Továbbra is arra ösztönöz, hogy a megalapozott szűk eszményekben az irreális szépség az elvárás – fehérség, vékonyság, sok haj, és rengeteg mellszövet – ahelyett, hogy a kedvességet, az észt, az önbizalmat és az ügyességet hangsúlyozná” – osztotta meg a Forbesszal Adora Svitak.
Ez nagyon igaz!
Vállalkozónak csap fel Barbie
2014. június 22. 17:42
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline |
Jézusom! Nekem is voltak, sőt még megvannak, de ilyen hülyeséget kitalálni... Ezek a gyerekek, akik ezekkel játszanak, csak hülyék lesznek!
2014. június 22. 18:04
Fanci15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.04. Hozzászólás: 300 Csatolások: 52 Azonosító: 216343 offline |
Én nem adnék érte pénzt. Nem csak azért, mert én már régen nem babázom, hanem mert pénzkidobás lenne. Plusz ugyanúgy végezné mint a többi babám: Mindegyiknek hiányzik valamelyik testrésze.
2014. június 22. 18:43
Kisgyerekek biztos jó hír,hát ha ők is vállalkozók akarnak majd lenni XDDD
2014. június 22. 18:47
Fúúú,ha mindenki ilyen sokoldalú lenne,mint Barbie,akkor az egész világ gazdag,sikeres lenne
2014. június 22. 19:03
Fruzsii2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.04. Hozzászólás: 94 Csatolások: 0 Azonosító: 220580 offline |
Régen sokat babáztam de szerintem sokkal jobbak voltak a régiek amikre bármilyen ruhát lehetett adni mint a mostaniak.
És látom már itt sincs játék tablet és okostelefon nélkül...
Így érik el hogy a gyerekek is okostelefonnal játszhassanak!
És látom már itt sincs játék tablet és okostelefon nélkül...
Így érik el hogy a gyerekek is okostelefonnal játszhassanak!
2014. június 22. 19:14
Én személy szerint többre tartottam a klasszikus Barbie babákat, azokkal szerintem bármelyik kislány remekül el tud játszani, nem értem miért kell ezeken bonyolítani.
2014. június 22. 19:48
Amúgy én kis koromban sose barbiztam.
Egyszer a barátnőmtől kaptam a születésnapomra egyet és még azóta is a szekrényben hever....
Egyszer a barátnőmtől kaptam a születésnapomra egyet és még azóta is a szekrényben hever....
2014. június 22. 20:11
sztárcsaj |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 520 Csatolások: 1 Azonosító: 131831 offline |
Szerintem hülyeség,hogy a kislányoknak az irreális,megvalósíthatatlan szépséget ábrázolja,én gyerekként rengeteget barbiztam,de egyszer sem gondoltam arra,hogy olyan akarok lenni.....
2014. június 22. 20:13
a sok kislány most barbie babaként szeretne viselkedni, ezért ezek butítják el az emberiséget. én, személyem szerint sokkal inkább szimpatikusak a kedves, önbizalommal teli, jótékony emberek.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.