
Viszont, ha tényleg genetikai hiba lenne, akkor elvileg az élettel nem összeegyeztethető - mivel képtelen a szaporodásra -, így ki kellene szelektálódnia.
Nem értek, nagyon az orvostudományhoz. Viszont ugye bár sok olyan ember van aki, mikor gyerek vállalásra adja a fejét, valamilyen rendellensége miatt, kiderül róla, hogy soha nem lehet gyereke. Nos, valószínűleg ez vele született probléma lehet. Akkor nekik, nem szelektálódniuk kellett volna? Vagy esetleg az olyan betegséggel születőknek aki sose tudnak önálló boldog normális életet élni, és emiatt nem tudnak utódokat nemzeni. Nekik is, nem kellett volna szelektálódniuk? Ha emlékeztem, nem csal számos ilyen gén hibás betegség van.
Erről, egyből az jutott eszembe amikor Taigetoszra kivitték, a kora szülötteket vagy azokat aki valamiféle rendellenségegek születtek. Mert ugye bár csak azokat lehet eltűrni a világban, akik egészségesek és utódok nemzésére képesek.
Az viszont felmerült, bennem, hogy a ráknak konkrétan még nincsen gyógymódja. Meg a cukorbetegségnek, meg még sorolhatnám, mennyi tartós betegségnek nincsen gyógymódja...de az a lényeg, hogy ilyen orbitális nagy baromságokat kitudnak találni és erre, találtak megoldást. 'Gratulálok'
2 felhasználónak tetszik:
Szandi0820,
Phaedra
2014. június 12. 16:33
animegirl14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.20. Hozzászólás: 108 Csatolások: 0 Azonosító: 151402 offline |
Nem látom hasznát az ilyesfajta "gyógymódok" alkalmazásának. Ha valaki nem tudja elfogadni magát olyannak amilyen, ne várja el hogy mások elfogadják őt.
A szelektálódásról meg annyit, hogy baromság! Vannak meddő nők és férfiak egyaránt, nekik nem lesz gyerekük, maximum, ha az örökbefogadás mellett döntenek. Vannak pajzsmirigy problémákkal küzdők is, nekik sem biztos, hogy lehet gyerekük... Na, és ha valaki homoszexuális?! Engem nem zavar! Felőlem akár mutáns-földönkívüli-beszélő zöldség/gyümölcs is lehetne... Én akkor sem ítélném el, feltéve, ha az az illető is normálisan bánik másokkal. Egy embert nem a külseje, a vallása, vagy a nemi identitása határoz meg, hanem a tettei. Hogy hogyan viselkedik más emberekkel, öregekkel, felnőttekkel, fiatalokkal, kisgyerekekkel, meg hasonlók. Attól függetlenül, hogy valaki homoszexuális, még élhet teljes életet, lehet jó ember, sokat számíthat valakinek.
Ez egy átnevelési forma, olyan pedig nem létezik, vagyis felesleges...
A szelektálódásról meg annyit, hogy baromság! Vannak meddő nők és férfiak egyaránt, nekik nem lesz gyerekük, maximum, ha az örökbefogadás mellett döntenek. Vannak pajzsmirigy problémákkal küzdők is, nekik sem biztos, hogy lehet gyerekük... Na, és ha valaki homoszexuális?! Engem nem zavar! Felőlem akár mutáns-földönkívüli-beszélő zöldség/gyümölcs is lehetne... Én akkor sem ítélném el, feltéve, ha az az illető is normálisan bánik másokkal. Egy embert nem a külseje, a vallása, vagy a nemi identitása határoz meg, hanem a tettei. Hogy hogyan viselkedik más emberekkel, öregekkel, felnőttekkel, fiatalokkal, kisgyerekekkel, meg hasonlók. Attól függetlenül, hogy valaki homoszexuális, még élhet teljes életet, lehet jó ember, sokat számíthat valakinek.
Ez egy átnevelési forma, olyan pedig nem létezik, vagyis felesleges...
1 felhasználónak tetszik:
Jal
2014. június 12. 17:37
MrVelvetSkyAll Red Everything™ |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 13.08.28. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 26 Azonosító: 210689 offline |
Szerintem ezek hülyék. Mindenki nagy elfogadádban van, hogy Koncsítá így Koncsítá úgy akkor msot a sima melegeket meg nem fogadják el?!
