Nyári diákmunka lehetőségek
2014. július 17. 11:19
RutaPrimroseLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 697 Csatolások: 5 Azonosító: 202135 offline |
Nekem még ugyan van időm, de hasznos télleg hasznos a cikk! Klassz lett!
2014. július 17. 11:19
RutaPrimroseLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 697 Csatolások: 5 Azonosító: 202135 offline |
Na, azt akartam írni, hogy hasznos a cikk XD
2014. július 17. 11:27
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9491 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline |
nos igen, ez mind szép és jó, mindenki tipikus és álmai diákmelói, a gond ott kezdődik, hogy ha valaki tényleg normális diákmelót akar, már áprilisban el kell kezdeni jelentkezni meg leszervezni. ilyenkor már felénk nincs semmi, nem mintha alapból nagyon sok lehetőség lenne, de még a nagyobb városokban sem, az élelmesebbek úgy is elkapkodják a megszokott álláslehetőségeiket, meg az is nagyon fontos, hogy az adott helyen legyen ismerős, úgy sokkal több az esély, hogy felvesznek, mint valami ismeretlen kis gyereket...idén még nem dolgozok pénzért, de jövőre már beszéltük, hol é mikor lehetne, ilyen telefonos ügyfélszolgálat lennék - németül. a fordítók majdnem dupla annyit kereshetnek, mint az átlagos minimálbér. mindezt azzal, hogy csak beszélnek.
2014. július 17. 11:55
Direction Rajongo6Őszinte Egyéniség. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.06. Hozzászólás: 2150 Csatolások: 666 Azonosító: 218747 offline |
Jó ötlet ezeken a munkákon pénzt keresni, hogy a családnak és magunknak is keressünk betevőnek valót.
2014. július 17. 11:59
FarFromNeverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.11. Hozzászólás: 40 Csatolások: 3 Azonosító: 225883 offline |
Nagyon jó cikk
2014. július 17. 12:32
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1653 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline |
Hát igen, ezek hasznosak, csak sajnos 15-16 éves kortól lehet...
2014. július 17. 13:38
anci2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.27. Hozzászólás: 1648 Csatolások: 0 Azonosító: 164487 offline |
Ez egy jó cikk lett! Gratulálok! Lehet, hogy nem a sztárokhoz kapcsolódik, de ilyeneket is csinálhatnának (ilyen cikkeket). Jó lett. Én valószínűleg babysitter leszek szeptembertől, bár ez nem nyári munka, de tényleg jó zsebpénz keresésnek. A többi munka is jó csak ezeket 14 vagy 16 éves kortól lehet csak csinálni.
2014. július 17. 13:40
sztárcsaj |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 520 Csatolások: 1 Azonosító: 131831 offline |
Ez nagyon jó,egy a gond,hogy sehol nincs semmilyen munka!Hiába akarsz dolgozni,ha a diákmunka közvetítőknél egy nyári munka sincs,ezen kívül az üzemorvost,adót és egyéb ilyen dolgokat egyáltalán nem említ a cikk,holott fontos lenne,ha valaki munkát akar magának.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2014. július 17. 13:59
a babysitterkedés az egyik legkönnyebb és szórakoztató is, na meg fárasztó. nekem ez tetszik a leginkább!
2014. július 17. 14:04
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
A bébiszitterkedést lehet hivatalosan is csinálni, de, hogy felhívjam a kedves cikkíró és a fórumozók figyelmét, mind ehhez egy éves szakképzés kell! Bizony, szakmát lehet szerezni, ugyanis számtalan egészségügyi szakképesítésben jeleskedő iskola is meghirdette mindezt, sőt nekem az egyik osztálytársamnak van is - hivatalosan így tud pénzért dolgozni a suli és gyakszi mellett. Persze, ismerősnek elvállalja az ember nagyon csekély összegért, de, ha idegenhez akarsz menni, simán kérhetik az erre vonatkozó papírodat. Egyébként én is azon a véleményen vagyok, hogy esetleg (sajnos nagyon esetleg), hogyha időben jelentkezel (mondjuk tavasszal), akkor felvesznek egyéb multikba kasszázni illetve árut pakolni. Recepcióshoz diszpécseri végzettség kell, bár volt egy osztálytársam, aki telefonos központban dolgozott és gondolom, mondanom sem kell, de volt egy nagyon-nagyon jó ismerőse a cégnél. És bolti eladóként sem hiszem, hogy túlzottan alkalmaznának egy diákot. Esetleg Mucsaröcsögén, de egyébként ehhez is OKJ-s bolti eladói végzettség kell. Egy újabb irreális cikk, amikkel csak ámítják az itt fórumozó gyerkőcöket. Manapság valóban nehéz munkát találni és bár nálunk például előnyben részesítik a multik a diákokat, hiszen őket illetően nem kell járulékokat fizetni az államnak, de mindebből max 1-2 az, amit egy átlagos, protekcióval nem rendelkező épphogy középrétegbe tartozó tanulót egyáltalán alkalmaznak is.
