Starity

Adatlapszerkesztőknek!

66 oldal 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2010. február 08. 20:06 #621
Lindsay019
Lindsay019
Disney princess♔

Státusz"Some people are worth melting for." Olaf ♥
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 4957
Csatolások: 54911
Azonosító: 58811
Idézet(Regina @ 2010. February 8. - 15:44)
Claire Danes

Vittem, nagyon köszi meghajolo.gif
2010. február 08. 20:36 #622
Brittany
Brittany
Not a Queen, a Khaleesi™

Státusz"Affin shekh yola she jimma ma drivoe she titha..."
Hozzászólás: 12164
Csatolások: 27467
Azonosító: 73440
A 100-as határt én is jó ötletnek tartanám smileeee.gif
Sok olyat adtam le én is akit szeretek és szívesen vinném tovább, és soha az életbe nem lesz szerkesztõje...sad.gif
2010. február 08. 20:42 #623
Tinkerbell
Tinkerbell

Státuszéhesapocakooom
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 508
Csatolások: 1900
Azonosító: 109664
jelentkezni szeretnék 1 illetõ adatlapjának szerkesztésére, de mikor megnyomo a jelentkezés gombot,ezt írja ki...szerintetek miért?
"Egyszerre maximum 3 adatlapon dolgozhatsz! Ha elkészültél velük, várd meg amíg a moderátorok jóváhagyják a munkád, ezután kezdhetsz új lapot szerkeszteni."
Jelenleg nem "dolgozom" 1 adatlapon sem..
2010. február 08. 20:50 #624
Rap4ever8
Rap4ever8
Queen of the Rap

Státusz"A rap az életem, és a zene nekem a levegő."
Hozzászólás: 9536
Csatolások: 117944
Azonosító: 67956
Idézet(Tinkerbell @ 2010. February 8. - 21:42)
jelentkezni szeretnék 1 illetõ adatlapjának szerkesztésére, de mikor megnyomo a jelentkezés gombot,ezt írja ki...szerintetek miért?
"Egyszerre maximum 3 adatlapon dolgozhatsz! Ha elkészültél velük, várd meg amíg a moderátorok jóváhagyják a munkád, ezután kezdhetsz új lapot szerkeszteni."

Megnéztem a profilodat és az alapján most szerkesztesz 3 adatlapot: Elisa Toffoli, Delta Goodrem, Laura Pausini. Ha ezeket késznek jelölöd és elfogadják a moderátorok akkor tudsz újabb adatlapra jelentkezni.
2010. február 08. 20:50 #625
Brittany
Brittany
Not a Queen, a Khaleesi™

Idézet(Tinkerbell @ 2010. February 8. - 20:42)

Jóváhagyták már a moderátorok az általad szerkesztett adatlapokat?
Valószínû az a gond...
2010. február 08. 23:58 #626
Rap4ever8
Rap4ever8
Queen of the Rap

Fájó szívvel, de lecsökkentem 50-re a lapjaim számát. Akiket most adok le nagyon szeretem. sad.gif Ha a limit emelkedne remélem, hogy újra szerkeszthetem õket.

Anthony Edwards
Bradley McIntosh
Claude M'Barali
Czene Attila
Glenn Quinn cray.gif
Jon Lee
Josh Stewart
Laura Harris
Lola Glaudini
Mandy Patinkin
Navi Rawat
Ozsváth Gergely
Paget Brewster
Rózsa Richárd (Richie Pí)
Olivia Williams
Paul Blackthorne
Thomas Gibson
Andy Hallett cray.gif
DMX
Fran Kranz
Koller László (Qka MC)
Torres Dániel
Moira Kelly
Paul Johansson
Antwon Tanner cray.gif
Eric Millegan cray.gif cray.gif cray.gif
Baranyai Dániel cry.gif cry.gif cry.gif
Barbara Alyn Woods
David Krumholtz cray.gif cry.gif cray.gif cry.gif cray.gif
Jay Mohr cry.gif cray.gif cray.gif cray.gif (Na már tényleg nem tudok többet leadni. A többiek már nagyon fontosak. És így is van még 2 lap, amit nagyon szeretnék szerkeszteni és most szerkesztõ nélkül vannak. Az 50 sehogy nem megy.)
2010. február 09. 16:00 #627
RachelWillows
RachelWillows
Meme Ma'am™
Hozzászólás: 1500
Csatolások: 18304
Azonosító: 37583
Dana Delany-t vittem smileeee.gif

meghajolo.gif meghajolo.gif
2010. február 09. 16:07 #628
Brittany
Brittany
Not a Queen, a Khaleesi™

