Selena Gomez beszólt egy Beliebernek
2014. július 01. 15:50
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline |
Nem tudom elhinni, hogy Selena írta volna...lehet, hogy csak ezt mondták neki a menedzserei vagy kik, hogy csináljon egy kis balhét, vagy ez a Lauren is be volt avatva a buliba. Bár múltkor egy Selenatornak szólt be... nem tudom mi van vele. :S
Különben hova lett az a cikk amiben azt írták, hogy Selena és Justin drogoznak? Törölték? Vagy csak én nem találom?
Különben hova lett az a cikk amiben azt írták, hogy Selena és Justin drogoznak? Törölték? Vagy csak én nem találom?
2014. július 01. 15:51
pink girl 11 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.01. Hozzászólás: 523 Csatolások: 3 Azonosító: 216206 offline |
Nyilván ez természetes. Selena kidobta Justint és ez nem csak neki hanem a rajongóinak is egyaránt fájhatott. Itt most nem az a lényeg hogy Selenátor vagy Belieber. Gondolom hogy most Selena VS belieber háború alakul ki mert az a "nagy Selena" kiakadt valakin aki csak a kedverncét szerette volna megvédeni......... szerintem a selenálorok vagy akármelyik másik rjongói tábotr ezt tette volna a helyében.
2014. július 01. 16:06
Rebarb.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.22. Hozzászólás: 350 Csatolások: 17 Azonosító: 206869 offline |
A csajszi egy senki.. és most azért van oda, hogy Selena kommentelt a képe alá... (Sel sajnos törődött azzal amit írtak neki) amúgy Sel jól tette, mert tényleg sok bántás/pletyka/ és rosszakaró találja meg őket Justinnal.. nem beszélve a paparazzókról.
Ez egy se veled, se nélküled kapcsolat....
A hétköznapi embereknek amúgy szerintem ehhez semmi köze. (ahogy nekem sem, ez csak a véleményem)
-,-
Ez egy se veled, se nélküled kapcsolat....
A hétköznapi embereknek amúgy szerintem ehhez semmi köze. (ahogy nekem sem, ez csak a véleményem)
-,-
2014. július 01. 16:20
Iceman9519visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.02. Hozzászólás: 189 Csatolások: 0 Azonosító: 205030 offline |
Az elmúlt hetekben csupa olyan képet tesz fel Sel amik tipikusan JB öntelt swagyolo stílusát tükrözik és most még ez beszólás is amit értelmes ember utoljára általánosban süt el. Nagyon rossz irányba halad Selena...
2014. július 01. 16:27
liptakanna21Love is friendship set on fire..:) <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 0 Azonosító: 193938 offline |
hát szerintem totál igaza volt Selnek...és ez a cdasj..-.-
2014. július 01. 16:29
liptakanna21Love is friendship set on fire..:) <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 0 Azonosító: 193938 offline |
és meg ha a csaj IGAZI Belieber akkor meg igazán örülnie kéne h Justin végre megint Selenával lehet nem pedig féltékenykednie h nem ő van vele..-.-
2014. július 01. 16:31
Ezek meg örültek Selena mert nagyon durvát irt hozá a csajszi meg miért szol bele de azért már engem is idegesit hogy egyszer együt vanak egyszer meg nem nem aszt mondom hogy ki használja arol szó sincs.
2014. július 01. 16:33
Idézet (liptakanna21 @ 2014.07.01. 16:29)
és meg ha a csaj IGAZI Belieber akkor meg igazán örülnie kéne h Justin végre megint Selenával lehet nem pedig féltékenykednie h nem ő van vele..-.-
Egyetértek,de tudod valaki még mindig ebben a-Justin csak az enyém.Senkimásé-álomvilágban él.
2014. július 01. 16:35
SweetDancer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.25. Hozzászólás: 705 Csatolások: 8 Azonosító: 200804 offline |
Nos látom itt már kommentáradat van, szeretnék én is hozzáadni A csaj se tette jól, Selena se, de bevallom felesleges ítélkezni, én is visszaszóltam volna ha engem kritizált volna egy elvakult rajongó. Nos, szerintem a külsejére sel semmit sem mondott, de ez a nők egyik professzionalitása: mögöttes tartalmat keresni, mégha nincsen is..Ti sem vagytok különbek Punktum..
