Bizarr reklámhoz használták fel a Guns N' Roses slágerét
2014. június 28. 13:52
Jó, lehet, hogy van mondanivalója, de azért ez egy kicsit durva. Nem parás, nem úgy értem, hanem ezt így nem kéne pl. gyerekeknek megnézniük...
2014. június 28. 14:19
Ez tényleg nagyon bizarr, már már a morbid határát súrolja. Igen nagyon fontos a mondanivalója és sajnos valós adatok támasztják alá a rengeteg gyors hajtás miatt bekövetkezett halálesetet. Na de azért a reklám kicsit abszurdra sikeredett.
2014. június 28. 23:07
lastonestandingvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.10. Hozzászólás: 407 Csatolások: 0 Azonosító: 187511 offline |
Lesokkolt, nyitott szájjal bámultam magam elé 5 percig... Olyan aranyosan kezdődik, aztán a vége... Jézusom... Régebben láttam egy ilyesmit csak akkor egy kislány kirepült a kocsiból miután a szüleivel nevetgélt. Nagyon durva ez a reklám...
2014. június 29. 20:21
sztármániavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.10. Hozzászólás: 126 Csatolások: 0 Azonosító: 227386 offline |
OMG!! ez tényleg nagyon ....igazad van Glorita
2014. június 30. 11:24
A mondanivalója valóban komoly, de a reklám túl bizarr. Ennek a kis videónak az lenne a lényege, hogy bűntudatot keltsen a gyorshajtóknak, nem pedig az, hogy egy ,,mini-tini horrorral" rémisztgesse azokat az embereket, akik esetleg jószívűek, s megnézik.
Abszurd. Máshogyan kellett volna dramatikusnak lennie, nem így. Csak még több horrorötletet ad a filmrendezőknek. A végén beszélő hang is kissé ijesztő.
Enyhén szólva sokkot kaptam.
Abszurd. Máshogyan kellett volna dramatikusnak lennie, nem így. Csak még több horrorötletet ad a filmrendezőknek. A végén beszélő hang is kissé ijesztő.
Enyhén szólva sokkot kaptam.
2014. június 30. 11:30
lastonestanding : Úristen! Ilyen ,,reklám" is létezik?
2014. június 30. 11:40
úristen!a felnőttek meg ott nézzték a gyerekeket...
2014. július 04. 21:01
AvrilSmile |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.17. Hozzászólás: 926 Csatolások: 4 Azonosító: 226218 offline |
Úristen. Ez elég durva volt, de nem akarok kritizálni, hatásvadász. Igazából van egy bűvös hármas, amivel hatni lehet az emberekre, ezek a kisgyerekek, kutyák és az idősek. De nem, nem hiszem, hogy a gyorshajtókat bármi is megakadályozza ebben a rossz szokásban, még az sem, ha kisgyerekek életét is veszélyeztetik!
2014. július 07. 20:11
rózika0319 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 744 Csatolások: 0 Azonosító: 186416 offline |
Hát ez nagyon durva AvrilSmile szinte a számból vetted ki a szót!!
2014. július 21. 21:39
Fancsababa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.31. Hozzászólás: 583 Csatolások: 19 Azonosító: 192862 offline |
én is AvrilSmile-val értek egyet. ez nagyon nagyon dórva :/
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.