Együtt forgat Miley és kishúga, Noah
2014. június 18. 18:12
Fruzsii2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.04. Hozzászólás: 94 Csatolások: 0 Azonosító: 220580 offline |
Szörnyű hogy miley tesója is olyan akar lenni mint ő!
És még csak észre sem veszi miley hogy a húga a példáját követi és talán nem csinálna ennyi hülyeséget!
És még csak észre sem veszi miley hogy a húga a példáját követi és talán nem csinálna ennyi hülyeséget!
2014. június 18. 18:22
Nem vagyok jós, de azt tudom, hogy Noah is olyan (lesz), mint a nővére, esetleg rosszabb. Szánalmas.
2014. június 18. 19:19
Idézet (Sarah96 @ 2014.06.18. 00:59)
Az a legidegesítőbb, Hogy Miley okkal lett híres. Bárki is mond bármit ő megdolgozott a hírnevéért(legyen pozitív vagy negatív- egyéni vélemény)..
Én azért kíváncsi lennék ha apu nem lenne hol lenne májli
2014. június 18. 22:15
Csajszi1997új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.25. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 223193 offline |
Fú, de nem bírom mostanában Miley-t. Szánalom amit művel. Mi lesz így a húgával?
2014. június 19. 09:35
Úgy érzem,hogy Noah olyan lesz mint a nővére. Szerintem Miley nyomdokaiba akar lépni. Remélem minél előbb észhez tér.
2014. június 19. 21:55
laura23plvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.20. Hozzászólás: 356 Csatolások: 32 Azonosító: 224602 offline |
ebből mi lesz 18 16 karikás videó mikor noah még nincsis annyi!!!!!!!!!és szerintem is a nyomdokaiba akar lépni és sztem meg is fogja tenni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2014. június 20. 11:38
krisztinaa 22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 480 Csatolások: 0 Azonosító: 204511 offline |
Na ebből mi lesz...
2014. június 20. 12:20
Earth Song |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.01. Hozzászólás: 867 Csatolások: 0 Azonosító: 214568 offline |
Na ebből vajon mi lesz... kíváncsi leszek rá, de nem tetszik hogy Miley már a húgát is beleviszi a dolgaiba. Persze még nem láttam a klipet, úgyhogy addig nem mondok rá semmit.
2014. június 20. 21:21
zooliiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 137702 offline |
Nagy rajongója vagyok Noahnak, és szurkolok neki, hogy sikerélménye legyen. Bár az jó kérdés, hogy így majd mennyire tud kilépni a nővére árnyékából. Szerintem amúgy mindketten jó fejek.
Ja, amúgy az ilyen korhatáros karikákról nem kell tudomást venni, álszent baromságok. (Alul említi valaki.)
Ja, amúgy az ilyen korhatáros karikákról nem kell tudomást venni, álszent baromságok. (Alul említi valaki.)
2014. június 21. 12:03
AvrilSmile |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.17. Hozzászólás: 926 Csatolások: 4 Azonosító: 226218 offline |
Kedvens Mileyerek (vagy hogy írják ezt...)!
Nektek is meg kéne nézni az idegen szavak szótárában, hogy mit jelent a r*banc szó. Mert egy dolog szeretni valakit, szeressétek ezt, ha akarjátok, de ez már elvakultság, tisztára mint a szemellenzős lovak. (nekem pl nagy kedvencem Taylor Swift, de bevallom, hogy igen, szerintem is túl sokat pasizik, de ő legalább csak pasizik, és nem vetkőzik állandóan, mint Miley) Én a r*banc ó mellé pont egy nevet írnék oda (legalább), Miley-ét, mert tökmindegy, hogy az elvakult, fanatikus rajongók mit mondanak, ő az. Egyébként még régebben, amíg nem volt ribi, én is bírtam Mileyt (rajongó modjuk sose voltam), a When I Look At You-nál, meg a Party In The USA-nél.