Shay Mitchell-t hagyja nekem jóvá valaki. Már 3 napja próbálom létrehozni az adatlapját sikertelenül... Lécci lécci lécci!

meghajolo.gif
2010. február 09. 16:15 #629
- törölt felhasználó -    
Elvihetõk: Emi Suzuki, Keleti Andrea, Geoffrey Rush, Rupert Everett, Robin Williams, Julie Andrews, Kari Matchett, Mérai Katalin
2010. február 09. 16:21 #630
- törölt felhasználó -    
+ Colleen Haskell
2010. február 09. 19:59 #631
- törölt felhasználó -    
Lehet, hogy egyedül vagyok ezzel, de én egyetértek a limittel.
Sok olyan van aki szerkesztene egy adatlapot csak nem tudja mert valaki "kisajátította” .

Szerintem senki nem "kuncsorog" szívesen egy adatlapért. Nekem is van pár amit 2007 óta nem frissítettek és véletlenül se mondana le róla. Arról nem is beszélve, hogy én mindig összevágom az infókat és a saját stílusomban szerkesztem meg, míg láttam olyat, hogy valaki a wiki-rõl bemásolta és kész.

Amúgy én csináltam már azt, hogy éppen olyan hangulatom volt és valakinek megszerkesztettem az adatlapját, hogy ne legyen kép és néhány infó nélkül, aztán lemondtam róla.

Szerintem ezt be lehetne vezetni. Ha nem a nagy kedvenced, akkor nem muszáj ott lennie a szerkesztett adatlapjaid között.

De ez csak az én véleményem és remélem nem lincseltek meg érte. smileeee.gif
2010. február 09. 20:30 #632
- törölt felhasználó -    
Mivel nem vagyok tapasztalt adatlapszerkesztésben, ezért ehhez a dologhoz nem nagyon tudok hozzászólni, viszont láttam az egyik kedvenc színésznõmnél, hogy elég kevés információ van róla, és az is szó szerint a wikipediából kimásolva (ezzel nem az adatlapszerkesztõt szólóm le!), és már 2009 júniusa óta nem volt szerkesztve, gondolkodtam, hogy esetleg elkérhetném-e, de láttam, hogy benne van a 15. helyen a kedvencei között. És, hogy vajon elkérhetném tõle, mert hát akkor írnék egy hosszabb életrajzot, meg szerkesztgetném, vagy hagyjam mivel ott a kedvencei között? unsure.gif Ez lehet, hogy értelmetlenül hangzik, de azért remélem a lényeget értitek blush.gif
2010. február 09. 20:35 #633
Rap4ever8
Rap4ever8
Queen of the Rap

Szerintem a limit nem a legjobb megoldás. Persze így a nem túl fontos emberekrõl gond nélkül lemondunk, de 50-nél jóval több kedvencem van nekem is, akiket korábban szerkesztettem. Még mindig van 60 lapom és nem tudom, hogy kirõl mondjak le, mert már több nagy kedvencemet is elveszítettem. Szerintem inkább azt kéne bevezetni, hogy csak azt szerkesztheted, aki a kedvenceid listáján van x helyezésen belül. Vagy 100-ra kéne emelni a limitet. Az 50 nagyon kevés. Persze sokaknak még ez is soknak tûnhet, de azoknak, akik rengeteg adatlapot szerkesztettek rendesen, mint pl. én, azoknak ez nagyon kevés. Hiszen dolgoztunk vele, mi magunk fordítottuk, esetenként hetekig kerestük az infókat, hogy az adatlap pontosan és jól legyen kitöltve. És ha már egyszer sikerült megszereznünk egy kedvencünk lapját, ami sokszor elég nehéz, akkor nem akarunk lemondani róla, mert szeretnénk, hogy rendesen legyen szerkesztve és nem tudhatjuk, hogy akihez kerül foglalkozik e majd vele rendesen vagy csak bemásol valahonnan egy kész biográfiát. A tökéletesen megszerkesztett, sok munkát igénybe vevõ biográfiánkat egy kattintással törlik és a helyére egy helyesírási hibákkal teli, összevágott önéletrajz kerülhet. Ezt elég rossz érzés látni, mert csak mi tudhatjuk, hogy mennyit dolgoztunk vele. Pl. én Christopher Poree lapjához hetekig kerestem az infókat, mert szinte semmi nincs róla sehol és most mégis le kellett róla mondanom, mert annyira nem szeretem, hogy beleférjen az 50-es limitbe. Így a munkám az õ esetében is felesleges volt, ahogy sok más esetben is. Arról nem is beszélve, hogy azok között, akikrõl lemondtam sokaknak soha nem lesz szerkesztõjük.
2010. február 09. 20:36 #634
Brittany
Brittany
Not a Queen, a Khaleesi™

