Berki Artúr nyerte Az ének iskoláját
2014. június 16. 19:39
Lauretta13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.10. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 227382 offline |
Bár nem neki szurkoltam Gratula!
2014. június 16. 20:09
Elég jól énekelt, habár nekem sem ő volt a favorit, gratulálok neki!
2014. június 16. 20:42
DettaQueen♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 4787 Csatolások: 689 Azonosító: 128947 offline |
Kb. az utolsó 5 adásba kapcsolódtam be és nekem személy szerint Ő volt a befutó plusz Vanessza. Örülök hogy az egyik 'kedvencem' nyerte. Gratulálok neki, és remélem befog neki jönni a zenélés
2014. június 16. 22:45
punigundel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.13. Hozzászólás: 807 Csatolások: 31 Azonosító: 213404 offline |
A válogatónál leragadtam, de ott hallottam, és hát nem rossz a hangja! Grat neki, a műsort nem követtem, de, hát biztosan jó volt
2014. június 17. 11:34
Violettafan2003új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.17. Hozzászólás: 47 Csatolások: 23 Azonosító: 226212 offline |
Én Viviennek szurkoltam, de azért gratu!
2014. június 17. 11:53
Dorkaa8139visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.23. Hozzászólás: 151 Csatolások: 0 Azonosító: 212331 offline |
Jani sokkal jobb volt...(y)
2014. június 17. 11:58
Mi?
A győztes zeneösztöndíjat, egymillió forintot, egy utazást és további ajándékokat kapott.
Jól van ám! Valaki szenved, éhezik, és az természetesen nem kap semmit. De ezek az ,,újgazdagék" kapnak egymillió forintot, és csomó izét. És aki mondjuk éhen döglik? Azzal mi van? És honnan vakarják össze a pénzt? Persze, hogy a szegényektől veszik el!
Én örülök, hogy ez a hülye gyerek ki mert állni a nagyközönség elé, és mutogatni a cuki pofáját, de azért ennyi mindent nem érdemel meg!
A győztes zeneösztöndíjat, egymillió forintot, egy utazást és további ajándékokat kapott.
Jól van ám! Valaki szenved, éhezik, és az természetesen nem kap semmit. De ezek az ,,újgazdagék" kapnak egymillió forintot, és csomó izét. És aki mondjuk éhen döglik? Azzal mi van? És honnan vakarják össze a pénzt? Persze, hogy a szegényektől veszik el!
Én örülök, hogy ez a hülye gyerek ki mert állni a nagyközönség elé, és mutogatni a cuki pofáját, de azért ennyi mindent nem érdemel meg!
2014. június 17. 12:09
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4369 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline |
Semmit nem számít, a tavalyi győztesről sem hallani már semmit. Nem lehet mindenki énekes!
De én arról nem is tudtam, hogy ennyi jutalmat kap a nyertes. Hát nem érdemli meg, még egy X-Faktor győztes csak-csak, de ez a gyerek csak elénekelgetett itt vasárnap esténként.
De én arról nem is tudtam, hogy ennyi jutalmat kap a nyertes. Hát nem érdemli meg, még egy X-Faktor győztes csak-csak, de ez a gyerek csak elénekelgetett itt vasárnap esténként.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.