A fiatal énekesnő hétfő este fellépett a Hollywood Bowlon, ami előtt interjút is adott a 104.3 MyFm riporterének.
A teljes cikkhez kattints ide!
Demi nem törődik a gyűlölködő üzenetekkel
2014. június 17. 16:36
Nincs is annál jobb módszer, mint az utálatra kedvességgel reagálni, az tényleg őrületbe tudja kergetni az embert. És büszke vagyok rá nagyon!
2014. június 17. 16:38
Ezért ő a legnagyobb példaképem!♥
...I really don't care...♫♫
...I really don't care...♫♫
2014. június 17. 16:42
Fanci15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.04. Hozzászólás: 300 Csatolások: 52 Azonosító: 216343 offline |
Gratulálok a platinához! Engem is elég sokan utálnak, bár nekem nem olyanokat mondanak, mint Deminek. Nekem a legjobb barátnőm adta azt a tanácsot, hogy az utálókkal legyek kedves, és leszállnak rólam. Nem rossz ötlet, Deminek tuti sikerül!
2014. június 17. 16:43
Rose Crystalúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.12. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 227499 offline |
Klassz hogy Demi így kezeli vagy inkább nem kezeli a gyűlölködőit,és gratulálok a platinalemezhez
2014. június 17. 16:44
Igeb az utálatra kedvességgel reagálni,azzal tényleg az őrülötbe tudja kergetni az embert.(mint ahogy mondja Szandiii_1992 ....
Nem véletlenül Demi az egyik példaképem.
Nem véletlenül Demi az egyik példaképem.
2014. június 17. 16:48
Gratu Demi<3 Az utálókkal kapcsolatban, pedig igaza van. Leszólnak téged, te meg csak mosolyogsz a pofájukba Utána az az arckifejezés minden pénzt megér
2014. június 17. 16:57
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8818 Csatolások: 219475 Azonosító: 59785 offline |
Komolyan fel nem tudom fogni, hogy miért is nevezi valaki Demit kövérnek. Nem fülpiszka, azt aláírom, de nem itt kezdődik a kövérség. Mindegy, haters gonna hate. Egyébként a gondolkodásmódjában egyre több hasonlóságot fedezek fel magammal, hasonlóképpen szoktam én is reagálni a kinézetemmel kapcsolatos kritikákra... bár én nem szépeket kívánok nekik, hanem kinevetem őket. Az is hasonlóképpen bosszantja őket. A platinához pedig gratula.
2014. június 17. 17:04
"szép napot" érdekes de biztos beválok én bízom Demiben
2014. június 17. 17:05
„Nekem vannak a világon a legjobb rajongóim. És tudod, mi a klassz? Egy ideje már nem akarom negativitással tölteni a mindennapjaimat, ezért arra kértem a rajongóimat, hogy ha látnak egy utálkozót online, csak annyit válaszoljanak neki: 'Szép napot!'. Ők ezt meg is fogadták, ami elképesztő, mert minden alkalommal, amikor például valaki azt írja, hogy 'Demi kövér', ők olyanokat írnak neki vissza, hogy 'Annyira gyönyörű vagy! További szép napot, és érdemes vagy az életre'. Ettől az illető teljesen frusztrálttá válik.”
Demi, sosem csalódom benned
„Igazából fogalmam sincs, hogy jött létre a kettősünk. Egyik nap kaptam egy telefonhívást, 'Héé, nem akarsz Enriquével turnézni?' én meg erre azt feleltem, 'Hogy a francbe ne?'”
Jellemző
Demi, sosem csalódom benned
„Igazából fogalmam sincs, hogy jött létre a kettősünk. Egyik nap kaptam egy telefonhívást, 'Héé, nem akarsz Enriquével turnézni?' én meg erre azt feleltem, 'Hogy a francbe ne?'”
Jellemző
2014. június 17. 17:18
Idézet (Szandi0820 @ 2014.06.17. 16:57)
Komolyan fel nem tudom fogni, hogy miért is nevezi valaki Demit kövérnek. Nem fülpiszka, azt aláírom, de nem itt kezdődik a kövérség. Mindegy, haters gonna hate.
Néha annyira szórakoztató, amikor Twitteren kiposztol bármit, az első 4-5 tweet mindig valami alpáriság - szerintem éjjel-nappal azt lesik, hogy naa mikor ír már ki valamit - és a 'Fat bitch' & 'Kill yourself fat whale' kifejezéseken kívül mást nem nagyon lehet olvasni, mert szerintem kb így ennyiből áll a szókincsük, majd nemsokkal rá ezekre érkeznek a rajongók cukiságától áradó válaszai; hát parádés tud lenni.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2014. június 17. 17:21
pink girl 11 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.01. Hozzászólás: 523 Csatolások: 3 Azonosító: 216206 offline |
Igaza van.Nsam éri meg a tuskókkal foglalkozni.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
Az énekesnőt nagyon szíven ütötte.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.