2014. július 17. 16:01
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline |
Szerintem bolti eladónak csak az menjen aki már eleve azt a szakot tanulja. Érteni kell a kasszához, számítógéphez, papírmunkához. Hülyeség, hogy csak valaki besétál egy boltba mert munkát keres és rögtön a pénztár mögé állítják. Ezt egyesek évekig tanulják és így is alig kapnak fizetést, ez velük elég kitolás, hogy 4 évig tanulják a szakmát, aztán meg valaki minden tudás nélkül bemegy és felveszik...-.- Na mindegy.
Nekem a babysitterkedés tetszik legjobban imádom a gyerekeket, óvónőnek is készülök, de az Au pair-kedés is tetszik! Abból szerintem már meg lehet élni, ha szerencsénk van és jó családhoz kerülünk.
Nekem a babysitterkedés tetszik legjobban imádom a gyerekeket, óvónőnek is készülök, de az Au pair-kedés is tetszik! Abból szerintem már meg lehet élni, ha szerencsénk van és jó családhoz kerülünk.
2014. július 17. 16:09
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline |
Létezik még kapálás, gyümölcs/zöldségszedés...stb. Elég jó órabéreket fizetnek érte szerintem, és egyáltalán nem nehéz munka. Sokan nem szeretik az ilyeneket, mert hogy parasztmunka. Pedig nem!! Én már kiskoromban is jártam a nagyszüleim földjére segíteni. Igaz, elég korán indultunk de már délre haza is értünk, úgyhogy még nem is volt olyan nagy a forróság.
2014. július 17. 18:04
BeHappy 123visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.11. Hozzászólás: 167 Csatolások: 0 Azonosító: 224093 offline |
Nagyon jo cikk lett! Bár a legtöbbhoz, ha nem is muszály, jo valamilyen képzést elvégezni aminek sajnos nem most kellet volna eszembe jutnia.
2014. július 17. 20:30
Anno én titokban kutyasétáltatást vállaltam, se a szüleim se a NAV nem tudott róla. össze jött 5-8 kutya, és nem csak nyáron csináltam, hanem egész évben, mert nem vesz el sok időt, és amúgy is tudok bánni a kutyákkal. Kutyánként és hetenként 2000 Ft-ért. Amit röhögve ki is fizettek, mert még mindig olcsóbb mint a kutyaszálloda, közben még a lakásra is vigyáz a jószág. Összes befektetésem egy erős "vezetőporáz" (nem tudom minek nevezik), amire több kutyát is rá lehetett kapcsolni. A kutyafuttatóban meg rohangálhattak nyugodtan.
Szerintem és most kövezzetek meg, de milyen szülő az, amelyik rá tukmálja a gyerekét valaki másra. Azon a bizonyos estén már tudniuk kellet, hogy egy gyerek felnevelése áldozatokkal jár, és aki ezt nem tudja vállalni, az védekezhetett volna. A szüleim is kibírták és megoldották.
Egyébként baromságnak tartom a diákmunkát, a diák dolga, hogy tanuljon, nyáron meg lustálkodjon, úgy sem lesz több ilyen éve. Teszem hozzá, hogy anno találtam olyan diákoknak szoló munkákat, ami egy komplett felnőt munkáját jelentette volna, és én ezt kicseszésnek tartom azokkal szemben, akik már féléve-éve keresnek állást és járnak egyik meghallgatásról a másikra.
Szerintem és most kövezzetek meg, de milyen szülő az, amelyik rá tukmálja a gyerekét valaki másra. Azon a bizonyos estén már tudniuk kellet, hogy egy gyerek felnevelése áldozatokkal jár, és aki ezt nem tudja vállalni, az védekezhetett volna. A szüleim is kibírták és megoldották.
Egyébként baromságnak tartom a diákmunkát, a diák dolga, hogy tanuljon, nyáron meg lustálkodjon, úgy sem lesz több ilyen éve. Teszem hozzá, hogy anno találtam olyan diákoknak szoló munkákat, ami egy komplett felnőt munkáját jelentette volna, és én ezt kicseszésnek tartom azokkal szemben, akik már féléve-éve keresnek állást és járnak egyik meghallgatásról a másikra.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Angelina Jolie újra szerelmes! Brit rapperbe szeretett bele!
Angelina Jolie újra szerelmes! Brit rapperbe szeretett bele!
Kiderült, ki lehet az új választott.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.