Adatlapszerkesztőknek!
2009. szeptember 07. 17:38
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15117 Csatolások: 6682 Azonosító: 44 offline |
Idézet(fogyicicu @ 2009. September 7. - 16:17)
valakimeg tudja mondani hogy kell adatlapot törölni (ha lehet)?? ...
Adatlapot csak Admin tud törölni.
2009. szeptember 07. 18:53
Pár adatlapom cserébe bocsátanám, akit érdekel, írjon.
2009. szeptember 17. 14:15
Aki éppen ráér az lécci hagyja jóvá Erin Sanders adatlapját. Szeretném szerkeszteni.
Köszönöm
Köszönöm
2009. szeptember 18. 10:11
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline |
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy miért van az, hogy az adatlapon ha szerkesztem és hosszabb szöveget írok a bioba nem fogadja el és hibaüzenetet dob vissza? Hasonlót játszik, ha a filmográfiát csinálom.
Szerkeszteném szívesen a függõben lévõket, de így sajna nem megy
Thanxxx
Brit
Azt szeretném kérdezni, hogy miért van az, hogy az adatlapon ha szerkesztem és hosszabb szöveget írok a bioba nem fogadja el és hibaüzenetet dob vissza? Hasonlót játszik, ha a filmográfiát csinálom.
Szerkeszteném szívesen a függõben lévõket, de így sajna nem megy
Thanxxx
Brit
2009. október 14. 19:38
Felipe Massa adatlapjától megválnék, akinek kell, jelentkezzen!
2009. november 05. 17:53
fogyicicu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.11. Hozzászólás: 1203 Csatolások: 4057 Azonosító: 95666 offline |
hello.nekem olyan kérdésem/kérésem lenne hogy Anette Olzon adatlapja több mint egy éve érintetlen és képek se nagyon mennek fel,a gazdája nem foglalkozik vele,és kontaktolni se nagyon lehet vele mert tavaly október óta nem lépett be.én szivesen szerkeszteném az adatlapot ezt hogy lehetne??
2009. november 10. 14:08
Gajcsi♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.09.18. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 74226 Azonosító: 39575 offline |
Ez most lehet hogy bunkó lesz, és egy-két fórumozónak rosszul fog esni, de muszály minden Csillag születikesnek adatlapot létrehozni? Mert ha így haladunk, akkor minden ilyen tehetség(telen)-kutató mûsor résztvevõjérõl csináljunk adatlapot.
Ne haraghudjatok, hogy ezt leírtam, de mostmár böki a csõrömöt... Ha ezért valaki megharagudott, akkor sajnálom.
Ne haraghudjatok, hogy ezt leírtam, de mostmár böki a csõrömöt... Ha ezért valaki megharagudott, akkor sajnálom.
2009. november 11. 15:17
Leo·٠•●•٠· |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.03.20. Hozzászólás: 6474 Csatolások: 46883 Azonosító: 4729 offline |
Idézet(Gajcsi @ 2009. November 10. - 15:08)
Ez most lehet hogy bunkó lesz, és egy-két fórumozónak rosszul fog esni, de muszály minden Csillag születikesnek adatlapot létrehozni? Mert ha így haladunk, akkor minden ilyen tehetség(telen)-kutató mûsor résztvevõjérõl csináljunk adatlapot.
Támogatlak. Engem is zavar hogy létrehoznak noname sztárlapokat.
2009. november 11. 20:37
Idézet(Gajcsi @ 2009. November 10. - 14:08)
Idézet(Leo @ 2009. November 11. - 15:17)
Támogatlak. Engem is zavar hogy létrehoznak noname sztárlapokat.
Szerintem jó ötlet volt az adatlap létrehozójától.
2009. november 12. 12:54
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline |
A megasztáros Bencsik Tamarának, Lakatos Krisztiánnak, Fekete Dávidnak, Tóth Lüszinek is van adatlapja pl... akkor a CSISZ-eseknek mért ne lehetne?
2009. november 13. 17:59
Gajcsi♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.09.18. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 74226 Azonosító: 39575 offline |
Idézet(Brittany20 @ 2009. November 12. - 12:54)
A megasztáros Bencsik Tamarának, Lakatos Krisztiánnak, Fekete Dávidnak, Tóth Lüszinek is van adatlapja pl... akkor a CSISZ-eseknek mért ne lehetne?
