wrestlingfan válaszom neked!!
Mi az h leírtam a lényeget??? te szánalmas nyomoréék..!!!! hát nagyon elvagy szálva magadtól..!! komolyan..!!! de engem ez nagyon nem érdekel..!!! Viktor meg a nővére..!!! szerintem senkinek semmi köze hozzá h hány éves barátnője Caramelnek..!! ő is egy nagy tehetség mint Artúr!!! de mind 1 nem nyitom veled itt vitát!!! mert nincs kedvem ilyen emberekkel beszélgetni..!!!
Berki Artúr nyerte Az ének iskoláját
2014. június 19. 10:52
Huanita Rubinaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.17. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 227777 offline |
2014. június 19. 10:57
Huanita Rubinaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.17. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 227777 offline |
Stella nem kell itt cigányoznii..!!! szerintem ez nem attól függ hogy magyar vagy cigány..!! nyer az nyert aki jobb volt és az Artúr volt..!!!D
2014. június 19. 10:58
Huanita Rubinaúj tag |
Evelin neked van igazad!!!) csak sok ember ezt nem így ogja fel sok a rasszista..!!:DDD de hiábaa nem bírtok velunk romákkal..))
2014. június 19. 11:19
AngelGirl00 |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 14.06.14. Hozzászólás: 562 Csatolások: 185 Azonosító: 227598 offline |
Nem tök mindegy hogy honnan származik? Itt nem a külsőt kéne nézni. Pff. Ő LETT A GYŐZTES. Megérdemli Vagy nem? Mert aki azt gondolja menjen el orvoshoz. Jó a hangja ezért nyert!!!
2014. június 19. 11:21
Huanita Rubinaúj tag |
Cukiicsaj senki nem tíltja meg..!!! csak már kicsit kezd uncsii lenni hogy lejárjátok mert cigány és van hangjaa..!!!!
2014. június 19. 11:22
Huanita Rubinaúj tag |
AngelGirl00 igazad van..!!! hát megérdemelte az biztos sokat dolgozott ő azért hogy nyerjen..!!!
2014. június 19. 14:05
punigundel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.13. Hozzászólás: 807 Csatolások: 31 Azonosító: 213404 offline |
stellaaa P1526 és még sorolhatnám: drágáim ez a határtalan rasszizmus! Ki a f*szt érdekel, hogy cigány vagy sem? És ha az? Annyira elegem van az itt lézengő 8 éves p*csákból! Nektek most őszintén, hogy esne, ha rátok mondanák ezt? Basszus, nem tehet róla, így született! Azért nyerte meg, mert a többség szerint ő volt a legjobb és nem azért, mert cigány vagy nem!
Annyira szánalmasak vagytok, azt eszem megáll -.-"
Annyira szánalmasak vagytok, azt eszem megáll -.-"
2014. június 19. 14:07
Direction Rajongo6Őszinte Egyéniség. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.06. Hozzászólás: 2150 Csatolások: 666 Azonosító: 218747 offline |
Bocs, hogy megkérdezem tőletek de a kapcsolodó sztárok között miért van Frida Aasen?
2014. június 19. 16:06
stellaaa írta:
Hááát ennek a senkinek akkora az arca mintha lenne valaki és közbe meg elmondjam mi?egy hülye,retkes cigány-.-"
Azért?! azért mert cigány?! És képzeld amit most írtál az sértő!! Én is roma vagyok (cigány) és vannak itt még más romák is akik úgy gondolják hogy sértő amit írtál! Egyáltalán honnan tudok hogy retkes?! Vele laksz? NEM! Erről ennyit belehet fejezni a cigányozást! -.- Mennyi szánalmas ember van a világon!
Hááát ennek a senkinek akkora az arca mintha lenne valaki és közbe meg elmondjam mi?egy hülye,retkes cigány-.-"
Azért?! azért mert cigány?! És képzeld amit most írtál az sértő!! Én is roma vagyok (cigány) és vannak itt még más romák is akik úgy gondolják hogy sértő amit írtál! Egyáltalán honnan tudok hogy retkes?! Vele laksz? NEM! Erről ennyit belehet fejezni a cigányozást! -.- Mennyi szánalmas ember van a világon!
2014. június 19. 18:34
Reby2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.15. Hozzászólás: 207 Csatolások: 0 Azonosító: 175718 offline |
jó,jó megértem,hogy szüksége van a pénzre meg minden de nem a gyereknek a dolga,hogy pénzt szerezzen.Az meg a másik,hogy tudjátok,hogy honnan jön az a sok pénz?Alapból semmi értelme nincs ennek a műsornak a gyereknek tanulnia kell nem pedig tv-ben majomkodni.Rengeteg tehetséges gyerek van még rajta kívül mégsem mennek el...
2014. június 20. 08:03
F.TáŁia Evelin teljesen egyet értek ugyan olyan emberek a romák is
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.