Selena Gomez beszólt egy Beliebernek
2014. július 01. 18:44
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline |
Igaza van hogy kiállt magáért! Én azt mondom ideje is volt! Minek tűrje el hogy mások sértegessék? Senkinek sem joga hogy sértegessen valakit pláne nem úgy hogy nem is ismeri, és senkinek sem joga hogy eltűrje hogy sértegessék! Selena nagyonis jól tette hogy végre beszólt egy Beliebernek, egyesek túlságosan messzire mennek. És most mindenki azzal jön hogy Sel milyen bunkó meg ilyenek...Csak azért mert ő a híres. Ha ő "bunkó" volt, akkor az a csaj mi volt aki leminősítette? Ráadásul Sel elég sokáig tartotta magát és tűrte hogy néhány hülyegyerek sértegesse Justinka miatt, ti pedig a való életben rögtön nekitámadtok annak aki egy szót is mer mondani rólatok. Szerintem senki se bírálja Selt ezért, először mindenki nézzen magába és gondolja el hogy ő vajon eltűrné-e a sértéseket és csak utána bírálja és szidja a mások tettét.
2014. július 01. 18:46
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline |
És miért lenne az gyerekes hogy megvédte magát? Inkább az gyerekes aki féltékenykedik rá Bieber miatt.
2014. július 01. 18:56
BeHappy 123visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.11. Hozzászólás: 167 Csatolások: 0 Azonosító: 224093 offline |
Szerintem Selenanak igaza volt, de ilyen "alpári" beszólást nem engedhet meg magának. Selenanak rengeteg kiskorú rajongója van így vigyáznia kell, ilyen beszólást nem engedhet meg magának. Nem tudja mennyit ártott szegény lánynak gyűlölködők, utalok hadat zúdította ra. Valószínűleg az iskolában is kiközösítették, így nagyon durván fogalmazva: lerombolta a lany életét.
2014. július 01. 18:58
Emese2014 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.23. Hozzászólás: 897 Csatolások: 1109 Azonosító: 221725 offline |
Huha... :/ Én egyáltalán nem lepődtem meg. És igen is egyet értek Selenával. És még a rajongó akadt ki mi? Nem tudom hogy ti hogy reagálnátok hogy ha azt mondaná nektek valaki hogy "kihasználod őt" "ő túl jó hozzád".... Nem hiszem hogy szó nélkül hagyjátok. És szerintem jól tette hogy ki állt magáért. Csak közlőm hogy Selena egy nap folyamán sokkal több kritikát kap és ez csak egy közülük.
2014. július 01. 19:19
Idézet (Selena Gomez 199 @ 2014.07.01. 18:44)
Igaza van hogy kiállt magáért! Én azt mondom ideje is volt! Minek tűrje el hogy mások sértegessék? Senkinek sem joga hogy sértegessen valakit pláne nem úgy hogy nem is ismeri, és senkinek sem joga hogy eltűrje hogy sértegessék! Selena nagyonis jól tette hogy végre beszólt egy Beliebernek, egyesek túlságosan messzire mennek. És most mindenki azzal jön hogy Sel milyen bunkó meg ilyenek...Csak azért mert ő a híres. Ha ő "bunkó" volt, akkor az a csaj mi volt aki leminősítette? Ráadásul Sel elég sokáig tartotta magát és tűrte hogy néhány hülyegyerek sértegesse Justinka miatt, ti pedig a való életben rögtön nekitámadtok annak aki egy szót is mer mondani rólatok. Szerintem senki se bírálja Selt ezért, először mindenki nézzen magába és gondolja el hogy ő vajon eltűrné-e a sértéseket és csak utána bírálja és szidja a mások tettét.
A "te meg ronda vagy!" maximum az óvodában számít önmagunkért való kiállásnak. A gyűlöletre nem kell feltétlenül gyűlölettel reagálni. Selenának minden joga megvan ahhoz, hogy megvédje magát, de az is biztos, hogy a lányhoz intézett szavait nem gondolta át elég alaposan.
2014. július 01. 19:47
Nocsak Gomez kisasszony többet ivott a kelleténél, vagy csak végre kimutatta a foga fehérjét? Én is megvédtem volna Justint.. Szegény lány. És ez a Gomez.. Selenatorok, gondolkozzatok már, hogy kit szerettek.
2014. július 01. 20:14
andiQa18visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.25. Hozzászólás: 256 Csatolások: 0 Azonosító: 184560 offline |
Ahogyan elolvastam ezt a cikket teljesen a rajongónak adtam igazat....de kezdtem olvasni a kommenteket és sokan írták,hogy ez a csaj is elég durva volt Selenához és végül is rájöttem,hogy tökéletesen igaza van Selenának mert ennek a csajnak semmi köze sincs Selena és Justin párkapcsolatához és/vagy magánéletéhez!!!
2014. július 01. 20:19
Nos...Selenát szeretem de egyúttal egy kicsit magába szállhatnak főleg mostanában.
2014. július 01. 20:32
Eszti05új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.29. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 214314 offline |
Nincs különösebb bajom Selenával,bár kicsit vissza vehetne.Viszont a lány nem Selena kinézetét kritizálta,ő meg csúnyán beszólt neki.A láynak marha rosszul eshetett,hogy egy híres ember beszólt neki,hogy csúnya,ezzel nagyon le tudja rombolni az ember önbizalmát,stb..Selena egy bunkó köcsög volt,ideje lenne magára néznie.
2014. július 01. 20:53
Elaraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.10. Hozzászólás: 91 Csatolások: 0 Azonosító: 220949 offline |
Selena jól tette, hogy nem hagyta magát. Senkinek semmi joga hozzá, hogy kioktassa, miért avatkoznak bele az életébe? Féltékenységből? Selenanak nem kell mindent elviselnie. Nem gondolom, hogy gyerekesen cselekedett, inkább az lenne gyerekes, ha mindig a csigaházába bújna és minden sértést elviselne, mint egy gyámoltalan kislány.
2014. július 01. 20:58
Idézet (Elara @ 2014.07.01. 20:56)
Eszti05: Annak a lánynak marha rosszul eshetett, h egy híres ember beszólt neki? Akkor talán neki sem kellett volna beszólnia Selenának.
Nem közvetlenül Selenának szólt be. Justin egyik képe alá írt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.