Lana, lassan a testtel! A Born to Die énekesnője egy kedden publikált interjúban elárulta, azt kívánja, bár halott lenne.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lana Del Rey: „Bár halott lennék végre”
2014. június 14. 14:48
2014. június 14. 14:55
MrVelvetSkyAll Red Everything™ |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 13.08.28. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 26 Azonosító: 210689 offline |
Nemtom mi baja van mindenki imádja.
2014. június 14. 14:57
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline |
Na ez az egyik oka annak, hogy utálom a dalait. Én is úgy érzem, hogy mindjárt felvagdosom az ereim, ha meghallom az egyik dalát. Nagyon nem bírom. Na meg, ha ennyire nem bírja a zenét, miért nem hagyja ott? Egy probléma meg is lenne oldva. Túl könnyű is lenne és akkor nem tudna panaszkodni, hogy megsajnálja mindenki.
2 felhasználónak tetszik:
Jolie_77,
Szandi0820
2014. június 14. 14:57
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline |
Lana tehetséges énekesnő, ráadásul gyönyörűszép, rengetegen imádják a stílusát és fogadni mernék, hogy nagyon sok embernek gyógyírt jelentett a zenéje. Fontos ember az életben!
Sajnálom, hogy ilyeneket mond, nem szabadna, mert nagyon értékes személy. Remélem, minél hamarabb megváltozik a véleménye magáról. Reménykedek benne, hogy az igazi rajongói rádöbbentik arra, hogy nagyon fontos ember.
Sajnálom, hogy ilyeneket mond, nem szabadna, mert nagyon értékes személy. Remélem, minél hamarabb megváltozik a véleménye magáról. Reménykedek benne, hogy az igazi rajongói rádöbbentik arra, hogy nagyon fontos ember.
1 felhasználónak tetszik:
Lizania
2014. június 14. 15:02
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline |
Fogyatékos vagy csak az agyát játssza meg jó dolgában már nem tudja mit nyilatkozón!!!
Ha meg akar halni hát haljon meg senki sem tartja vissza az élet nagy ajándék és élni tudni kell aki nem becsüli az életlét és az egészségét az meg sem érdemli.
Vannak akik vakok,süketek,némák,és még sorolhatnám milyen betegségekkel küzdenek azok nem fejezik így ki magukat nálam nagyon elvágta ezzel magát.
Mindene megvan és elégedetlen,mit akar még???
Talán az égész világot??!!!
Ha meg akar halni hát haljon meg senki sem tartja vissza az élet nagy ajándék és élni tudni kell aki nem becsüli az életlét és az egészségét az meg sem érdemli.
Vannak akik vakok,süketek,némák,és még sorolhatnám milyen betegségekkel küzdenek azok nem fejezik így ki magukat nálam nagyon elvágta ezzel magát.
2014. június 14. 15:05
Egyetértrek, nagyon lehangolo, hogy Lana ilyeneket mond, és attól tartok ő az ilyeneket nem viccnek szánja. Az interjúnak ekkora részletéből nem derül ki teljesen,hogy miért van ilyen gonodolatokkal tele Lana feje, de remélem, nem lesznek ettől valami öngyilkos hajlamai. A legnagyobbak a példaképei, és ő is a nyomukban van, szerintem ezt nem kéne eldobnia, csak mert az élet egy elb*szott film
2014. június 14. 15:14
Szerintem sem kellene ilyeneket mondania. Mindenkinek vannak hullámvölgyek az életében, de ezek csak megerősítik az embert. Egyszer mind meghalunk, akkor legalább probáljuk meg élvezni az életet és találjunk megoldást a problémáinkra.
2014. június 14. 15:15
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline |
Én szerettem őt, mert jó zenét csinál, de az egész imidzse akkora kamu a csajnak, hogy az már fáj. Nem akar ő meghalni, nagyon is élvezi ő a sztáréletet, csak játsza az eszét mert az ilyen kijelentések hihetőbbé teszik a depresszív zenéjét...
2014. június 14. 15:17
Mi ez a depressziós állapot? Tehetséges és szép, bár igaz a magánéletéről nem tudok sokat, de akkor sem kellene ilyet mondania....
2014. június 14. 15:20
Diomendes |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.06. Hozzászólás: 538 Csatolások: 0 Azonosító: 220652 offline |
Szerintem nem kötelezték, hogy sztár legyen. Azért mondhatunk mi bármit, az ő életük sokkal nehezebb, mint a mi életünk. Azért lesz ennyi drogos sztár. De ismét elmondom, senki sem kötelezte szerintem..
2014. június 14. 15:21
VandiAM |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.06. Hozzászólás: 3860 Csatolások: 66 Azonosító: 130677 offline |
Idézet (Vanessa Bloom @ 2014.06.14. 15:02)
Fogyatékos vagy csak az agyát játssza meg jó dolgában már nem tudja mit nyilatkozón!!!
