Starity

Selena Gomez beszólt egy Beliebernek

20 oldal 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. július 01. 22:16 #161
swaggy2000
swaggy2000
új tag

StátuszBeing happy,doesn't mean that everything is perfect...-Dimitri.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 65
Csatolások: 0
Azonosító: 219140
Azért ez egy kicsit bántó volt selenátol de meg lehet érteni (én se kedvelem annyira) De ha justin selena mellett boldog akkor a Beliebereknek támogatniuk kéne nem pedig selenát lehordani!!
/SAJÁT VÉLEMÉNYEM/
2014. július 01. 22:43 #162
bohóc9
bohóc9
wor(k)shipper

Státuszbohoc9 még nem állította be a státuszát :P
Hozzászólás: 1330
Azonosító: 200672
meg lehetne érteni Selenát, ha "átlag ember" lenne, de őszinrén azért elég várható volt, hogy egyes fanatikus rajongok támadni fogják a másikat. egyébként is, mióta először egymásra néztek azóta megy a torzsalkodás, Selnek pedig csak most jutott eszébe kiakadni rajta? ugyan már! amit pedig a beliebernek beszólt, az övön aluli húzás volt. most nagyot esett a szememben. :/
2014. július 01. 22:50 #163
- törölt felhasználó -    
Ez igazi felnőttes érett viselkedés volt szelena, gratulálok milyen éretten kezeltél egy kritikát. Igazi fémösz vagy -.- mint egy óvodás...
Még ha a lánynak nem is volt igaza, kezében azzal a "hatalommal" amivel egy sztár rendelkezik nem szabadott volna így lereagálnia a történteket. Halálosan megfenyegették...ez meg a rajongókról árul el sokat. Nos igen, sok a h#lye
2014. július 01. 23:02 #164
AFCfan
AFCfan

StátuszÚj profil:http://starity.hu/profil/244797-wyrd/
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 2782
Csatolások: 219
Azonosító: 195661
Helyesen tette? Jól csinálta? Jézusmáriám, hova süllyedünk?? És az ilyenek a nagy ,,példaképek"?? Ez a lány az én szerény véleményem szerint szebb, mint a drága, mintapéldájú Selena. Kezd visszafejlődni ez a nő. Nő, ojjé... lány. Utoljára az 5 éves unokahúgomtól hallottam ilyen hisztit. Mi joga van egyébként hozzá, hogy egy igazán szép lány külsejét kritizálja? Na, ez az, ami igazán undorító.
2014. július 01. 23:12 #165
LucienneB
LucienneB
visszatérő vendég

Státuszthese girls born in the 90s are dangerous
Hozzászólás: 124
Azonosító: 217437
Selena már lehetne annyira 'nagylány' hogy kezelje az ilyen "megrendítő" dolgokat. Én sokkal rosszabb véleménnyel vagyok róla, bár nem Justin miatt. Nekem is írjon valami hasonlót, hiányzik az életemből, hogy egy elvileg felnőtt nő, akit már annyi negatív kritika ért, az én semmimondó véleményemmel foglalkozzon. Komolyan, lehidalok.
Főleg, hogy neki tökmindegy, ezzel a lánnyal senki nem foglalkozott volna. Aki egyet ért vele az egyet ért, akik meg szeretik ezt a nőt, azok meg tovább görgetnek. Ennyi. Szerintem a rajongókat teljesen minősíti ez a 'halálba küldelek mert megsértetted a kedvencemet' viselkedés. Pff.
2014. július 01. 23:36 #166
Lucyan
Lucyan
Limited Edition

StátuszMindig minden jól végződik, mert ha valami rossz, akkor még nincs vége...
Hozzászólás: 1300
Csatolások: 44
Azonosító: 202701
Mindig is megmondtam, hogy szelena egy hisztis kislány, akit anyuci annyira megvédett gondolom mindentől, hogy még egy beszólást sem tud felnőttként kezelni.
2014. július 01. 23:44 #167
believe forever
believe forever
visszatérő vendég

Státuszjustin 4ever <3
Hozzászólás: 147
Azonosító: 204982
Selena -.- Egy sztárnak el kéne viselnie a negatív commenteket, nem pedig kritizálni -.- Szegény Belieber!!<3 és még meg is fenyegették -.-
2014. július 01. 23:46 #168
Shawol19
Shawol19
visszatérő vendég

