Emlékeztek még a tazókra? És a menő, sárga kazettás tévéjátékokra? Ha a 90-es években születtél, visszarepítünk a gyermekkorodba!
A teljes cikkhez kattints ide!
10 dolog, amin a 90-es kölykök felnőttek
2014. július 05. 17:18
rammievengeance |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 5022 Azonosító: 227324 offline |
Jaj, ez a cikk felidézte a gyerekkorom, ú, mennyire jó volt már.
2014. július 05. 17:20
Köszönet a cikkért, gyerekkorom minden fontosabb darabja fel van sorolva.
A sárga kazis játékok és a Yu-Gi-Oh! kártyák még mindig megvannak valahol.
A sárga kazis játékok és a Yu-Gi-Oh! kártyák még mindig megvannak valahol.
2014. július 05. 17:22
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline |
A Tetriszt és a Furbyt de szerettem
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline |
Jaaaaj ezekre kivétel nélkül mindre emlékszek de jók voltak. Hát jó volt megint nosztalgiázni.
Bár azokat a Yu-Gi-Oh!-kártyákat soha nem értettem de szinte mindegyik volt nekem, kivéve Furby-t, arról csak álmodoztam mert a minimax mindig azt reklámozta
Az MSN-en mondjuk meglepődtem, de szerintem sokkal jobb volt mint a facebook chat én kicsit hiányolom, nekem tetszett hogy lehetett változtatni hátteret, avatart, betűszínt, betűtípust, na meg az animációk.. rezgetni is lehetett, meg rajzolni.
Jó cikk lett
Bár azokat a Yu-Gi-Oh!-kártyákat soha nem értettem de szinte mindegyik volt nekem, kivéve Furby-t, arról csak álmodoztam mert a minimax mindig azt reklámozta
Az MSN-en mondjuk meglepődtem, de szerintem sokkal jobb volt mint a facebook chat én kicsit hiányolom, nekem tetszett hogy lehetett változtatni hátteret, avatart, betűszínt, betűtípust, na meg az animációk.. rezgetni is lehetett, meg rajzolni.
Jó cikk lett
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
Istenem, végig mosolyogtam az egész cikket, köszönet érte Courtneyy! Emlékszem, hogy az unokatestvéreimmel mennyit Nintendóztunk közösen, több zacskónyi Pokémonos tazóm volt és mekkora örömmel hallgattam a kis Walkmanemmel a Hupikék Törpikés kazettám. Szegény szüleimnek több tetriszt is vennie kellett, mert annyit játszottam velük, hogy tönkrement mindig. Arra is tisztán emlékszem, hogy mindig is vágytam egy Furbyre, de azt viszont sosem kaptam a szüleimtől. Régi szép idők!
2014. július 05. 17:24
A nyaklánc, meg a Tamagotchi akkor is menő volt, mikor én voltam gyerek. Azt a madarat meg most is reklámozzák, nem?
2014. július 05. 17:32
lastonestandingvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.10. Hozzászólás: 407 Csatolások: 0 Azonosító: 187511 offline |
Nekem is majdnem mind megvolt A nővérem meg még mindig egy Furby-t akar.
2014. július 05. 17:35
Jaj, mind volt, kivéve Furby. Nintendo, Beyblade, Yu-Gi-Oh...
2014. július 05. 17:35
Imádtam Nintendózni anno, te jó isten! A Super Mario volt a kedvencem.... de rég is volt már. Tazójaim, tetriszem és walkmanem is volt, Yu-Gi-Oh kártyákat is gyűjtöttem. Most egy csomó emlék az eszembe jutott
2014. július 05. 17:38
Hogy én mennyire imádtam a Yu-Gi-Oh! kártyákat. Emlékszem mekkora szenzáció volt amikor itt is elkezdték árulni őket, mindenki rohant a boltba, nehogy kártya nélkül maradjon. A barátaimmal mindig valamelyik lépcsőházban kártyáztunk.
2014. július 05. 17:39
Lili0120If I can take it, I can make it |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.23. Hozzászólás: 1432 Csatolások: 0 Azonosító: 169896 offline |
Yu-Gi-Oh!-kártyák. Bátyáimnak rengeteg volt és folyton azzal játszottak, most meg ott poshad a szobájuk és fogalmuk sincs, hogy hol van
a tetkónyaklánctól meg mindig is rosszul voltam
a tetkónyaklánctól meg mindig is rosszul voltam
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.