Íme, néhány általános dolog, amiben korlátozottak a nők a mindennapi életben, a férfiakhoz képest.
A teljes cikkhez kattints ide!
29 dolog, amitől majdnem minden nő fél
2014. július 13. 17:35
barbiecka01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.08. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 214952 offline |
ja kb rám egy csomó igaz
2014. július 13. 17:39
Amúgy mindegyik a támadókról szól semmit sem lehet viselni sem cselekedni mert mindenkitől félni kell ez borzasztó!
2014. július 13. 17:40
RutaPrimroseLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 697 Csatolások: 5 Azonosító: 202135 offline |
jó cikk lett, de ez a folytonos "nem tom mit csinálni, mert valaki felhívásnak véli/megtámadhat - így egyedül meg úgy egyedül hazamenni, mert valaki úgyszintén megtámadhat" kicsit furcsa volt O.o
2014. július 13. 17:41
Panni66lovelorn ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.11. Hozzászólás: 1049 Csatolások: 0 Azonosító: 169074 offline |
Hát...már nem azért mondom,de Én nem értek egyet. Az összes pont a zaklatásról szól,és az önállótlanságról. Ennyi erővel ne sétálj az utcán,mert a fejedre eshet egy tégla. Nem lehet idegenek nélkül leélni egy életet,és ha állandóan paráznánk,nem mernénk sehova egyedül menni stb,akkor valószínűleg azokat sem ismernénk meg,akik "megvédhetnek" az efféle "támadásoktól" (Férfiak). Ez csak az én véleményem,de mi nők nem vagyunk olyan önállótlanok mint amilyennek beállítanak minket. Ez pedig nem a cikk írója ellen szól,hiszen ezek a pontok a közvélemény és az átlag alapján készültek,de akkor is azt gondolom hogy a többsége nem igaz. És még annyit,hogy mint már mondtam,ezek gyakorlatilag ugyanazok,5 pontban össze lehetne foglalni.
2014. július 13. 17:44
Misuzu86동방신기 사랑해요 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 1253 Csatolások: 28 Azonosító: 204515 offline |
Rám ezekből egyik sem igaz...én annak a mondásnak vagyok a híve, hogy ha félsz valamitől vagy valakitől, azt bevonzod. Ezért nem félek inkább ezektől. 16 éves koromtól a város másik végéből jártam haza egy kocsmából, hajnali egy-kettő körül. Legtöbbször egyedül. Ezt csináltam 20 éves koromig, de soha senki nem támadott meg, vagy inzultált. 20-25 éves koromig Budapestről jártam haza egyedül, hévvel és mire hazaértem már majdnem csak én voltam a héven, mégsem féltem sötét mellékutcákon hazamenni...és közben zenét hallgattam Lehet, hogy csak véletlen, hogy nem támadtak meg, de én hiszem amit az elején leírtam. A félelem bevonzza azt amitől félsz!
2014. július 13. 17:45
danger2014új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.05. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 225527 offline |
hát rám se igaz
2014. július 13. 17:46
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline |
Azt hittem, hogy ilyen "letörik a körmöd" vagy "elromlik a hajvasalód" féle bölcsességek lesznek, de a cikk inkább a zaklatás különféle módjairól szól. Igen, félnek ettől a nők, de a legtöbbet ki lehet kerülni (7., 10., 21., 23., 27., 28.).
Én személy szerint az elsőtől félek a legjobban, azért sem viszem túlzásba az alkoholfogyasztást.
Én személy szerint az elsőtől félek a legjobban, azért sem viszem túlzásba az alkoholfogyasztást.
2014. július 13. 17:48
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2037 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline |
3, 23, 27 igaz ...
2014. július 13. 17:50
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36078 Csatolások: 1849807 Azonosító: 6038 offline |
Kicsit paranoiás lehet a kedves cikkíró, már bocsánat tőle. Vagy túl sok olyan filmet látott, amiben tűsarkúban tipegő nőket raboltak el a lófarkoba kötött hajuknál fogva, akik pont a házuk előtt rakatták ki magukat a taxisofórrel.
Nem tudom ki hogy van vele, de nekem már kezd kicsit erőltetett lenni ez az "x dolog erről meg arról, amit nem tudhattál", vagy "x dolog, amit ebből, meg abből a filmből tanulhatunk" stb. Lassa átmegyünk valami Bravo Girl szintű életmód tanácsadó oldallá. Alig gárom, hogy mikor jönnek a tesztek, amikből megtudjuk, hogy a suli jócsávójánál mennyi az esélyünk, vagy hogy a barátnőnkben/barátunkban mennyire lehet megbízni.
Nem tudom ki hogy van vele, de nekem már kezd kicsit erőltetett lenni ez az "x dolog erről meg arról, amit nem tudhattál", vagy "x dolog, amit ebből, meg abből a filmből tanulhatunk" stb. Lassa átmegyünk valami Bravo Girl szintű életmód tanácsadó oldallá. Alig gárom, hogy mikor jönnek a tesztek, amikből megtudjuk, hogy a suli jócsávójánál mennyi az esélyünk, vagy hogy a barátnőnkben/barátunkban mennyire lehet megbízni.
