Starity

Selena Gomez beszólt egy Beliebernek

20 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. július 01. 13:55 #41
- törölt felhasználó -    
Egyre unszimpatikusabb ez a Selena -.-
2014. július 01. 13:55 #42
- törölt felhasználó -    
Average Girl egyetértek ! smileeee.gif
2014. július 01. 13:59 #43
Selena Gomez Fan.2
Selena Gomez Fan.2
#EvilRegal
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1983
Csatolások: 4
Azonosító: 200866
syscat! Selenator vagyok, de ez nem rá vall!! Vagy csak a középpontba akar kerülni?
2014. július 01. 14:03 #44
- törölt felhasználó -    
Selena Gomez jól tette,hogy visszaszólt,bár nem igazán ezzel kellett volna...Amúgy meg megértem,hogy mért csinálja,de ez nem rá vall.
Selena<33333
2014. július 01. 14:04 #45
- törölt felhasználó -    
Hát jól tette! Csak rá és Justinra tartozik a kapcsolatuk!!!
2014. július 01. 14:04 #46
- törölt felhasználó -    
Lehet hogy elég gyerekesen reagált a megjegyzésre de biztos elég unalmas, idegesítő minden nap azt olvasni hogy valaki kritizálja őt vagy azért mert justinnal van vagy éppen másért. És az egy dolog hogy így reagált rá, most nem azért de van olyan ember aki még a századik ilyen kritikánál szépen fog válaszolni?! Kétlem. Emberek vagyunk, fel lehet mindenkit idegesíteni ha megtalálják a gyenge pontját. Ő sem tökéletes. Az meg hogy Justint kihasználná elég nevetséges.
2014. július 01. 14:10 #47
- törölt felhasználó -    
Én mindkettőt:Selenát és Justint is utálom, de hajrá Lauren!!!!!!!!!!!!
2014. július 01. 14:10 #48
Niky_Love Taylor L.
Niky_Love Taylor L.
Mrs. Dolan™ ✔

Státusz2015.06.10.~Best Day of my Life.
Hozzászólás: 1165
Csatolások: 45
Azonosító: 170939
Sírok xd Nem bírom se Justint se Selenát de ezt jól tette biggrin.gifD
2014. július 01. 14:14 #49
Genoveva01
Genoveva01
visszatérő vendég

StátuszPretty Little Liars :3
Hozzászólás: 275
Csatolások: 0
Azonosító: 202964
egy részről igaza is van Selenának meg nem is. a kapcsolatukhoz senkinek semmi köze,azt csinálnak mait akarnak.ez tény.de ahogyan a lányt alázta...ilyenkor miért nem emlékszik arra,amit mondani szokott,hogy mindenki egyaránt értékes,szép és különleges? szerintem ezzel a megnyilvánulással sok mindent rombolt le a lányban.
2014. július 01. 14:15 #50
Fanciii
Fanciii
visszatérő vendég

StátuszCsillagainkban a hiba.<3
Hozzászólás: 237
Azonosító: 135825
megnéztem a videót is..hát ez tényleg nagyon rosszindulatú volt Selenától.Az a lány a véleményét fejezte ki, hogy talán Justin jobbat érdemelne Selenánál, "Justin túl jó hozzá", hát oké először is a lány se lát szerintem valami tisztán, eléggé elfogult lehet Justin iránt, de tulajdonképpen csak egy belieber aki az ő Bieber-ét védi.De az, hogy Selena a külsőjét kritizálta a lánynak, méghozzá nem is kis sértéssel az szerintem nagyon csúnya volt tőle.Kicsit elárulta magát,mintha ő annyira szépnek,szebbnek érezné magát..pedig ez a lány szerintem egyáltalán nem csúnya, sőt egy elég szép lány, nem úgy mint Selena, máshogy szép de kimondottan szép lány. Most én neki adok igazat, nem Selenának.Még ha annyira vissza is akart volna szólni ennek a lánynak, nem a külsőjét kellett volna felhoznia, hanem a "Justin túl jó"val kezdenie valamit és esetleg azt bizonyítani hogy ő elég jó hozzá. na mindegy erről ennyit
2014. július 01. 14:16 #51
Annapolisz
Annapolisz
visszatérő vendég

