A Kardashian-videojáték rosszabb, mint hittük
2014. július 02. 18:45
Amanda Parkervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.13. Hozzászólás: 342 Csatolások: 0 Azonosító: 183375 offline |
köszönjük, enélkül nem tudtunk volna élni
2014. július 02. 18:55
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline |
ez még kellett
2014. július 03. 14:55
Fanny Holt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 1026 Csatolások: 0 Azonosító: 208604 offline |
Miközben olvastam a cikket majdnem bealudtam. Annyira unalmasnak tűnik a játék a leírás alapján.... Nem hinném, hogy kifogom próbálni.
2014. július 03. 16:18
szilasiszandra |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.13. Hozzászólás: 759 Csatolások: 16 Azonosító: 136337 offline |
Tegnap előtt töltöttem le. Fuu, igazából nagyon nem bírom Kimet, de szerintem ez a játék tök jó lett, függőséget okoz.
2014. július 04. 10:05
LoVe nyuszii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.04. Hozzászólás: 580 Csatolások: 0 Azonosító: 193238 offline |
a játék nem annyira rossz sőt naon jó
2014. július 05. 16:44
Idézet (Blackbird03 @ 2014.06.29. 15:44)
Ne égess...Ilyet kitalálni!
Szomorú, mert ezeket a játékokat a fiatalok sínylik meg - mert valóban igaz az, hogy ha híresebb emberrel randizol, valószínűleg te is híresebb leszel, de ezzel egyúttal beleerőltetik a fiatalokba az az ideológiát, amit nem kéne. Kezdve a felértékelt éntől egészen az önzőség csillagos égig terjedő határáig. Ez egy tipikusan sztárpicsás játék. Nem is csodálkozom, hogy valaki hogy lehet ilyen buta, hogy ennyire kisstílű játékot dob piacra?
Ebből is látszik, hogy mennyire agyilag buta nőről beszélünk. :S
Nem is az, hogy valakinek képes ilyen ötlet kiugrani az agyából, hanem, hogy van, akinek ez tetszik is...Ez most komoly?
Szégyen ilyen agytompító baromságokra egyáltalán időt pazarolni.
Szomorú, mert ezeket a játékokat a fiatalok sínylik meg - mert valóban igaz az, hogy ha híresebb emberrel randizol, valószínűleg te is híresebb leszel, de ezzel egyúttal beleerőltetik a fiatalokba az az ideológiát, amit nem kéne. Kezdve a felértékelt éntől egészen az önzőség csillagos égig terjedő határáig. Ez egy tipikusan sztárpicsás játék. Nem is csodálkozom, hogy valaki hogy lehet ilyen buta, hogy ennyire kisstílű játékot dob piacra?
Ebből is látszik, hogy mennyire agyilag buta nőről beszélünk. :S
Nem is az, hogy valakinek képes ilyen ötlet kiugrani az agyából, hanem, hogy van, akinek ez tetszik is...Ez most komoly?
Szégyen ilyen agytompító baromságokra egyáltalán időt pazarolni.
Egyetértek. Minden szavaddal.
2014. július 05. 17:29
I love you13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.25. Hozzászólás: 82 Csatolások: 0 Azonosító: 210355 offline |
Oké ez dögunalom!!!
2014. július 17. 20:45
Cicafülecskeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.07. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 199724 offline |
Miért kell ilyet kitalálni? Felesleges. Ha ennyire béna a játék, akkor legalább leírhatnák kicsit úgy mintha izgalmas is lenne, de semmi. Ilyen értelmetlen, agysejt gyilkoló játékot, amivel csak a gyerekek eszét veszik el, és még inkább a számítógép világába zárkóznak... Borzalmas. Mintha nem lenne elég játék, mint azok a Good Game nemtommik, amik szintén értelmetlenek. És ez hogy a hírnevet nehéz megtalálni, főleg ha nem vagy tehetséges. Lehet hogy van olyan akinek ez bejön, és ennek fogja szentelni az idejét de szerintem az értelmesebb réteg inkább fog egy könyvet, és elkezd gondolkodni. Nem ilyen baromságokban keresni az élvezetet! Ez a Kim csak eteti a gyerekeket a sok butasággal. Pont nem így lesz híres valaki.
2014. augusztus 01. 17:09
Akárki akármit mond, ez egy rohadt jó játék xD függő lettem!
2014. augusztus 14. 16:18
Letöltöttem, (egyáltalán nem azért, hogy Kimet bármilyen formában is támogassam) játszottam vele, eljutottam a 9. szintig, aztán töröltem Tipikusan függőséget okoz, aztán hirtelen hót unalmas lesz.
2020. május 25. 13:12
Egyszer letöltöttem, egyáltalán nem gondoltam volna, hogy ez Kim játéka, eljutottam egy bizonyos szintig, de utána töröltem, mert unalmas lett, hogy ide-oda kell klikkelgetni.
Kapcsolódó sztárok
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
"Haha" - Jenna Dewan vőlegénye kinevette Channing Tatum és Zoe Kravitz szakítását?
"Haha" - Jenna Dewan vőlegénye kinevette Channing Tatum és Zoe Kravitz szakítását?
Nagyon kinevette őket.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.