Felkerült a második teaser trailer is Bennett Miller Cannes-ban debütált filmjéhez, a Steve Carell, Channing Tatum és Mark Ruffalo főszereplésével készült Foxcatcherhez.
A teljes cikkhez kattints ide!
Újabb előzetes érkezett a Foxcatcherhez
2014. július 04. 09:18
már nagyon várom ezt a filmet! Én még nem láttam Steve Carell- t ilyen jellegű szerepben.
2014. július 04. 12:42
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1241 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline |
Channiiiing <33
Minden filmjet megnezem, de ezt most akkor is megneznem, ha nem o szerepelne benne : D erdekes tortenet, es durva, hogy tenyleg megtortent. Kivancsian varom.: )
Minden filmjet megnezem, de ezt most akkor is megneznem, ha nem o szerepelne benne : D erdekes tortenet, es durva, hogy tenyleg megtortent. Kivancsian varom.: )
2014. július 04. 12:47
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Channinget mindig is nagyon kedveltem színészként, ám eddig valahogy egy alakításától sem maradt tátva a szám. Mondjuk az is igaz, hogy vagy valami eksön múviba szerepelt vagy valami romantikus limonádéba, ami speciel az én figyelmemet még egy kicsit sem kötötte le. 21 Jump Streettel megmutatta, hogy vígjátékokban is megállja a helyét, de mi van a drámákkal? A Foxcatcherben pontosan azt a szerepet hárították rá, amelyben megmutathatja, hogy milyen színészi vénája is van. Már többször eljátszadoztam azzal a gondolattal, hogy Chan milyen lehet egy olyan film castjában tudni, ami nem csupán a nyálas ömlengésekről vagy éppen a százezredik ólom eldurrantásáról szól. Örülök annak, hogy ilyen pozitívan vélekednek róla, bár Mark sem piskóta színész, Steve-ről meg mindig is tudtuk, hogy ütős a pasi.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
Az énekesnőt nagyon szíven ütötte.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.