Státuszmonstantól x lesz
Hozzászólás: 334
Azonosító: 224313
Betelt Selenanal a pohár, ennyi.... Én sem szeretem őt, viszont most szerintem ez jogos volt, én megneznem, TI ( igen, ti) Mit reagaltok egy ezredik ilyen kommentre, egy olyan nap után, amikor mondjuk közlik veled a munkahelyeden h leépítés lesz es téged kirugnak ( jelképesen ) hogy volt joga hozza h lecsunyazza ezt a Lau.... akarkit..? Ez csak egy rajongocska egy ismeretlen ( eddig ) aki belegazolt valakinek a.lelkébe ..... És ilyen helyzetben Nem számít a kor, mindig vannak hisztik
2014. július 01. 23:47 #169
Gemma21
Gemma21
Hozzászólás: 1114
Azonosító: 212314
Bárki bármit mond, én Selenával értek egyet
2014. július 02. 00:03 #170
Rose1997
Rose1997
új tag
Hozzászólás: 19
Azonosító: 225580
Ez most komoly...bocsánat előre is fanoktól, de Selenának nincs annyi esze hogy a facebookon írja le ezt a lánynak privibe??? szerintem am nagyon szép lány és ha Sel helyébe lettem volna nem vakítana el annyira a harag hogy még hazudjak is, mert még lehet hogy szebb is élőben is mint Selena, de nem ez a lényeg, Selena "a nagy felnőtt, önálló nő" olyan felelőtlen, hogy veszélybe sodorja az egyik embertársa életét.

Másrészt: a cikkben azt írják, hogy Selena kihasználja Justin hírnevét, ezen amúgy Beliebereknek olyan felesleges kiakadniuk, szerintetek Justin nem használja ki azt hogy Selenával van???

A sok Selenafan ( aki megfenyegette a lányt) is inkább eláshatja magát mert nekik meg az való, így tönkretenni egy fiatal lány mindennapjait...és ez is csak egy sztori miatt, hogy ne legyen egy nap se Selenáról szóló cikk nélkül...mert biztos hogy nem csak ez az egy rossz kritika volt annál a képnél...szánalom ez az egész :/

Ui:amúgy a rajongóknak nem tűnik fel még mindig, hogy az ilyen sztároknak, mint amilyen Selena, Justin meg ilyenek, 100szor annyi cikk szól a h*ülyeségeikről, mint a "munkásságukról","teljesítményeikről" ??
2014. július 02. 00:07 #171
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Én személy szerint rühellem ezeket az internetes szájkaratékat, mert nincsen semmi értelmük. A kislányban nagy volt a gyűlölködés és a féltékenykedés, hogy ezek megint kamatyolnak (bár szerintem feleslegesen, mert az egész úgy kamu ahogy van). Beszólt, mondott egy kritikát tök alaptalanul, de amit szalonka reagált az nem volt piskóta. Egy híresség esetében jobb lesz*rni az ilyen megjegyzéseket és nem foglalkozni vele, de nem, ő vissza akart vágni valami csípőssel, de végül saját magából csinált hülyét. Annyira szánalmas, amikor ezek a celebek oltják az ilyen kis porbaf*ngó kislányokat és kisfiúkat. 21-22 évesen az embernek agyilag már el kéne jutni oda, hogy az ilyen rosszindulatú megjegyzések mellett elmenjen és ne reagáljon rá, mert meg sem éri. De az meg már egyenesen gáz volt, hogy a külsejébe kötött bele - nem tévedtem, ugyanolyan felszínes lehet, mint amilyennek kinéz. Hölgyeim és Uraim, a kritikát tudni kell elviselni, ám úgy tűnik, hogy ez a csaj egy tízessel le van maradva, már ami az értelmi fejlődést illeti.
2 felhasználónak tetszik: Faurie, Szandi0820
2014. július 02. 01:29 #172
- törölt felhasználó -    
Megértem Selenát, hogy miért reagált így arra amit a lány írt.. de hát ő csak egy úgy mond "semmi". A lánynak meg nagyon rossz érzés lehet, hogy emiatt szólt be neki, ráadásul a külsejét szólta le -mert hát ugye nem ismeri a lányt, másképp nem is tudná-. Szóval én egyiküket se védem, de egyiket se tudom hibáztatni. (saját véleményem szerint, a lány rohadt mázlista, hogy egyáltalán reagált valamit rá Selena)
2014. július 02. 01:50 #173
VegasGirl
VegasGirl
új tag

