Néhány év múlva majd arra kell pénzt kidobnia, hogy levetesse a tetoválást. Ismerem az ilyet.
Jómagam undorok ezektől, de az ő dolga.
Kelly Osbourne a fejére tetováltatott!
2014. június 30. 16:05
2014. június 30. 16:10
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8818 Csatolások: 219510 Azonosító: 59785 offline |
Bakter, nektek nem édes mindegy, hogy mi lesz a tetoválásával akkor, ha esetleg vissza akarja növeszteni a haját? Legyen már ez az ő problémája...
Nekem csak egy megjegyzésem van: basszus, hogy ez mennyire fájhatott. A fejen "kicsit" érzékenyebb a bőr. Mondjuk nekem másik betűtípussal jobban tetszene, de így is menő.
Nekem csak egy megjegyzésem van: basszus, hogy ez mennyire fájhatott. A fejen "kicsit" érzékenyebb a bőr. Mondjuk nekem másik betűtípussal jobban tetszene, de így is menő.
2014. június 30. 16:12
Idézet (GomNaNa @ 2014.06.30. 15:26)
Na és akkor ezentúl ott lesz majd egy kopasz csík vagy mi? xD Nagyon csinosan fog így kinézni mondhatom. De ha megunja csak megnöveszti ott is a haját és ezzel kár is volt oda tetováltatni...
Bírom a sztároknál ezt a tetoválási őrületet. A tetoválásoknak néha se értelme, se jelentése de azért szét varratják magukat, mert hű de menő és akkor persze egy tonna képet mindjárt posztolni is kell, minden lehetséges módon...
Bírom a sztároknál ezt a tetoválási őrületet. A tetoválásoknak néha se értelme, se jelentése de azért szét varratják magukat, mert hű de menő és akkor persze egy tonna képet mindjárt posztolni is kell, minden lehetséges módon...
Egyetértek veled!
2014. június 30. 16:23
Misuzu86동방신기 사랑해요 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 1253 Csatolások: 28 Azonosító: 204515 offline |
GomNaNa abszolút egyetértek. Nekem is van két tetoválásom, de mindkettőnek van értelme és mondanivalója...engem fejez ki! Nem csak össze vissza szavakat kéne tetoválni magukra!! Főleg olyan helyre ahol kb soha nem fog látszani...
2014. június 30. 16:41
Nem néz ki rosszul, de most vagy állandóan borotválni fogja a haját, vagy nem fog látszani, tehát felesleges volt... Na, mindegy, amúgy, nekem tetszik
2014. június 30. 16:51
GomNaNa írta:
Na és akkor ezentúl ott lesz majd egy kopasz csík vagy mi? xD Nagyon csinosan fog így kinézni mondhatom. De ha megunja csak megnöveszti ott is a haját és ezzel kár is volt oda tetováltatni...
Bírom a sztároknál ezt a tetoválási őrületet. A tetoválásoknak néha se értelme, se jelentése de azért szét varratják magukat, mert hű de menő és akkor persze egy tonna képet mindjárt posztolni is kell, minden lehetséges módon.
Forrás: http://starity.hu/magazin/50413-kelly-osbourne-a-fejere-tetovaltatott/#comment#ixzz368O6VyyZ
Teljesen egyetértek veled!
Bírom a sztároknál ezt a tetoválási őrületet. A tetoválásoknak néha se értelme, se jelentése de azért szét varratják magukat, mert hű de menő és akkor persze egy tonna képet mindjárt posztolni is kell, minden lehetséges módon.
Forrás: http://starity.hu/magazin/50413-kelly-osbourne-a-fejere-tetovaltatott/#comment#ixzz368O6VyyZ
Teljesen egyetértek veled!
2014. június 30. 16:54
Szerintem tök jó bár én nem volnák bolond,hogy levágjam a hajam egy tetoválás miatt!
2014. június 30. 16:59
Én ilyen pici felirat miatt biztos hogy nem vágattam volna le a hajam
2014. június 30. 17:10
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline |
Merész lány mindig is tudtam hogy nincsen ki a 4 kereke.
Mindig borotválni fogja a haját hogy látható legyen a tetoválása?
És az a haj szín is förtelmes.
Biztosan fájdalmas lehetett ezek után még a maradék eszét is szétvarrták...
Mindig borotválni fogja a haját hogy látható legyen a tetoválása?
És az a haj szín is förtelmes.
Biztosan fájdalmas lehetett ezek után még a maradék eszét is szétvarrták...
2014. június 30. 17:25
egy ilyen semmi felírat miatt nem borotváltam volna le a fejem és igaz hogy a lila a kedvenc színem de nem festeném be a hajam lilára
2014. június 30. 17:28
x Maite_Sandra xanxious kitty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 3074 Csatolások: 76 Azonosító: 143003 offline |
Sokan mondjátok itt, hogy milyen értelmetlen, meg stb.. És ha neki jelent valamit? Kicsit gondolkozzatok. Amúgy meg az ő teste, illetve haja, azt csinál vele amit akar.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2014. június 30. 17:32
A hajsza színe tetszik,és a tetkó sem rossz.
Bár elégé fájhatott,és értelmét is veszti,ha megnő a haja.
S volt,nincs tetkó.
Bár elégé fájhatott,és értelmét is veszti,ha megnő a haja.
S volt,nincs tetkó.
2014. június 30. 17:59
Mrs.Mikaelsonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.28. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 228417 offline |
Ez még bevállalható. mert ha megunja, max megnöveszti a haját...
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.