StátuszLove you Michael! But I won't forget, that you love me more!
Hozzászólás: 176
Azonosító: 162908
Egy bizonyos fokon mindkettőnek iagzat adok, habár azt nem értem, hogy ez a lány honnan tudja, hogy Selena nem becsüli eléggé Biebert, hiszen nem lát bele a kapcsolatukba, még ha egy hozzájuk közelálló személy mondaná ezt, akkor még csak-csak elhinném, de de ez a lány nem is ismeri Őket igazán, szóval ezt nem értem, és ha belegondolok, akkor nagyon is meg tudom érteni Selena viselkedését. De a lánynak is igazat tudok adni, mert nem valami jó dolog valakit a külseje miatt piszkálni, bár szerintem nem a külsejével volt baja, ha nem azzal hogy tényleg: Mi a francokat szól bele vagy mond véleményt egy olyan kapcsolatról, amiről jóformán semmit nem tud? És ezért kitalálta, hogy ezt fogja felróni neki, mert mást abban a pillanatban nem talált, amivel visszavághatna. Ő is ember. És egy ember hibázhat. Szerintem egy szinten mindkét reakció jogos volt. Bár úgy gondolom, hogy ez nem egy probléma. Ennél ezerszer nagyobb gondok, bajok léteznek e világban. Valaki éhezik, szomjazik vagy majd szét fagy, nem tud tisztálkodni. Ezek meg itt a nagy kényelemben már nem tudnak nagyobb problémát kitalálni maguknak, mint ilyen kis piti dolgon kiakadni. Bár ez inkább a kiscsajra jellemző, mert Selena igenis ki lehet készülve, mert a sztárság igenis nehéz dolog.
2014. július 01. 14:18 #52
- törölt felhasználó -    
Annapolisz igazad van!
2014. július 01. 14:18 #53
- törölt felhasználó -    
Idézet (meyah_ @ 2014.07.01. 13:16)
Ennyit a kedveske Selenáról...

Ja - ja.
2014. július 01. 14:27 #54
Pocok2001
Pocok2001
freestyler

Státusznemigen járok fel az oldalra, max a NW tagokat szerkeszteni, a többit vigyétek
Hozzászólás: 3503
Csatolások: 483
Azonosító: 189007
nnye a kedves emberek biggrin.gif
2014. július 01. 14:30 #55
- törölt felhasználó -    
Én személy szerint nem bírom egyikőjüket sem,Selenácska nagyon elszállt magától idő közben,oké szép,de nem annyira világrengetően,hogy másokat lecsúnyázzon.Akkor sem helyes így beszólni valakinek,gondolnia kéne az image-ére.A lány tényleg nem tudhat sokat a kapcsolatukról,de azért reakciókat csak levághat!Hogy néz rá,hogy beszél róla.És ehhez nem kell egy 'hűdenagy' zseninek lenni...Selena pedig mielőtt kommentel végiggondolhatná a Who says című számát,ami szerintem nem sikerült jól,de mindegy.A kapcsolatukról annyit,hogy ez a se-veled-se-nélküled kapcsolatukat már szörnyen unom,igazán befejezhetnék már.Selena sokak példaképe-legalábbis számomra ezt tükrözi,hogy ő a number one sztár itt Starityn-akkor tanuljon meg viselkedni.Udvariasság.Ráadásul ne szóljon be annak,aki a barátjának keresi a pénzét.Justint sem hallottam még,hogy beszólt volna egy selenatornak,Selena is hagyja békén a beliebereket.Csak azért mert ő híres,nem kéne nagyon elszaladni azzal a bizonyos lóval.
2014. július 01. 14:32 #56
- törölt felhasználó -    
Na kedves Selena!!

Nem egyszer voltál miss Bieber,hozzászokhattál volna rohog.gif és semmi jogod fenyegetni azt a lányt,mert ő elvileg a pasid rajongója akit szeretsz.Különben neked is ilyenek a rajongóid...csak Justin nem szól be nekik.Aztán jöhetnek a támadások a sok szellyke fantól,de ez az igazság. mad.gif
2014. július 01. 14:34 #57
Andi9999
Andi9999
visszatérő vendég

StátuszOne Direction <3
Hozzászólás: 349
Azonosító: 197428
Jól tette Selena!! smileeee.gif Én is ezt tettem volna a helyében smileeee.gif
2014. július 01. 14:35 #58
- törölt felhasználó -    
Nem tudnak leszállni Selenáról?!..-.-
Selena azzal jár akivel csak akar!
Az igaz hogy Lauren csak megmondta azt amit gondol, de semmi köze hozzá hogy Selena együtt van e Justinnal! Külömben is, Selena érdemelne jobbat Justinál! Én nem örülök hogy kibékültek de ha Selena ezt, látja jónak....Nekem mindegy! Szerintem NEM Justin érdemelne jobban hanem Selena!
2014. július 01. 14:36 #59
Im a SlaveForBritney
Im a SlaveForBritney
ʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ

Státusznyugállományba vonult
Hozzászólás: 4352
Csatolások: 409
Azonosító: 186761
2014. július 01. 14:37 #60
- törölt felhasználó -    
én nem bírom szelenát, de ezt jól megmondta! biggrin.gif