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline |
hát nem tudom, pánikbeteg nő vagyok, mégis irreálisan paranoidnak találom a cikket, ha valaki ennyire fél mindentől, az már nem is él, csak a szobájába bezárkózva ücsörög egész nap. ha valaki meg akar támadni, úgyis meg fog támadni, akár egyedül vagyok, akár társasággal, és bármilyen ruhát is viselek, úgysem kerülhetem el.
én magam is paranoiás vagyok, rendszerint megesik, hogy ha sétálok valamerre, és meglátok egy "rosszarcú" alakot, amint mondjuk figyel a kocsijából, vagy csak nagyon megnéz, perceken át forgolódok, vagy épp kérdezgetem azt, aki épp velem van, hogy úristen nem követ-e, és igyekszem minél forgalmasabb helyeken menni, a nevemet pedig véletlenül sem adom ki, mivel ritka nevem van, még a teljes keresztnevemen sem mutatkozom be, sőt bizonyos alakoknak nem is az igazi nevem mondom, ha épp leszólítanak, és lehetetlenség őket lerázi, nehogy véletlenül is megtalálhassanak - de azért mindennek van egy határa szerintem...
én magam is paranoiás vagyok, rendszerint megesik, hogy ha sétálok valamerre, és meglátok egy "rosszarcú" alakot, amint mondjuk figyel a kocsijából, vagy csak nagyon megnéz, perceken át forgolódok, vagy épp kérdezgetem azt, aki épp velem van, hogy úristen nem követ-e, és igyekszem minél forgalmasabb helyeken menni, a nevemet pedig véletlenül sem adom ki, mivel ritka nevem van, még a teljes keresztnevemen sem mutatkozom be, sőt bizonyos alakoknak nem is az igazi nevem mondom, ha épp leszólítanak, és lehetetlenség őket lerázi, nehogy véletlenül is megtalálhassanak - de azért mindennek van egy határa szerintem...
Idézet (Panni66 @ 2014.07.13. 17:41)
Hát...már nem azért mondom,de Én nem értek egyet. Az összes pont a zaklatásról szól,és az önállótlanságról. Ennyi erővel ne sétálj az utcán,mert a fejedre eshet egy tégla. Nem lehet idegenek nélkül leélni egy életet,és ha állandóan paráznánk,nem mernénk sehova egyedül menni stb,akkor valószínűleg azokat sem ismernénk meg,akik "megvédhetnek" az efféle "támadásoktól" (Férfiak). Ez csak az én véleményem,de mi nők nem vagyunk olyan önállótlanok mint amilyennek beállítanak minket. Ez pedig nem a cikk írója ellen szól,hiszen ezek a pontok a közvélemény és az átlag alapján készültek,de akkor is azt gondolom hogy a többsége nem igaz. És még annyit,hogy mint már mondtam,ezek gyakorlatilag ugyanazok,5 pontban össze lehetne foglalni.
Teljesen egyet értek veled
2014. július 13. 17:51
Nem tudom, hogy ki az a paranóiás aki ezeket összegyűjtötte, de szeteotipikusak és nevetségesek. Ilyenektől mint a magassarkú, pasikkal beszélni, a kivágott pólók és a részegség félni... nevetséges de komolyan.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2014. július 13. 17:51
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8818 Csatolások: 219475 Azonosító: 59785 offline |
Nem ért meglepetésként, hogy rám egyik állítás sem igaz. Mindig is tudtam, hogy dominánsabb a pasifelem. Egyébként azt hittem, hogy a "falra mászunk a pókoktól" nevű jelenség lesz, mert abba a csoportba én is beletartozom.
2014. július 13. 17:52
Idézet (szavy @ 2014.07.13. 17:50)
Kicsit paranoiás lehet a kedves cikkíró, már bocsánat tőle. Vagy túl sok olyan filmet látott, amiben tűsarkúban tipegő nőket raboltak el a lófarkoba kötött hajuknál fogva, akik pont a házuk előtt rakatták ki magukat a taxisofórrel.
Teljesen egyetértek.
2014. július 13. 17:53
Fényes nappal egy zakkant tyúk támadott meg, "csak úgy", minden ok nélkül, és nem is ismertük egymást. Utánamszaladt, és hátulról támadott meg, megragadta a hajam, pedig nem is volt copfban.
Érdekes, amikor jött egy hímnemű, és szóltam neki, hogy segítsen, faképpel továbbment. Hát végül beboxoltam egyet a csajnak, ezzel sikerült (igencsak) blokkolnom.
Soha nem féltem utcán, de ez után sem féltem, mert tudom, hogy meg tudom védeni magam (nagyjából), de a legnagyobb tanulság: segítséget nem nagyon várhatunk.
Érdekes, amikor jött egy hímnemű, és szóltam neki, hogy segítsen, faképpel továbbment. Hát végül beboxoltam egyet a csajnak, ezzel sikerült (igencsak) blokkolnom.
Soha nem féltem utcán, de ez után sem féltem, mert tudom, hogy meg tudom védeni magam (nagyjából), de a legnagyobb tanulság: segítséget nem nagyon várhatunk.
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Kiderült, mi volt a szervezetében.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Angelina Jolie újra szerelmes! Brit rapperbe szeretett bele!
Angelina Jolie újra szerelmes! Brit rapperbe szeretett bele!
Kiderült, ki lehet az új választott.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!