Néhány hónapja elpusztult kedvencéről, Floydról készíttetett tetkót a botrányhősnő.
A teljes cikkhez kattints ide!
Magára varratta kutyáját Miley Cyrus
2014. július 06. 16:37
Janka7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.24. Hozzászólás: 348 Csatolások: 0 Azonosító: 210317 offline |
Na jó ez azért enyhe túlzás.Tiszteletre méltó hogy ennyira szerette azt a kutyust,de azért már ideje lenne tovább lépni mert így mégjobban szenvedni fog csak.Tudom hogy milyen érzés nekem márciusban halt meg a kutyám.Rengeteget sírtam érte.De én is tovább léptem,és így jobb.Kicsit terelje el a gondolatait Miley is
2014. július 06. 16:37
Hát nem lett egy mestermunka, de a kutyája aranyos!
2014. július 06. 16:38
pink girl 11 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.01. Hozzászólás: 523 Csatolások: 3 Azonosító: 216206 offline |
Jól áll neki
2014. július 06. 16:40
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline |
Azt hittem, hogy malacot ábrázol a tetoválás, azon a képen, amin a nyelvét öltögeti Miley.
Egyébként átérzem fájdalmát, én is, lassan három hete vesztettem el a kutyusom, aki 12 évig volt a családunk tagja... Valamelyik nap is rám jött a sírás, amikor eszembe jutott
Egyébként átérzem fájdalmát, én is, lassan három hete vesztettem el a kutyusom, aki 12 évig volt a családunk tagja... Valamelyik nap is rám jött a sírás, amikor eszembe jutott
2014. július 06. 16:40
LoveNessa |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.06.17. Hozzászólás: 1483 Csatolások: 10859 Azonosító: 153158 offline |
Idézet (Janka7 @ 2014.07.06. 16:37)
Na jó ez azért enyhe túlzás.Tiszteletre méltó hogy ennyira szerette azt a kutyust,de azért már ideje lenne tovább lépni mert így mégjobban szenvedni fog csak.Tudom hogy milyen érzés nekem márciusban halt meg a kutyám.Rengetedet sírtam érte.De én is tovább léptem,és így jobb.Kicsit terelje el a gondolatait Miley is
Ez már rég csak figyelemhajhászás... Turnézik, bulizik, füvezik - ezekkel simán el lehet terelni az ember figyelmét bármiről, de hát persze nála ez nem így van, mert nála jobban még senki sem szerette a kedvencét és nem veszítette el...
2014. július 06. 16:41
Én is tudom, milyen elveszíteni egy kutyust, sőt kettőt. De így nem garantált, hogy jobb lesz Mileynak. Lehet, hogy már túllépett rajta és ez afféle emlék. Mindenesetre egy új kutyus tényleg jó ötlet volt.
2014. július 06. 16:42
LeonCupraRúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.01. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 185244 offline |
Utálom ezt a csajt annyira unszimpatikus a rövid haja rátesz még egy lapáttal .
2014. július 06. 16:44
Borzasztó lett ez a tetkó.Nagyon ronda.
"akinek elvesztése miatt teljesen a padlóra került, olyannyira, hogy édesanyjától kapott új kutyusát, Moonie-t is elajándékozta"
Hát így már biztos,hogy boldog!Szegény kutya.
"akinek elvesztése miatt teljesen a padlóra került, olyannyira, hogy édesanyjától kapott új kutyusát, Moonie-t is elajándékozta"
Hát így már biztos,hogy boldog!Szegény kutya.
2014. július 06. 16:45
Tetkó helyett inkább legközelebb ne hagyja egyedül a kertben a kiskutyáit, hogy a prérifarkasok elhurcolják őket.
2014. július 06. 16:47
LadyAlyMama Roach |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.25. Hozzászólás: 3202 Csatolások: 7322 Azonosító: 88389 offline |
Hát nem pont ilyen tetoválást készíttettem volna, ha már a kedvencemre akarok emlékezni. Ez olyan, mint valami hirdetés, vagy nem is tudom. Annyira kreatív és élethű ábrákat lehet ebben a témában varratni. Ez tintapazarlás volt.
2014. július 06. 16:48
Úgy gondolom,hogy valahol Őt is meg lehet érteni.
A fájdalom nehezen múlik.
A fájdalom nehezen múlik.
2014. július 06. 16:51
Korinaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.09. Hozzászólás: 920 Csatolások: 0 Azonosító: 211504 offline |
Sok embernél előfordul,hogy magára tetováltatja kedvencét és egyáltalán nem csodálkozom,hogy Miley is közöttük szerepel. A szöveget nem írták el,ez a Flaming Lips új albumának címe ahol Miley is közreműködik 2 szám erejéig :)Miley imádta Floydot,az elvesztése még mindig fáj neki. A tetkó nem rossz,bár nekem szöveg és kör nélkül jobban tetszene Floyd arca
2014. július 06. 16:56
Hát, ha ő ennek örül, hogy csináltatott egy ilyen tetoválást, akkor gratulálok. Egyáltalán nem lett szép, de hát ő tudja.
2014. július 06. 16:56
amanda2000₩αяяıסя† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.10. Hozzászólás: 5952 Csatolások: 116 Azonosító: 201753 offline |
Nekem nagyon tetszik a tetkó, de én nem pont ilyet képzelnék el, ha már örökre magamra varratom a kutyám profilját, de nem lett rossz. Ezt az UTÁLKOZÓKNAK üzenem: Most miért kell kritizálni Mileyt mikor most az ég világon SEMMIT nem csinált, ami botrányos lenne. Komolyan már nagyon szánalmasak vagytok...
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.