2014. július 01. 16:36
SweetDancer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.25. Hozzászólás: 705 Csatolások: 8 Azonosító: 200804 offline |
Ja és ennek a csajnak mi köze hozzá, kit választ Justin -.-
2014. július 01. 16:39
Idézet (Stay Strong Bogi @ 2014.07.01. 16:26)
Rendben. Semmi kedvem nem volt ehhez a cikkhez hozzászólni de egy ponton nekem is elég. Tény,hogy én se vagyok olyan hatalmas rajongója és kissé rosszul tette ,hogy visszament JB-hez, de ez esetben nem téma itt. De hogy te leminősíted mert utálod és mert magát védte az már viszont téma. Kezdjük ott,hogy Selena nem egy bélsár és nem is egy Khm. Azért Khm mert szép, tehetséges és valószínűleg az észjárása is jobb mint a tiéd? Valamint, nem ő ment oda kritizálni, hanem a lány ment oda hozzá, hogy ő mennyire nem érdemli meg Justint. Előbb talán el kéne olvasni a cikket és nem leragadni ott,hogy valakit kritizált. Továbbá. A fent említett "Nem, mert gáz vagy" mondatot nem egy rajongójának mondta.Itt is utána kéne nézni pár dolognak. De felvilágosítalak. Ezt még hajdan akkor mondta, amikor semmi kedve nem volt a paparazzikhoz, és így amikor egy fotós megkérte, mosolyogjon a kamerába akkor mondta ezt. Habár tény és való, ez sem volt valami szép, de legalább nem a rajongójának mondta.
A másik páciens:D Látom te is leragadtál a Selena kritizál mondatnál és tán neked sem tűnt fel,hogy a csajszi kezdte és az énekesnő csak magát védte. Ja és lányok!
"Mindkettőtöknek értékelem a kulturált megnyilvánulásotokat. "
A másik páciens:D Látom te is leragadtál a Selena kritizál mondatnál és tán neked sem tűnt fel,hogy a csajszi kezdte és az énekesnő csak magát védte. Ja és lányok!
"Mindkettőtöknek értékelem a kulturált megnyilvánulásotokat. "
Egyetértek.
2014. július 01. 16:41
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1241 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline |
Nem hinnem, hogy tul jo lenne hozza. Kulonben sem birom, amikor igy beleszolnak masiknak a dolgaba.. selena nem kislany, tudja hogy mit csinal. De ezzel viszont rosszat tett, szegeny lanyon most rengeteg rajongo koszoruli a nyelveet..
2014. július 01. 16:42
Csak féltékeny , mert neki nincs olyan pasija mint Selenának
2014. július 01. 16:44
Miss.Vicious |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.19. Hozzászólás: 962 Csatolások: 0 Azonosító: 213748 offline |
Nem azért ,de lehetne annyi esze ,hogy nem kötekedik egy rajongóval most rá száltak a többiek is most mivan ha öngyilkoságba kergeti pár selenator? Jó lehe hülyeségnek hangzik ,de most is ,hogy leoltották őt és ha folyamatossan ezt fogják vele tenni? Akkor kitudja meg lehet...
+Azért valamiben igaza van a rajongónak is + ő nem tett Gomez külsejére sértő megjegyzéseket..meg hát neki is van joga elmondanni a véleményét szerintem.. Na meg hát ez a szappan operát ki nem unja? 6569596454 szét mentek már mert nem tudtak egymással élni és ugyan még több veszekedés És azt hiszik most más lesz asó kapa nagy harang xD Fogadok pár hét és még szakítannak az után meg egybe stb...stb..
+Azért valamiben igaza van a rajongónak is + ő nem tett Gomez külsejére sértő megjegyzéseket..meg hát neki is van joga elmondanni a véleményét szerintem.. Na meg hát ez a szappan operát ki nem unja? 6569596454 szét mentek már mert nem tudtak egymással élni és ugyan még több veszekedés És azt hiszik most más lesz asó kapa nagy harang xD Fogadok pár hét és még szakítannak az után meg egybe stb...stb..
2014. július 01. 16:45
Erika 18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.27. Hozzászólás: 793 Csatolások: 0 Azonosító: 207401 offline |
Selenának van igaza. Én is belieber vagyok, de én elfogadom hogy Jelena újra él.Annak örülök hogy boldogok együtt.Ha együtt boldogok mi a francért nemhagyják békén őket?-.- Selenát is hátbatámadják... Justin választotta Selenát, akkor ennyi erővel miért nem Justint támadja le a hülye beszólásaival a csaj? Ott féltékenykedik, mikor a kedvence (Justin) boldog.. elkell fogadni ami van, és nemkell utálkozni..
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.