Miley Cyrus meggyalázta Selena Gomezt
2014. június 11. 13:41
Poppy Lovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.08. Hozzászólás: 199 Csatolások: 1 Azonosító: 201626 offline |
Nem lehet egy olyan hét, amikor Miley nem csinál semmi botrányosat?
2014. június 11. 13:55
lovaticsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.02. Hozzászólás: 98 Csatolások: 0 Azonosító: 226966 offline |
ne már... szeretem Miley-t. Tényleg. Nem ítéltem el a viselkedése miatt,de ilyen módon? Ki csinál ilyet? Most komolyan. Egyik kedvenc sztárom, ezután is az lesz, de van amire nincs magyarázat...
2014. június 11. 13:58
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline |
Istenem,hogy ez Miley mekkora egy k*cs*g r*banc,bunkó-.-
(elnézést a szavak miatt de már nem tudok rá mást mondani)
(elnézést a szavak miatt de már nem tudok rá mást mondani)
2014. június 11. 14:02
Janka7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.24. Hozzászólás: 348 Csatolások: 0 Azonosító: 210317 offline |
utálom:') remélem leesik egyszer a magaslóról. kis nyomorult, aki csak azért csinál ilyesmiket, hogy felhívja magára ÚJBÓL a figyelmet, hiszen mikor vége lett annak a műsornak amibe játszott (anno amikor még normális volt és szerették) lankadt a figyelem róla. őt is meg kéne gyalázni.!! csak őt nem ilyen módon, hanem betenni a majmok közé. a smilereknek pedig csak annyit üzenek, hogy az odáig okés hogy véded a "híres jó modorú kedves" hiperszuper sztárodat, csak ne vidd túlzásba:* nem gondoljátok hogy ez már kicsit sok? mi az hogy ő meggyaláz valakit?-.- úristen. ez nem ember.. ez valami nagyot képzelő kis @ na meg azok a gyönyörű "ruhák".. mennyi sok mindent "eltakarnak" a testéből:) nem mondom hogy csak ő vesz fel ilyet. de a ruhák kapcsán is kicsit durva amiket művel. leköpi a rajongóit? örülnétek ha rátok köpne? nem kell ahhoz ő..elég ha valami rockernek azt mondod hogy smiler vagyok (már ha tudná szegénykém hogy mit jelent) ..egyből olyat rátok köpne, hogy kiégne a szemetek:* ő csak ne nagyon gyalázgasson senkit..remélem egyszer megverik nagyon *-*
2014. június 11. 14:09
dorina00visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.12. Hozzászólás: 149 Csatolások: 0 Azonosító: 175406 offline |
Utálom ezt a nőcskét, és bár Selenának sem vagyok a hódolója, ez egy undorító dolog volt, főleg hogy régen állítólag jóba voltak... Hova lett a régi Miley, és ki ez a ribizli? -.-
2014. június 11. 14:10
Dorcsiiikaaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.08. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 223916 offline |
Ez nagyon GÁZ! Miley most már hivatalosan is egy nagy r***nc!!! Eddig is az volt, de azzal. hogy meggyaláz egy másik énekest az már túllő mindenen!
2014. június 11. 14:10
Azert ez sok. Nem azert, mert Selenat szeretemm, ot meg nem, de azert egy felnott ember viselkedhetne is ugy. Szanalom amit muvel, most fejeztem be vele....
2014. június 11. 14:21
Ebben most komolyan mi az érdekes? Már megszokhattuk, hogy Miley ilyeneket csinál. Írjanak már valami olyan cikket, aminek értelme is van, nem csak a helyet foglalja...
És kövezni szabad, bánom is én, csak a véleményemet mondtam el... És itt nem arról van szó, hogy én inkább a rockot hallgatom, mint ezeket a nyálgépeket, de egyszerűen a mai "sztárocskák" már nem tudják hogy felhívni magukra a figyelmet, így vetkőznek, botrányosan viselkednek, polgár pukkasztó dolgokat művelnek(utóbbinál lásd Miley-t). Sajnálom, hogy most ezt kellett mondanom, de ez az igazság... Akárkit is bántottam meg ezzel...
És kövezni szabad, bánom is én, csak a véleményemet mondtam el... És itt nem arról van szó, hogy én inkább a rockot hallgatom, mint ezeket a nyálgépeket, de egyszerűen a mai "sztárocskák" már nem tudják hogy felhívni magukra a figyelmet, így vetkőznek, botrányosan viselkednek, polgár pukkasztó dolgokat művelnek(utóbbinál lásd Miley-t). Sajnálom, hogy most ezt kellett mondanom, de ez az igazság... Akárkit is bántottam meg ezzel...
2014. június 11. 14:24
mercibabusúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.18. Hozzászólás: 71 Csatolások: 1 Azonosító: 151327 offline |
Nagyon megváltozott ez a Miley.Régen szerettem most meg már utálom,mert olyan botrányhős lett belőle,hogy az elmondhatatlan.Most mi ellen lázad?
2014. június 11. 14:27
mercibabusúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.18. Hozzászólás: 71 Csatolások: 1 Azonosító: 151327 offline |
Úgy gondolom ha valamelyik emberrel bajunk van akkor ez a megoldás,hogy a háta mögött jól megalázzuk....Szánalmas!
2014. június 11. 14:29
vlili |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.26. Hozzászólás: 767 Csatolások: 5 Azonosító: 214072 offline |
Rib*nc, k*rva, cs*tri...soroljam még? Nem szeretem Selenát, de ez már túlzás...nem tudom hogy Szájrusz kisasszony mikor jön rá arra hogy mennyire szánalmas -.-jah és persze mikor jön rá arra hogy egy kurva.. a női nem szégyene... egyáltalán van még olyan aki szereti őt? mert az biztos hogy itt mindenki utálja. tisztelettel: Magyarország
2014. június 11. 14:32
Egyre furábbak a koncertjei....például az a "struccfánt" mi a fenét keres ott??? de hát nekem tényleg 8...
2014. június 11. 14:49
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline |
ööö van még olyan, aki elmegy a koncertjére? mert, ha én szeretném (nem szeretem amúgy), akkor is csak otthon hallgatnám, de egy ilyen eszelős és perverz koncertre még akkor sem mennék el, ha a Nightwish tartaná
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.