Idézet(Rap4ever8 @ 2010. February 9. - 20:51)
Én felesleges alatt azt értem, hogy ha olyanhoz kerül, aki nem foglalkozik vele és csak valami bemásolt biográfiát tesz annak a helyére, amivel dolgoztam és pontosan megszerkesztettem és így eltûnik a munkám a semmibe, pedig, ha nem lenne a limit, akkor tovább szerkesztettem volna és frissítettem volna. Ha olyanhoz kerül, aki nálam jobban szereti és rendesen dolgozik vele, foglalkozik adatgyûjtéssel és jól megcsinálja a lapját, akkor persze nem bánom, de nem minden lapomnak ez lesz a sorsa. Soknak pedig nem is lesz új szerkesztõje. Ezeknél megmarad az a bio, amit én írtam, de soha nem lesz frissítve.
Egyetértek. Nekem is több mint 200 lapom volt, és ebbõl ha jól számolom kb 5-nél alkalmaztam a jó öreg másol+beilleszt kombinációt. A többit mind én írtam, én fordítottam, én szenvedtem vele, és nem kevés idõm van, illetve csak volt vele... Nem érdekel ki mit gondol, de én töröltem az összes biot a leadott lapjaimról, akinek kell, majd elkérni msn-en, de ahogy most így gondolkodok ez lehet csak egy emberre korlátozódik... A lényeg, hogy én nem akarom, hogy valaki az általam írt életrajzzal tegyen egy x-et a készhez, és letudja, akinek kell az az adatlap, az majd fordít mint én, vagy megússza, és betesz egy idióta szöveget, pl a magyar wikipédiából.