2014. június 12. 19:45
HRéka0000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.28. Hozzászólás: 562 Csatolások: 0 Azonosító: 217712 offline |
Nóri...!
Először is végy egy nagy levegőt és nyugodj le!
dori08!
Egyet kell, hogy értsek veled. Júj! Tudom! Gonosz vagyok, és semmi jogom elítélni őket! Bocsi... Ők "így születtek" (ha még ezt nem is hiszem el) de én pedig így... Nem bánom, hogy otthon mit csinál, csak előttem ne tegye... Bocsánat, de bizonyos dolgoktól kifordul a gyomrom is...
Először is végy egy nagy levegőt és nyugodj le!
dori08!
Egyet kell, hogy értsek veled. Júj! Tudom! Gonosz vagyok, és semmi jogom elítélni őket! Bocsi... Ők "így születtek" (ha még ezt nem is hiszem el) de én pedig így... Nem bánom, hogy otthon mit csinál, csak előttem ne tegye... Bocsánat, de bizonyos dolgoktól kifordul a gyomrom is...
2014. június 13. 19:07
symor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.23. Hozzászólás: 665 Csatolások: 3571 Azonosító: 61644 offline |
Én ezt máshogy tesztelném.
Az összes homofób, bigott, hitetlen Jánost, aki azt hiszi a homoszexualitás egy életmódbetegség, amitől szenvednek az érintettek összegyűjteném és elvinném egy buzitáborba, merthogy ha a "módszer" működik pro, akkor kontra is.
Szóval beterelném ezt az összes felnőtt, "egészségesen" heteroszexuális beállítottságú okostojást egy ilyen fordított átnevelőtáborba, természetesen teljesen önként és addig nyomatnám nekik a homokos témát, amíg mind át nem vált kiscsírára.
Hisz, ha ezek komolyan gondolják miért nem tesztelhetnénk rajtuk a dolgot, csupa ebben hívő vulvabúvár pasit átállítanának f@szhuszárnak és egy rakás "erkölcsös" lécugró nőt átprogramoznának csiklópenderítővé.
Merthogy a kis világukban ez a valóság, miszerint hathatós segítséggel a nemi identitás gyakran változó ez a kísérlet is csak az igazukat bizonyítaná.
Az összes homofób, bigott, hitetlen Jánost, aki azt hiszi a homoszexualitás egy életmódbetegség, amitől szenvednek az érintettek összegyűjteném és elvinném egy buzitáborba, merthogy ha a "módszer" működik pro, akkor kontra is.
Szóval beterelném ezt az összes felnőtt, "egészségesen" heteroszexuális beállítottságú okostojást egy ilyen fordított átnevelőtáborba, természetesen teljesen önként és addig nyomatnám nekik a homokos témát, amíg mind át nem vált kiscsírára.
Hisz, ha ezek komolyan gondolják miért nem tesztelhetnénk rajtuk a dolgot, csupa ebben hívő vulvabúvár pasit átállítanának f@szhuszárnak és egy rakás "erkölcsös" lécugró nőt átprogramoznának csiklópenderítővé.
Merthogy a kis világukban ez a valóság, miszerint hathatós segítséggel a nemi identitás gyakran változó ez a kísérlet is csak az igazukat bizonyítaná.
Phaedra
2014. június 13. 19:25
hát már bocsánat de mi köze van ehhez bárkinek is... homoszexuálisok azt csinálnak amit akarnak és senki se próbálja meg ezt gyógyítani mert attól csak rosszabb lesz és fellázadnak ez ellen az ügy ellen szóval hagyják békén őket
2014. június 13. 19:55
ercsi2000|Undead Army| |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.29. Hozzászólás: 1741 Csatolások: 50 Azonosító: 135409 offline |
Nem vagyok homofób, sőt...
De igenis vannak olyan homoszexuálisok, akik nem akarják elfogadni, hogy azok. Több öngyilkosság is előfordult már emiatt. A program direkt kiemeli, hogy azoknak szeretnének segíteni, akik ezt nem akarják elfogadni, és változtatni akarnak rajta.
Nem kell 50 soros kommentet írni, csak kicsit fejleszteni a szövegértési képességeket.
De igenis vannak olyan homoszexuálisok, akik nem akarják elfogadni, hogy azok. Több öngyilkosság is előfordult már emiatt. A program direkt kiemeli, hogy azoknak szeretnének segíteni, akik ezt nem akarják elfogadni, és változtatni akarnak rajta.
