Végleg vége Demi Lovato és Selena Gomez barátságának?
2014. július 05. 12:44
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 online |
Egyikőjükért sem rajongok különösebben,de az még nekem is lejött,h nem akkora barátnők,mint anno.Nem adok igazat egyik lánynak sem,mert nem ismerem őket,de Demi helyében én is besokalltam volna Justin és Selena huzavonája miatt.Akármennyire is vagy barátja valakinek,huzamosabb ideig nem lehet elviselni az ilyesmit.Plusz azt is furcsának tartom,h hetente más a kebelbarátnője,egy alkalommal Taylor,aztán a Jenner tesók.
Selena régebben még ha nem is volt őstehetség,szerethetni való volt szerintem.Nekem legalábbis pár éve,olyan 2012 és 2013 eleje felé aranyos csajszinak tűnt,akinek nem szállt fejébe a hírnév.Mostanában kicsit más a véleményem róla,de nem hinném,h ezzel egyedül lennék.
Lényeg a lényeg,egyik lányt sem ismerem személyesen,de hogy valami gond van,abban szinte biztos vagyok.
Selena régebben még ha nem is volt őstehetség,szerethetni való volt szerintem.Nekem legalábbis pár éve,olyan 2012 és 2013 eleje felé aranyos csajszinak tűnt,akinek nem szállt fejébe a hírnév.Mostanában kicsit más a véleményem róla,de nem hinném,h ezzel egyedül lennék.
Lényeg a lényeg,egyik lányt sem ismerem személyesen,de hogy valami gond van,abban szinte biztos vagyok.
1 felhasználónak tetszik:
Midnight Memories
2014. július 05. 12:48
e.maros |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.29. Hozzászólás: 572 Csatolások: 4 Azonosító: 223452 offline |
Már kezdem unni ezt a két sztárt, mert rohadtul idegesítő, hogy minden körölöttük forog. -.- Selenában azt utálom, hogy annyira szar ízlése van a pasik körében, Demit meg azért, mert már ő folyik a csapból is...Egyszóval; Utálom őket!
2014. július 05. 12:57
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline |
Egyébként meg itt tök felesleges ezt vagy azt hibáztatni, meg más magánéletében turkálni (gondolok itt arra hogy Selenának kik a barátjai és hogyan cseréli őket) mert biztosra nem tudhatunk semmit. Attól mert nincs tele a net paparazzi vagy instagramos képekkel hogy így szeretlek, úgy szeretlek, attól még lehetnek jóba és lehetnek barátok. Biztos nem a világ előtt fogják leélni a MAGÁNéletüket.
Ez a Bieber dolog is csak rájuk tartozik. Mi hallunk dolgokat, amit az újság megír, de nem lehet tudni mi van mögötte. Szóval ez az utálkozás mind FELESLEGES.
Ez a Bieber dolog is csak rájuk tartozik. Mi hallunk dolgokat, amit az újság megír, de nem lehet tudni mi van mögötte. Szóval ez az utálkozás mind FELESLEGES.
2014. július 05. 13:03
Nicole336visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.27. Hozzászólás: 127 Csatolások: 0 Azonosító: 228356 offline |
és ezeket miért a közösségi oldalakon kell lerendezni?? azt hiszik ők nem emberek attól hogy sztárok eltudták volna szerintem négyszemközt is intézni akkor is kiderült volna....
2014. július 05. 13:03
omrayfanni2003visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 13.12.10. Hozzászólás: 241 Csatolások: 33 Azonosító: 216630 offline |
H_Kinga11 jogos kérdés!
2014. július 05. 13:05
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline |
Az utóbbi években ,már nem is lehetett őket együtt látni,szóal szerintem már rég vége van,ennek a barátságnak,csak még nem hozták nyilvánosságra
2014. július 05. 13:09
Idézet (misssha @ 2014.07.05. 12:57)
Biztos nem a világ előtt fogják leélni a MAGÁNéletüket.
Nem ellened irányul, de ezen a mondaton felnevettem. Akiről - khmm Miss Gomez - napi szinten több tucat paparazzi kép kering az interneten, hogy most épp itt és ott járt xy személlyel, akkor az még is hol éli a MAGÁNéletét, ha nem a világ előtt?
2014. július 05. 13:15
Az egy dolog hogy haragba vannak de béke is lehet köztük pár nap, hónap múlva...
2014. július 05. 13:22
Stay Strong Bogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.23. Hozzászólás: 553 Csatolások: 861 Azonosító: 190255 offline |
Deminek adom a piros pontot:)
2014. július 05. 13:24
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5540 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline |
Már rég nem olyan a kapcsolatuk mint régen.. ennek szerintem már úgyis annyi. Kötve hiszem hogy Demi a Justinnal való kapcsolata miatt lenne ilyen.. nem olyan gyerekes.. itt valami komolyabbról lehet szó...
2014. július 05. 13:29
Éni igazából ugyan úgy szeretem Demit és Selenát is, de már kicsit unom, hogy vagy Selena és Demi barátságáról van szó, vagy Selena és Justin "nagy szerelméről". Természetesen a cikkből ez sem maradhatott ki.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.