Bár nem szoktam senkinek a hozzászólására válaszolni, viszont a te véleményed annyira feldühített, hogy muszáj reagálnom rá.
Egy ember nem attól lesz boldog vagy elégedett magával, ha sikeres a karrierjében és annyi pénze van, ami élete végéig kitart. Jó dolgában nem tudja, hogy mit csináljon? Honnan tudod, hogy jó dolga van? Attól, hogy gazdag (mert nyilvánvalóan nem kell az anyagiak miatt aggódnia), még egyáltalán biztos, hogy a magánélete rendben van. Teljesen primitív viselkedésnek tartom, ha valaki elítéli azt, aki már gondolt az öngyilkosságra. Ugyan én nem ismerem ezt az érzést (szerencsére nincsenek akkora gondjaim, hogy ilyenekre gondoltam volna már), de ha valaki ennyire depressziós, akkor nyilvánvalóan nagy problémái lehetnek, nem pedig "fogyatékos" (a te szavaiddal élve). Remélem, Lanának megoldódnak a problémái, és tudja majd élvezni az életet.
2014. június 14. 15:25
ColorBirdくそくらえ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.06. Hozzászólás: 1781 Csatolások: 4 Azonosító: 193475 offline |
Nem mindig értem a hangulatváltozásait, de a dalain érezni, hogy szívből jönnek, és ez nem mindig pozitívum.
Szörnyen sajnálom, hogy ilyeneket gondol, egyeseknek Ő egy mérföldkő az életükben, mint nekem, és én nem tudom, hogyan maradnék épp eszű ha eltávozna, kicsit túlzásnak hangzik, de nagyon sokat jelent számomra a zenéje, és maga a személye. A kommenteknél olvasom, hogy 'jaj biztos megjátssza ez a fogyatékos'... Kezdjük ott, hogy nem könnyű neki. Sok az utálója, egy részben ezért is él Londonban, a múltja az elmondtak szerint nem egészen tiszta, és rengeteg dolog van amit nem tudunk, mivel biztosra vehetjük, hogy nem a semmiért ír ilyen dalokat amilyeneket.
Szörnyen sajnálom, hogy ilyeneket gondol, egyeseknek Ő egy mérföldkő az életükben, mint nekem, és én nem tudom, hogyan maradnék épp eszű ha eltávozna, kicsit túlzásnak hangzik, de nagyon sokat jelent számomra a zenéje, és maga a személye. A kommenteknél olvasom, hogy 'jaj biztos megjátssza ez a fogyatékos'... Kezdjük ott, hogy nem könnyű neki. Sok az utálója, egy részben ezért is él Londonban, a múltja az elmondtak szerint nem egészen tiszta, és rengeteg dolog van amit nem tudunk, mivel biztosra vehetjük, hogy nem a semmiért ír ilyen dalokat amilyeneket.
Lizania
2014. június 14. 15:27
Camila_Cabellovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.03. Hozzászólás: 190 Csatolások: 0 Azonosító: 212875 offline |
Tény ,hogy nem látok a magánéletébe de amit látok arról elmondhatom ,hogy neki van a legnagyobb problémája az életben . Igen persze neki nem jutott abból ,hogy valaha is láthassa a legszebb dolgokat vagy ugye ő nem hallja a legszebb szavakat és ugye ő nem mondhatja el az érzéseit vagy amit szeretne . Igen az ő szemébe mondták bele ,hogy hónapjai akár hetei vannak hátra . Na ezt nem értem én . Mások akik maradandó betegséggel küzdnek minden egyes napon megköszönik ,hogy még élhetnek . ilyenek mint ő csak úgy eldobják maguktól . Van pénze ,egészsége ,családja ,barátai , rajongói és van karrierje . Mi kell még ? Rá van erőltetve az éneklés ? Nagykorú . Hagyja ott a francba se arról nyavalyogjon neki milyen rossz .
2014. június 14. 15:27
tothbiankavalhalla |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.01. Hozzászólás: 2165 Csatolások: 4815 Azonosító: 42641 offline |
hát ha ő már így érez akkor gondolhatja hogy én hogy.. na de komolyan véve, sajnálom hogy nem boldog. ez azért a számai melankolikus hangulatáról is leolvasható.. remélem felkeres professzionális segítséget, nem akarom hogy ő is úgy járjon mint a fentebb említett hírességek
2014. június 14. 15:32
Szerintem addig kellene örülnie, amíg szép és fiatal. Nem tudom miért mond egy ilyeneket, rengetegen szeretik őt, fantasztikusak a zenéi is.
2014. június 14. 15:33
Én meg levegőt vettem. Szerintem ez hamis. Biztos, hogy a riporter kényszerítette ki belőle ezt a kijelentést. Amúgy lehet, hogy azért mondja ezt, mert a példaképei is halottak már... mindegy, nem tudom.
Cute girl 998
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.