Nem kell 50 soros kommentet írni, csak kicsit fejleszteni a szövegértési képességeket.
2014. június 13. 20:27
szenyavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.05. Hozzászólás: 122 Csatolások: 0 Azonosító: 182613 offline |
Idézet (ercsi2000 @ 2014.06.13. 19:55)
Nem vagyok homofób, sőt...
Ezek az emberek nem azért dobták el az életüket, mert nem bírták elviselni, hogy a saját nemükhöz vonzódnak, hanem mert mások nem bírták ezt elviselni, és megnehezítették az életüket. Egyetlen ilyen, a homoszexualitással összeköthető öngyilkosság nem lenne, ha az emberek képesek lennének elfogadóbbak, kevésbé álszentebbek lenni, és a saját dolgukkal foglalkozni.
Jal
2014. június 15. 14:17
Doddy Whitevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.08. Hozzászólás: 361 Csatolások: 0 Azonosító: 193627 offline |
Szerintem ez szomorú. Mindenkinek szíve joga h kit szeret. Ha férfi és a férfiakhoz vonzódik akkor azzal mi a probléma?! Ugyan így a nőkkel. Ez nem egy betegség vagy egy függőség mint alkoholizmus vagy a drog függőség amiről le lehet szokni. Senki sem lesz jobb vagy rosszabb ember csak mert meleg/heteró. Szerintem igazán leállhatnának már ezzel a témával az emberek és végre el kellene fogadni a melegeket és egyenrangúnak kéne kezelni őket mert ők is emberek 100%-ban. Szomorú , hogy az emberek ezt még mindig nem tudják felfogni és feldolgozni , hogy igenis vannak emberek akik a saját nemükhöz vonzódnak és ez nem betegség!
2014. június 15. 18:48
nicki98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.24. Hozzászólás: 127 Csatolások: 0 Azonosító: 200764 offline |
Baromság. Mindenkit úgy kell elfogadni, ahogy van. Senki sem tehet arról, hogy miként születik. Ha ő a saját nemét szereti, bátran. Nem értem ezeket a "tökéletes" társadalomra való törekvéseket.
2014. június 15. 19:02
Idézet (bohóc9 @ 2014.06.10. 17:36)
Beyla írta: „Igen is, ideje lenne meghúzni a határvonalat a toleranciával kapcsolatban.”
teljesen igazad van.
szerintem nagyon jó ötlet, hogy pszichológiával "kezeljék" a homoszexualitást, de nagyon kevesen vannak az olyanok, akik ezzel küzdenek és gyógyítani akarják. gondolom én. a homokosok fele egyébként is csak divatból "változott meg"...
teljesen igazad van.
szerintem nagyon jó ötlet, hogy pszichológiával "kezeljék" a homoszexualitást, de nagyon kevesen vannak az olyanok, akik ezzel küzdenek és gyógyítani akarják. gondolom én. a homokosok fele egyébként is csak divatból "változott meg"...
És a másik felével mi van? Aki nem a divat kedvéért változott meg? Velük mi legyen? Ők legyenek kísérleti egerek, őket vessük alá ilyen-olyan terápiának, csak mert nem olyanok mint a "többi"? Még jó, hogy még a csapból is az folyik, hogy ilyen béke meg olyan másik elfogadása, közben meg az okos tudósok legnagyobb gondja, hogy az olyanok életébe pofázzon bele, akik boldogok úgy, ahogyan. Annyi baj van a világban, miért kell egy olyan dolgot úton-útfélen felhánytorgatni, ami sorra okozza a balhékat, és azokat a szerencsétlen embereket, akik így is alig mernek kézen fogva kimenni az utcára megint kellemetlen helyzetbe hozni? Nem arról van szó, hogy a melegeket jobban kellene tisztelni, mint bárki mást... pont elég, ha ugyanannyira el vannak ismerve mint a heterók.
Aki évek óta homoszexuálisként él, és nem szereti ezt az életet, nyugodtan menjen el erre a rohadás terápiára, de ne várják azt a nagyeszűek, hogy tolongani fognak a bejáratnál, mert bár sokaknál hosszú időbe telt (hála a mai generációnak és embereknek), elfogadták magukat, és azt, hogy nekik ilyen életük van. És így boldogok. Innentől kezdve mit problémáznak rajta az orvosok is? Van ott ezeregy betegség - ahogy korábban már valaki itt leírta - miért nem lehet azok gyógymódját kutatni?
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.