StátuszI didn't come this far, to only come this far.
Hozzászólás: 66
Azonosító: 205479
Az tény, hogy Selena nem tud visszavágni anélkül, hogy ezzel port kavarna, de amúgy szerintem teljesen megérdemelte a lány.
Nem igazán követem Justin Bieber dolgait, de az lerítt róla, hogy mióta szakítottak Selenával, azóta teljesen elzüllött (lehet, hogy ennek más oka is volt, nem tudom.). Szóval a csajszi, a hatalmas nagy Belieber inkább örülhetne, hogy a kedvence nem csúszik tovább a lejtőn, mivel visszakapta a szerelmét, aki szerinte "nem elég jó hozzá".
Sorry, de nehéz elviselni a pofátlan fanokat.
2014. július 02. 04:18 #174
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Még mindig jobban járt, mintha Erykah Badu-ba kötött volna bele
_nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif
2014. július 02. 08:20 #175
batoridori
batoridori
új tag

StátuszNe hagyd, hogy bárki a világon azt mondja, hogy nem lehetsz az aki lenni akarsz.
Hozzászólás: 89
Azonosító: 193210
Már nem azért de ez durva volt Selenától...A csaj is hibás mert attól h nem szereti h együtt van a Jelena páros attól még nem kell rájuk semmit mondani..Basszus..Selena már felnőtt, de mégis úgy viselkedik mint egy 14-15 éves kis p*csa...Selena el van szálva magától hogy "jujciii szép vagyok gazdag vagyok ott van a torkomban a X ugyhogy mostmár bármit megtehetek a világon...ez a cipős hozzászólás durva volt...És Selena tudod mit? tényleg nem illessz JB-hez...ő túl jó hozzád...felnőttesebb,kedvesebb ÉS JOBBAN BÁNIK A RAJONGÓKKAL... :/ régen imádtam...de ahogy teltek az idők egyre jobban megutáltam...nem akarok olyan embert isteníteni aki seggel bedül a kamrába és felrakja a képet a netre...félmeztelenül csinál képeket...próbál jampi lennk (csak épp nem sikerül neki)... gondolkodhatna Sel egy picit...a rajongótáborának a fele 7-10éves kislányokból áll..és ha valaki megkérdezi a kislányoktól h "Ki az a Selena?" akk majd ők azt fogják válaszolni h "az a néni aki az interneten mutogatja a fenekét meg a cicijét" GRATULÁLOK SELENA...HA ILYEN KEDVES VAGY AZ EMBREKKEL AKKOR PÁR ÉV MÚLVA KENYÉRRE SE LESZ PÉNZED (ugyanis csinálhat új lemezt meg mehet turnéra ha lóf*szt se érdekli a lemez és nem mnnek a koncertjére)
2014. július 02. 08:43 #176
Selz
Selz
leighade™

Státusz" I'm still here bitches. And I know everything. -A "
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 3569
Csatolások: 69139
Azonosító: 155975
Megértem Selenát, de azért egy kicsit durva volt. Viszont azt sem értem, hogy ennek a csajnak minek kellett videót csinálnia? Mindenkit Selena ellen hangol a hülye kis meséjével, nem hogy inkább befogta volna!
2014. július 02. 08:56 #177
- törölt felhasználó -    
Egy ember külsejét kritizálni, amiről semmit sem tehet egy szegénységi bizonyítvány.
2014. július 02. 09:16 #178
- törölt felhasználó -    
Mindkettőjük hibás. De azért Selena lehetne már annyira felnőtt,hogy nem így reagál egy kb. 16 éves lány hozzászólására. Nem valami felnőttes.
2014. július 02. 09:39 #179
- törölt felhasználó -    
az odáig oké hogy Sel meg akarta védeni magát de 22 éves létére nem így kéne, a lány meg ha igazi Belieber akkor örülnie kéne annak amikor Justin boldog
2014. július 02. 09:51 #180
Nina 10
Nina 10
posh tea drinker

StátuszChaos is what killed the dinosaurs, darling.
Hozzászólás: 5961
Csatolások: 2199
Azonosító: 191214
Selena és a lány is szánalmasak. Teljesen érthetõ, hogy betelt nála a pohár és meg akarta védeni magát, de ezt nem csak így lehet elintézni. A lány meg honnan tudhatná, hogy Selena csak kihasználja Justint? Nem ismeri õket, valószínûleg a legközelebb akkor kerültek egymáshoz amikor elment egy koncertjére. Egyáltalán nem meglepõ, hogy a lány kritizálta Selenát, a legtöbb Belieber már csak ilyen.
20 oldal 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok