Gong Hyo Jin autóbalesetet szenvedett
2014. június 20. 15:06
Zsófi Momo-chanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.19. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 212083 offline |
Gyógyuljon meg minálhamarabb :c
2014. június 20. 15:45
Aya-chanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 140 Csatolások: 0 Azonosító: 221349 offline |
azért megható olvasni, hogy még olyanok is jobbulást kívánnak neki, akik szerintem 3 koreai előadót sem ismernek :') őt pont én se ismerem, de tényleg jobbulást neki!!! <3
2014. június 20. 16:16
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9491 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline |
nem ismerem, de jobbulást neki ^^ félelmetesek ezek az autó balesetek, esküszöm, én életemben nem szeretnék vezetni, egy pillanat alatt véget érhet az életed (jobb esetben, ha nem szenvedsz vagy leszel életed végéig nyomorult), még csak nem is feltétlenül a saját hibádból..
2014. június 20. 17:12
SilverWolfST✯RLIGHT, A.R.M.Y. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 1069 Csatolások: 5 Azonosító: 179105 offline |
Szerencse,hogy ennyivel megúszta...
Jobbulást neki!
Jobbulást neki!
2014. június 20. 19:15
Hugikah |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.13. Hozzászólás: 956 Csatolások: 75 Azonosító: 169226 offline |
^^ jó olvasni hogy olyanok is írnak,akik nem ilyen "hű de naagy korea fanatikusok" de elvégre ez azért van,mert az emberek ha olvasnak egy ilyet,az az "alap" reakció hogy egyből jobbulást kívánnak neki bár őt én nem ismerem,de tényleg..Jobbuljon!Nagyon szerencsés volt hogy ennyivel megúszta!
Kapcsolódó sztárok
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.