29 dolog, amitől majdnem minden nő fél
2014. július 16. 19:12
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline |
Az a szomorú, hogy egytől egyik mind valamilyen szexuális zaklatásól való félelem és ez mind az elbaszot világnak köszönhető, ahol a nőket a mai napig nem tekintik a férfiak egyenrangú félnek és csak a "zsákmányt" látják benne. És még kérdezik, hogy miért van szükség a feminizmusra... Hát pont azért, hogy egy nőnek ne kelljen félni attól, hogy milyen ruhát visel, vagy, hogy hogyan viselkedik, stb.
Én mondjuk nem szoktam ilyenekre ráparázni, mert valaki belémköt, szájba rúgom.
Én mondjuk nem szoktam ilyenekre ráparázni, mert valaki belémköt, szájba rúgom.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2014. július 16. 19:47
Idézet (Candy_attack)
Az a szomorú, hogy egytől egyik mind valamilyen szexuális zaklatásól való félelem és ez mind az elbaszot világnak köszönhető, ahol a nőket a mai napig nem tekintik a férfiak egyenrangú félnek és csak a "zsákmányt" látják benne. És még kérdezik, hogy miért van szükség a feminizmusra... Hát pont azért, hogy egy nőnek ne kelljen félni attól, hogy milyen ruhát visel, vagy, hogy hogyan viselkedik, stb.
Teljesen egyetértek.
2014. július 16. 19:49
hát................Mind a szexuális zaklatásról szól o3o
2014. július 17. 12:14
sztárcsaj |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 520 Csatolások: 1 Azonosító: 131831 offline |
Ebből a listából kb egy két dolog van,amitől szerintem tényleg tartani kell,a többi csak paranoia.Ha valaki ennyire fél dolgoktól,ajánlom,hogy végezzen el egy önvédelmi tanfolyamot....
2014. július 17. 19:32
LucyanLimited Edition |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.28. Hozzászólás: 1300 Csatolások: 44 Azonosító: 202701 offline |
Már nem azért, de ezek itt csak egymás jólálcázott szinonímái, (lásd 11, 12, 13-as pont) ugyanazzal a jelentéssel: félni a nemi erőszaktól. De az, aki ennyire paranoiás, az már nem is él. Amúgy az ilyen listákban mások a lehetőséget látják. A magassarkú tökéletes fegyver, a lenge ruhában könnyebb futni, mint egy nagyestélyiben, metró biztonságosabb, mint a taxi, mert ott ha a sofőr támad meg, nem tudsz kinek kiabálni, a metrón pedig csak van valaki, aki megvéd, stb.
2014. július 17. 20:36
dominika2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.12. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 227481 offline |
ezek majdem mindegyik szexszuális zakletás ugy hogy némejknek nincs is értelme már bocsánat
2014. július 17. 23:01
Hát ez hülyeség, az összes támadással vagy erőszakkal kapcsolatos. Vannak más dolgok is amiktől egy nő félhet, ott vannak például a betegségek, orvosok, a magány és akár olyan dolgoktól is félhet egy nő mint egy férfi. Elég zavaró és engem személy szerint felidegesített ez a cikk, hogy az össze csak támadásról és hasonló dolgokról szól....
2014. július 18. 10:46
Voilletvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.25. Hozzászólás: 131 Csatolások: 6 Azonosító: 223172 offline |
Szerintem igaz, meg benne is van a címben, hogy majdnem minden nő.Én rám majdnem mindegyik igaz.De persze ennél több félelme lehet egy nőnek.Mondjuk ez a cikk direkt a zaklatás és nemi erőszakkal kapcsolatos dolgokra kategorizálódik.
2014. július 18. 12:31
A fele kam.... akkor ennyi erővel ha pirosat vaszek fel az utcán, nekem jön egy őrült........ NO COMMENT.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.