Idézet(Rap4ever8 @ 2010. February 9. - 20:35)
Szerintem a limit nem a legjobb megoldás. Persze így a nem túl fontos emberekrõl gond nélkül lemondunk, de 50-nél jóval több kedvencem van nekem is, akiket korábban szerkesztettem. Még mindig van 60 lapom és nem tudom, hogy kirõl mondjak le, mert már több nagy kedvencemet is elveszítettem. Szerintem inkább azt kéne bevezetni, hogy csak azt szerkesztheted, aki a kedvenceid listáján van x helyezésen belül. Vagy 100-ra kéne emelni a limitet. Az 50 nagyon kevés. Persze sokaknak még ez is soknak tûnhet, de azoknak, akik rengeteg adatlapot szerkesztettek rendesen, mint pl. én, azoknak ez nagyon kevés. Hiszen dolgoztunk vele, mi magunk fordítottuk, esetenként hetekig kerestük az infókat, hogy az adatlap pontosan és jól legyen kitöltve. És ha már egyszer sikerült megszereznünk egy kedvencünk lapját, ami sokszor elég nehéz, akkor nem akarunk lemondani róla, mert szeretnénk, hogy rendesen legyen szerkesztve és nem tudhatjuk, hogy akihez kerül foglalkozik e majd vele rendesen vagy csak bemásol valahonnan egy kész biográfiát. A tökéletesen megszerkesztett, sok munkát igénybe vevõ biográfiánkat egy kattintással törlik és a helyére egy helyesírási hibákkal teli, összevágott önéletrajz kerülhet. Ezt elég rossz érzés látni, mert csak mi tudhatjuk, hogy mennyit dolgoztunk vele. Pl. én Christopher Poree lapjához hetekig kerestem az infókat, mert szinte semmi nincs róla sehol és most mégis le kellett róla mondanom, mert annyira nem szeretem, hogy beleférjen az 50-es limitbe. Így a munkám az õ esetében is felesleges volt, ahogy sok más esetben is. Arról nem is beszélve, hogy azok között, akikrõl lemondtam sokaknak soha nem lesz szerkesztõjük.

Teljes mértékben egyetértek!!! meghajolo.gif
2010. február 09. 20:45 #635
- törölt felhasználó -    
Idézet(Rap4ever8 @ 2010. February 9. - 21:35)

Miért is volt felesleges? Ott van az általad megszerkesztett adatlap, nem tûnt el. Max annyi történik vele, ha lemondasz róla, hogy valaki továbbszerkeszti.

Én a kedvencek alatt azt értem akiket nagyon-nagyon bírok és elismerem a tehetségét, nem azokat akik csak szimpatikusak. De mégis van olyan adatlap akirõl nem mondanék le, pedig nincs a kedvenceim között.
2010. február 09. 20:48 #636
Brittany
Brittany
Not a Queen, a Khaleesi™

Idézet(QueenB @ 2010. February 9. - 20:30)
Mivel nem vagyok tapasztalt adatlapszerkesztésben, ezért ehhez a dologhoz nem nagyon tudok hozzászólni, viszont láttam az egyik kedvenc színésznõmnél, hogy elég kevés információ van róla, és az is szó szerint a wikipediából kimásolva (ezzel nem az adatlapszerkesztõt szólóm le!), és már 2009 júniusa óta nem volt szerkesztve, gondolkodtam, hogy esetleg elkérhetném-e, de láttam, hogy benne van a 15. helyen a kedvencei között. És, hogy vajon elkérhetném tõle, mert hát akkor írnék egy hosszabb életrajzot, meg szerkesztgetném, vagy hagyjam mivel ott a kedvencei között?  unsure.gif Ez lehet, hogy értelmetlenül hangzik,  de azért remélem a lényeget értitek  blush.gif

