Végleg vége Demi Lovato és Selena Gomez barátságának?
2014. július 05. 11:36
Karaba Boglárkavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 234 Csatolások: 0 Azonosító: 180145 offline |
Hát ilyen barát mint Selena nekem se kellene
2014. július 05. 11:44
AngelGirl00 |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 14.06.14. Hozzászólás: 562 Csatolások: 185 Azonosító: 227598 offline |
Selena a totál bolond, (már bocsi) hogy Justin-nal jár. De ezért Deminek miért kell őt utálni. Ez a kapcsolat nem Demiről szól, hanem Selenáról és Justinról. Ehhez jemmi köze. Már ha ezért vált szét barátságuk :/
2014. július 05. 11:46
AndiSalvatorevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.09. Hozzászólás: 116 Csatolások: 0 Azonosító: 223976 offline |
Végre végre végre végree, istenem el se hiszem hogy bekövetkezett ez a pillanat, Deminek végre megjött az esze és búcsút intett ennek a.. És az a kép, hát sírtam rajta. Köszönöm a rajongónak aki készítette, és Deminek is amiért rátalált és kiposztolta. Csak kár hogy törölte.
2014. július 05. 11:57
Diomendes |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.06. Hozzászólás: 538 Csatolások: 0 Azonosító: 220652 offline |
Egyikőjüket sem bírom, de Demi képe, húú, hát az nagyon nagy volt. Szerintem Demi lesz az első Disney sztárocska, akit majd megkedvelek. (gondolom ebbe belejátszott nekem az is, hogy talán Logan H.-al is "járt", vagy ilyesmi)
2014. július 05. 12:00
hát ez kemény...azt megértem hogy Miley-val már nem állnak barátságban de ez?! na jó ezt is megértem természetesen akkor ha Justin Bieber miatt váltak szét...Ha ez az ok, akk mindent értek xDD
2014. július 05. 12:00
Nem izgat a dolog, egyiket se szeretem igazán....
Amúgy várható fordulat volt.xd
Amúgy várható fordulat volt.xd
2014. július 05. 12:02
Már vártam ezt a cikket, mert tegnap ebbe a hírbe már valahol sikerült belefutnom. Kíváncsi lennék hogy ennek mi lehet a hátterében, mert biztos nem kis dolog, ha Demi ilyet is kiposztolt. Azért ők már jó hosszú ideje barátok és sajnálnám, ha ezúttal nem tudnák megoldani a konfliktusaikat ahogy eddig is tették.
2014. július 05. 12:06
Hat ha azt kívánja demi, hogy justin és selena ne légyen együtt akkor menjen is csak el tőlük, senkinek nem kell a negatív jelenség.
2014. július 05. 12:18
gvilcsiLovatics |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.24. Hozzászólás: 1355 Csatolások: 36 Azonosító: 113068 offline |
Nem Justin miatt volt ez, hanem amikor ugyebár Deminek szüksége lett volna a "legjobb barátnőjére" akkor ugyebár nem volt ott.És most Selena elvárja Demitől, hogy segítsen.És remélem nem is fog neki segíteni, mert nem érdemili meg.Ráadásul nap mint nap azt lehet látni, hogy Selena bulizik, iszik.És ezzel nem mutatt példát a rajongóinak...
2014. július 05. 12:20
Fanni_91új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.09. Hozzászólás: 72 Csatolások: 0 Azonosító: 215047 offline |
Netalán ennek a dolognak befolyással kellene lennie az életemre, vagy mi? Naponta több ezer ehhez hasonló dolog történik, ilyen az élet ez van, el kell fogadni. De ha már a cikk írója fáradozott a megírásával akkor kifejtem én is a véleményemet. Hasonlóképpen gondolom én is, mint Press Play, Iceman9519, és Szandiii_1992 (Veled erről a Demis oldaladon beszélgettem is hosszabban ) Kiskorukba lehet, hogy igazi volt a barátságuk, de amint bekerültek a reflektorfénybe, minden tönkrement szép lassan, és akkoriban Bieber gyerek nem volt még képben, de az utóbbi egy évben biztos az is közrejátszhatott. Várom, miként teszik magukat tönkre Justinnal, majd miként mennek együtt rehabra. (Legszebb öröm a káröröm, mert nincs benne irigység és szívből jön. )
PS: Azon a képen én is besírtam, ha Selenának van címezve, ha nem.
PS: Azon a képen én is besírtam, ha Selenának van címezve, ha nem.
1 felhasználónak tetszik:
Midnight Memories
2014. július 05. 12:21
loveBellaThornevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.21. Hozzászólás: 240 Csatolások: 3 Azonosító: 184107 offline |
Először: Nem is biztos, hogy Selenának címezte.
Másodszor: én mindig is szerettem Delenat, irigylésre méltó volt a barátságuk. És, lehet, sőt nagy valószínűséggel Justinka miatt történt ez az egész. Már persze ha igaz a hír.
Másodszor: én mindig is szerettem Delenat, irigylésre méltó volt a barátságuk. És, lehet, sőt nagy valószínűséggel Justinka miatt történt ez az egész. Már persze ha igaz a hír.
2014. július 05. 12:24
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8820 Csatolások: 219569 Azonosító: 59785 offline |
Annyira irigylem azokat az embereket, akiknek annyi felesleges idejük van, hogy a nap 24 órájában azt figyelik, hogy milyen mozgás van a sztárok Twitter-fiókján.
Egyébként Demi helyében már biztos én is régen megszakítottam volna Szelenítával a kapcsolatot. Pont azt csinálja, mint az én volt legjobb barátnőm: mihelyst bepasizott, teljesen kifordult magából ő is. Azt hitte, hogy ő a valaki, csak mert neki lett pasija.
Egyébként Demi helyében már biztos én is régen megszakítottam volna Szelenítával a kapcsolatot. Pont azt csinálja, mint az én volt legjobb barátnőm: mihelyst bepasizott, teljesen kifordult magából ő is. Azt hitte, hogy ő a valaki, csak mert neki lett pasija.
1 felhasználónak tetszik:
Midnight Memories
2014. július 05. 12:30
Selena Taylorral is összeveszett mégis kibékültek tudtommal. Demi posztja azért meglepő viszont jól kitalálta Az is lehet,hogy másnak írta,nem lehet tudni. Az pedig tény,hogy Selena kezd egy kicsit megváltozni.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.