Nektek is meg kéne nézni az idegen szavak szótárában, hogy mit jelent a r*banc szó. Mert egy dolog szeretni valakit, szeressétek ezt, ha akarjátok, de ez már elvakultság, tisztára mint a szemellenzős lovak. (nekem pl nagy kedvencem Taylor Swift, de bevallom, hogy igen, szerintem is túl sokat pasizik, de ő legalább csak pasizik, és nem vetkőzik állandóan, mint Miley) Én a r*banc ó mellé pont egy nevet írnék oda (legalább), Miley-ét, mert tökmindegy, hogy az elvakult, fanatikus rajongók mit mondanak, ő az. Egyébként még régebben, amíg nem volt ribi, én is bírtam Mileyt (rajongó modjuk sose voltam), a When I Look At You-nál, meg a Party In The USA-nél.
2014. június 21. 22:29
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline |
Na jó! Leállhattok a Miley utálással! UTÁLJÁTOK, DE SZÁTOKAT BEFOGNI! Nem gondoljátok HOGY MILEY-NAK NEM ESIK JÓL? Ha előbb talán MAGADBA NÉZNÉL(akkor sem)! Miley egy FELNŐTT NŐ! Úgy látom a kommentekből, hogy akik ilyeneket írnak, IRIGYEK! Bár nem tudom, szertni kell egy sztárt, és támogatni, NEM IRIGYELNI ÉS LEHORDANI! Én sem szeretem pl.: Justin Bieber-t, de a számait igen, és mostanában kezdem kicsit őt is bírni, de mikor nem szerettem, akkor is jó mondtam hogy utálom, de csak azért mert érzéketlen volt akkor Selena-val. De ez más téma.... ÚGYHOGY AKI MILEY-T BÁNTSA AZ A SMILEREKKEL KÜZDJÖN MEG,(VELEM)! AKI BÁNTSA LESZ EGY KÉT SZAVAM HOZZÁ! Ja véleményt nem kérek a komimról, ha mégis kapok, ha pozitív örülök, ha nem AKKOR NYUGI, NEM VAGYOK FÉLŐS, ÉS MEGKAPJA AKI BÁRMIT IS MOND ERRŐL(ROSSZAT)!
2014. június 22. 12:38
AnitaRiszvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.20. Hozzászólás: 250 Csatolások: 25 Azonosító: 202274 offline |
Azért remélem hogy Miley egy picit vissza jön a normális viselkedés világába a húga kedvéért. Kíváncsi vagyok rá és remélem legalább egy kicsit vissza tér a régi énjéhez.
"Selena Gomez Fan.2" nagyon igazad van, bár én Miley-t nagyon szeretem és Justin-t imádom de, akkor is igazad van.
"Selena Gomez Fan.2" nagyon igazad van, bár én Miley-t nagyon szeretem és Justin-t imádom de, akkor is igazad van.
2014. június 22. 16:08
AvrilSmile |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.17. Hozzászólás: 926 Csatolások: 4 Azonosító: 226218 offline |
Hát, itt nagy bajok vannak a magyarral.
2014. június 23. 14:06
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline |
Köszönöm AnitaRisz!
2014. június 24. 01:28
miley900Cyrus Girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 1363 Csatolások: 82 Azonosító: 164097 offline |
Idézet (AvrilSmile @ 2014.06.21. 12:03)
Kedvens Mileyerek (vagy hogy írják ezt...)!
Most az okoskodó kommenteddel azt hiszed igen sokra mentél. A cikkhez semmi köze, csak magadat szégyeníted vele, mert valójában fogalmad nincs Miley személyiségéről, és én inkább NEKED ajánlanám tanulmányozásra az értelmező kéziszótárt, mert inkább mondanám a r*banc szót arra, akinek egy hónap alatt több pasija volt, mint Mileynak négy év alatt... Ilyen embereket, jézusom.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.