Próbálj meg írni neki egy privát üzenetet, hogy esetleg nem e adná át, vagy esetleg ha mondasz infokat nem - e egészítené ki vele az adatlapját. Nem biztos, hogy elzárkózik a dolog elõl....
2010. február 09. 20:51 #637
Rap4ever8
Rap4ever8
Queen of the Rap

Idézet(Sucré @ 2010. February 9. - 21:45)
Miért is volt felesleges? Ott van az általad megszerkesztett adatlap, nem tûnt el. Max annyi történik vele, ha lemondasz róla, hogy valaki továbbszerkeszti.

Én a kedvencek alatt azt értem akiket nagyon-nagyon bírok és elismerem a tehetségét, nem azokat akik csak szimpatikusak. De mégis van olyan adatlap akirõl nem mondanék le, pedig nincs a kedvenceim között.

Én felesleges alatt azt értem, hogy ha olyanhoz kerül, aki nem foglalkozik vele és csak valami bemásolt biográfiát tesz annak a helyére, amivel dolgoztam és pontosan megszerkesztettem és így eltûnik a munkám a semmibe, pedig, ha nem lenne a limit, akkor tovább szerkesztettem volna és frissítettem volna. Ha olyanhoz kerül, aki nálam jobban szereti és rendesen dolgozik vele, foglalkozik adatgyûjtéssel és jól megcsinálja a lapját, akkor persze nem bánom, de nem minden lapomnak ez lesz a sorsa. Soknak pedig nem is lesz új szerkesztõje. Ezeknél megmarad az a bio, amit én írtam, de soha nem lesz frissítve. sad.gif
2010. február 09. 20:55 #638
Lindsay019
Lindsay019
Disney princess♔

Státusz"Some people are worth melting for." Olaf ♥
Hozzászólás: 4957
Csatolások: 54911
Azonosító: 58811
Idézet(JH @ 2010. February 9. - 16:15)
Elvihetõk: Emi Suzuki, Keleti Andrea, Geoffrey Rush, Rupert Everett, Robin Williams, Julie Andrews, Kari Matchett, Mérai Katalin

Robint és Juliet elvállaltam, köszi meghajolo.gif
2010. február 09. 20:58 #639
- törölt felhasználó -    
Idézet(Rap4ever8 @ 2010. February 9. - 21:51)
Én felesleges alatt azt értem, hogy ha olyanhoz kerül, aki nem foglalkozik vele és csak valami bemásolt biográfiát tesz annak a helyére, amivel dolgoztam és pontosan megszerkesztettem és így eltûnik a munkám a semmibe, pedig, ha nem lenne a limit, akkor tovább szerkesztettem volna és frissítettem volna. Ha olyanhoz kerül, aki nálam jobban szereti és rendesen dolgozik vele, foglalkozik adatgyûjtéssel és jól megcsinálja a lapját, akkor persze nem bánom, de nem minden lapomnak ez lesz a sorsa. Soknak pedig nem is lesz új szerkesztõje. Ezeknél megmarad az a bio, amit én írtam, de soha nem lesz frissítve. sad.gif

De ha frissíted akkor igen. wink.gif
Amúgy meg valahogy úgy kéne ezt a limitet megcsinálni, hogy az aki 1 évig nem nyúlt az adatlaphoz, attól kéne elvenni. (Nem az elhunytak adatlapjára gondolok.)
Nem tudom, hogy ez mennyi munka lenne a srácoknak ellenõrizgetni.
Bár itt is lehet egy de... mert mi van, ha egy évig nincs említésre méltó munkássága?
Nehéz ügy...
2010. február 09. 20:58 #640
- törölt felhasználó -    
Idézet(Rap4ever8 @ 2010. February 9. - 21:51)

Na látod én ezért töröltem ki az összesnek a bio és filmográfiáját... Aki felveszi, az írja is meg szépen! Ha már egyszer mi is vettük hozzá a fártadtságot. wink.gif
66 oldal 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!