Végleg vége Demi Lovato és Selena Gomez barátságának?
2014. július 05. 13:32
Janka7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.24. Hozzászólás: 348 Csatolások: 0 Azonosító: 210317 offline |
Nem hinném hogy így lenne vége.Ha össze is vesznek Demi biztosan nem mondaná rá azt hogy rib*nc.Mindenesetre #StayStrongcsajok #4everDelena Ja és azért azoknak az emberkéknek írnám akik szerint Sel csak kihasználja Demit.Sel vígasztalta és támogadta amikor rehabon volt Demi.Szóval ne mondjátok hogy Selena nem volt ott neki soha-.-"
2014. július 05. 13:45
Ha össze is vesztek vagy más dolog, szerintem akkor se írna ilyet Demi Selenára. Azért remélem, jóban vannak/lesznek
2014. július 05. 13:45
Netti35visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.15. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 171275 offline |
Istenem........! Mi ez a sok eget rengető baromsáág?? Megunta Jelenát? WTF?! Már nem azért, de egyszerűen ezt nem értem, honnan szeditek az ilyeneket?? Találgatnak itt mindig, hogy emiatt meg amiatt nem barátkoznak. Nem vagyunk ott nem ismerjük őket.
Jó persze, aláírom, hogy beszélünk erről. Mert ők tesznek ki mindent a közösségi portálokra. Viszont akkor nem értem miért állatják ezek cuki ex-disney sztárok, hogy ők elbújnak média előtt, mikor direkt kiraknak olyan dolgokat, amikről úgy is tudják, hogy mindenki erről fog beszélni. Fel nem fogom, hogy ennek mi értelme...
Jó persze, aláírom, hogy beszélünk erről. Mert ők tesznek ki mindent a közösségi portálokra. Viszont akkor nem értem miért állatják ezek cuki ex-disney sztárok, hogy ők elbújnak média előtt, mikor direkt kiraknak olyan dolgokat, amikről úgy is tudják, hogy mindenki erről fog beszélni. Fel nem fogom, hogy ennek mi értelme...
2014. július 05. 13:48
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1653 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline |
Annyira bírom, hogy a közösségi oldalakon rendeznek mindent. Szerintem ez szánalmas. Mivel meg lehet beszélni ezt személyesen... De tök mindegy, mi lesz...
2014. július 05. 13:52
Selzleighade™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.07.20. Hozzászólás: 3569 Csatolások: 69139 Azonosító: 155975 offline |
Már régen nem olyan a barátságuk, mint anno.. Selena szerintem is megvoltozott és nem jó irányba. Kicsit, mintha elszállt volna a hírnévtől. Aztán a végén még kiderül, hogy valami olyat mondott Deminek, ami miat kirakta ezt a képet, mivel csak úgy nem ribiz le valakit.. Annak oka is van
2014. július 05. 14:03
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline |
Már nem azért, de akik olyanokat írnak, hogy Szalonna így meg úgy ez nem lehet, mert Demit annyira támogatta meg szeretgette a rehabon, annak elmondom, hogy az a primitív Kim Kardashian is többet hívta fel és támogatta..
Mindenesetre, ha Demi tényleg ezt így Szelénnek szánta, akkor sajnálom, hogy a primitívebb formáját választotta a közlésnek. Hamarabb hinném azt, hogy több esze van és a kép szerkesztett, vagy egyéb. De ha valóban Szalonkára gondolt, akkor már jóval korábban eszébe juthatott volna elúszni a baromságai elõl
Mindenesetre, ha Demi tényleg ezt így Szelénnek szánta, akkor sajnálom, hogy a primitívebb formáját választotta a közlésnek. Hamarabb hinném azt, hogy több esze van és a kép szerkesztett, vagy egyéb. De ha valóban Szalonkára gondolt, akkor már jóval korábban eszébe juthatott volna elúszni a baromságai elõl
2 felhasználónak tetszik:
Szandi0820,
Törpemókus
2014. július 05. 14:03
Liliánaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.04. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 225475 offline |
Bella Pearl: Mi van, csak nem egy belső informátor vagy, akinek valamelyikőjük megsúgta, hogy nem beszéltek róla személyesen? XDD Demi már kibaszottul unta, hogy a Neon Lights turné óta folyamatosan arról kérdezgették a riporterek hogy mi van a legjobb barátnőjével, ezekre a kérdésekre soha nem is válaszolt, és ezzel a képpel az okoskodók tudtára akarta adni hogy nem érdekli Nyomez és hagyják békén végre vele. Az pedig nem az ő problémája hogy a ráérős emberek azt lesik hogy kit unfollowolt, és kit nem, hadd döntse már el ő hogy kit akar a timeline-jába látni. Bocs, hogy az imádottad teljesen megkattant és kifordult magából, pedig régen egy egész szerethető lányka volt.XD
2014. július 05. 14:25
Csöppségvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.30. Hozzászólás: 470 Csatolások: 0 Azonosító: 214375 offline |
Hát Selena kifordult magából. Régen szerettem, nagy rajongója voltam, de most legszívesebben bevernék neki egyet, szóval nem csodálkozom, hogy ha Demi-nek elege lett belőle.
1 felhasználónak tetszik:
Midnight Memories
2014. július 05. 14:30
Idézet (yourshawty @ 2014.07.05. 14:03)
Már nem azért, de akik olyanokat írnak, hogy Szalonna így meg úgy ez nem lehet, mert Demit annyira támogatta meg szeretgette a rehabon, annak elmondom, hogy az a primitív Kim Kardashian is többet hívta fel és támogatta.. De ha valóban Szalonkára gondolt, akkor már jóval korábban eszébe juthatott volna elúszni a baromságai elõl
Ne, a Kim Kardashianos mondatodon végem van. Még szép, hogy akkoriban hirtelen nagyon támogató lett, hát fent kellett tartani a jó kislány és igaz barátnő szerepét. Arról érdekes nem született anno cikk, amikor a Seventeen magazinnak Ő maga ismerte el, hogy megfutamodott.
Idézet
Hét éves korunk óta ismerjük egymást, és eltávolodtunk egymástól egy időre. Különféle dolgokon ment keresztül, én pedig fiatal voltam és összezavart. Úgy próbáltam letudni a dolgot, hogy úgy csináltam, mintha nem érteném mik történnek vele. Nem hiszem, hogy fair dolog volt ez a részemről, ezért nagyon boldog vagyok, hogy újra az életem része.
2014. július 05. 14:35
O.o Azt a mindenit Demi szerintem Selena instagramos beszólására akadt ki és azért írta ezt Selenának!! De nem értem miért nevezte ribinek ő róla is készültek kiakasztó fotók és még is szeretjük!!!
2014. július 05. 14:44
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3398 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline |
Mit ne mondjak, nekem mindig is Demi voltam a szimpatikusabb kettejük közül, és úgy tűnik, ő az okosabb is...
2014. július 05. 14:52
Ez a képet tényleg kirakta twitterre, nem kamu, láttam. Selena tényleg megváltozott és így már én sem bírom annyira, és bármi legyen a veszekedésük oka, Demi mellett leszek.
2014. július 05. 15:25
p.s.somebodyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.23. Hozzászólás: 88 Csatolások: 0 Azonosító: 217310 offline |
Én sajnálnám ha összevesznének.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.