A Londonban töltött ideje alatt arról mesélt, hogy egy híresség miként kerülheti el a paparazzikat, de szót ejtett többek között a titokzatos barátjával írt dalról is.
A teljes cikkhez kattints ide!
Demi messziről kerüli a lesifotósokat
2014. június 10. 19:56
2014. június 10. 20:11
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline |
Ez így rendben van! Nem is kell mindig a paparazzók kedvébe járni...!
2014. június 10. 20:19
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline |
Kicsit fura elhinni, mert általában a rajongók is mindig ott vannak pl. egy hotel előtt és ott várják Demit. És ha ők tudnak arról, hogy ott van akkor a paparazzik is. Meg azért látni Demiről is néha lesifotót.
2014. június 10. 20:24
Idézet (PinkBarbie @ 2014.06.10. 20:19)
Kicsit fura elhinni, mert általában a rajongók is mindig ott vannak pl. egy hotel előtt és ott várják Demit. És ha ők tudnak arról, hogy ott van akkor a paparazzik is. Meg azért látni Demiről is néha lesifotót.
Persze, hogy van Demiről is paparazzi kép, mivel ő sem egy apáca aki bezárkózva él.
Mi, átlag emberek el se tudjuk képzelni milyen, hogy nem csinálhatnánk akármit például a parkban, mert mindenhol ott vannak a paparazzik.
2014. június 10. 20:25
megértem Demit ha híres lennék (bár nem leszek az) én sem rajonganék a lesifotósokért
2014. június 10. 20:27
Örülök, hogy így éli a privát életét. Bár megmondom őszintén, néha nem lenne rossz, ha láthatnánk róla és Wilmerről aranyos képeket, de közben meg örülök, hogy nem, mert éjjel-nappal ezzel lenne tele a média, Ő meg arra nagyon ugrik, ha a párkapcsolatán csámcsognak. Amúgy sokan [Neveket inkább nem említek] tuti, hogy odaszólnak a paparazzóknak, hogy 'Na most xy helyre megyek', mert olyan nem létezik, hogy valakit mindenhol megtaláljanak, bármit is csinál...
Demi ezt a magánéletére értette, mint például amikor szabadidejében elmegy a pasijával vacsorázni, meg erre-arra, akkor azt úgy intézi, hogy ne tudjanak róla, és csak nagyon ritkán sikerül elcsípniük, nem úgy mint pl Selena Gomez esetében, akiről egy nap kismillió kép készül, hogy most épp itt vásárolt, vacsorázott vagy lovagolni volt. Természetesen amikor munkával kapcsolatos megjelenései vannak, és a szállodából megindul az xy helyre, egyértelmű, hogy tudnak róla: KépKép
Idézet (PinkBarbie @ 2014.06.10. 20:19)
Demi ezt a magánéletére értette, mint például amikor szabadidejében elmegy a pasijával vacsorázni, meg erre-arra, akkor azt úgy intézi, hogy ne tudjanak róla, és csak nagyon ritkán sikerül elcsípniük, nem úgy mint pl Selena Gomez esetében, akiről egy nap kismillió kép készül, hogy most épp itt vásárolt, vacsorázott vagy lovagolni volt. Természetesen amikor munkával kapcsolatos megjelenései vannak, és a szállodából megindul az xy helyre, egyértelmű, hogy tudnak róla: KépKép
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2014. június 10. 20:28
Selzleighade™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.07.20. Hozzászólás: 3570 Csatolások: 69168 Azonosító: 155975 offline |
Örülök, hogy kerüli a paparazzókat, mert így legalább nem nagyon kerül pletyka helyzetb..Pl. ha elmegy vacsorázni valakivel akkor nincs az, hogy már is járnak stb.
2014. június 10. 20:32
Teljesen igaza van! Ha olyan helyre megy és (direkt) kiteszi valami közösségi oldalra, hogy ide megyek xy-al akkor még jó, hogy lefotózzák
2014. június 10. 20:37
Szerintem jól teszi! Aki folyton paparazzik előtt van rengeteg rossz kép kerülhet ki róla, vagyis sértegetés lesz a vége. Demi tudja mit csinál.
2014. június 10. 20:44
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Biztos, hogy lehet egy olyan kevésbé forgalmas, eldugott éttermet vagy kávézót találni, ahol az ember simán megvacsorázhat partnerével a média kizárásával. Ha az illető nem tudatja a fotósokkal vagy nem közli le egyéb közösségi oldalakon, hogy hol lesz aznap este, akkor igen kicsit az esély arra, hogy a paparazzók csak úgy előtűnjenek a semmiből. Sőt, ha jól tudom, számos híresség paparazzókat fogad, hogy őket fotózza. Nem is kell mindenki orrára kötni azt, hogy hol merre, kivel volt az ember, elvégre a sztárok is szimpla emberek, akiknek szintén van magánéletük. Minden lehetséges, csak eléggé kell akarni. Szimpatikus nyilatkozat volt a részéről.
2014. június 10. 20:54
Idézet (Beyla @ 2014.06.10. 20:44)
Biztos, hogy lehet egy olyan kevésbé forgalmas, eldugott éttermet vagy kávézót találni, ahol az ember simán megvacsorázhat partnerével a média kizárásával. Ha az illető nem tudatja a fotósokkal vagy nem közli le egyéb közösségi oldalakon, hogy hol lesz aznap este, akkor igen kicsit az esély arra, hogy a paparazzók csak úgy előtűnjenek a semmiből. Sőt, ha jól tudom, számos híresség paparazzókat fogad, hogy őket fotózza. Nem is kell mindenki orrára kötni azt, hogy hol merre, kivel volt az ember, elvégre a sztárok is szimpla emberek, akiknek szintén van magánéletük. Minden lehetséges, csak eléggé kell akarni. Szimpatikus nyilatkozat volt a részéről.
Így kapásból legalább öt olyan híresség neve ugrik be, akik tuti az általad említett: 'paparazzókat fogad, hogy őket fotózza' módszert alkalmazza...
2014. június 10. 20:59
Biztos nagyon idegesítőek lehetnek a lesifotósok. Demi nagyon okosan teszi, hogy megválogatja azokat a helyeket, ahová jár. Tényleg igaza van abban, hogy van jópár olyan sztár, akik direkt mennek olyan helyre, ahol megtalálják őket. Ezért is szeretem Demit, mert nem feltűnősködik direkt.
2014. június 10. 21:01
Támogatom! Nagyon jó ötlet és igaza van,hogy aki azt akarja,hogy ne találják meg akkor olyan helyre megy
2014. június 10. 21:17
Már várom!! kíváncsi vagyok arra a számra És amúgy szerintem jól teszi hogy kerüli őket és igaza van hogy csak azok jelennek meg olyan helyeken ahol sok a paparazzó akiknek feltűnése viszketegségük van.nagyon szeretem Demit <3
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.