Igazából azoknak se értem miért van
Tõlem lehetnek,csak kicsit zavaró volt,hogy hírtelen mindenhol noname sztárok voltak, akikhez szinte alig van infó, s akkor a képekrõl ne is beszéljünk
2009. november 13. 22:13
Alapból meglátásom szerint nincs olyan hogy magyar sztár. Legalábbis nálam, mert a magyarok csak majmolini tudnak... Na jó, talán van egy-két kivétel, akire azt mondom, hogy igen, csinál valamit, nade ilyen üres fejû modellek, meg majmolós kornyikálósak, meg noname tehetségtelen-kutatók "felfedezettjei" nem sztárok... Ennyi erõvel a fórumozóknak is csináljunk adatlapot, ha már itt tartunk hogy minden senkinek van... Oké, tudom, sok amerikai és külföldi noname senkinek is van, de azoknak többségében van olyan, hogy imdb, vagy szerepelt egy filmben/sorozatban, de ebbe nem mennék bele...
Bár kár volt írnom akármit is, itt már úgy is mindent szabad, legalábbis egyesek nagyon megengednek maguknak mindent (és most nem feltétlenül az adatlapokra célzok)....
Bár kár volt írnom akármit is, itt már úgy is mindent szabad, legalábbis egyesek nagyon megengednek maguknak mindent (és most nem feltétlenül az adatlapokra célzok)....
1 felhasználónak tetszik:
zilinda
2009. november 20. 22:11
Lemondtam 'Cheryl drágám' adatlapjáról Cynthia javára Remélem jó kezekben lesz
2009. november 20. 22:18
Idézet(pbmaster @ 2009. November 20. - 22:11)
Lemondtam 'Cheryl drágám' adatlapjáról Cynthia javára Remélem jó kezekben lesz
Köszönöm szépen
2009. december 01. 22:19
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9536 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline |
Következõ adatlapjaimat elcserélném:
Fabio di Tomaso
Chad Kroeger
Moises Arias
Tony Parker
Aubrey Dollar
Benjamín Rojas
Jason Earles
Ivan Sergei
Robert Patrick
Damon Wayans
Vincent Ventresca
Florencia Bertotti
Fabio di Tomaso
Chad Kroeger
Moises Arias
Tony Parker
Aubrey Dollar
Benjamín Rojas
Jason Earles
Ivan Sergei
Robert Patrick
Damon Wayans
Vincent Ventresca
Florencia Bertotti
2009. december 03. 21:29
Ha valakinek kell az alábbi adatlapok közül valamelyik, küldjön privit és szívesen átadom.
Cesc Fabregas
Sergio Ramos
Gianluigi Buffon
Fabio Cannavaro
Billy Zane
Bobby Cannavale
Natasha Poly
Ozzy Osbourne
Prince William
Prince Harry
Cesc Fabregas
Sergio Ramos
Gianluigi Buffon
Fabio Cannavaro
Billy Zane
Bobby Cannavale
Natasha Poly
Ozzy Osbourne
Prince William
Prince Harry
2009. december 05. 14:50
Idézet(Sucré @ 2009. December 3. - 22:29)
Ha valakinek kell az alábbi adatlapok közül valamelyik, küldjön privit és szívesen átadom.
Cesc Fabregas
Sergio Ramos
Gianluigi Buffon
Fabio Cannavaro
Billy Zane
Bobby Cannavale
Natasha Poly
Ozzy Osbourne
Prince William
Prince Harry
Cesc Fabregas
Sergio Ramos
Gianluigi Buffon
Fabio Cannavaro
Billy Zane
Bobby Cannavale
Natasha Poly
Ozzy Osbourne
Prince William
Prince Harry
Billy Zane és Natasha Poly CanDee Sweet-é.
2009. december 07. 19:40
A következõ adatlapokat elcserélném. Akit érdekel az írjon pm-et.
Tom Felton
Emile Hirsch
Zsédenyi Adrienn
Nicole Richie
Tom Felton
Emile Hirsch
Zsédenyi Adrienn
Nicole Richie
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.