Adatlapszerkesztőknek!
2010. február 09. 21:41
bajer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.25. Hozzászólás: 7390 Csatolások: 46002 Azonosító: 61874 offline |
Idézet(Sucré @ 2010. February 9. - 21:39)
A fenébe... 2x-ra maradtam le Ashtonról.
Átadom szívesen, ha szeretnéd Fõleg, ha már másodszorra mulasztottad el, nekem igazán nem fontos annyira nagyon-nagyon
2010. február 09. 21:42
Idézet(bajer @ 2010. February 9. - 22:41)
Átadom szívesen, ha szeretnéd Fõleg, ha már másodszorra mulasztottad el, nekem igazán nem fontos annyira nagyon-nagyon
Ha neked nem gond....
Köszönöm.
2010. február 10. 17:34
Idézet(Brittany20 @ 2010. February 10. - 17:29)
Diana Agron
Lea Michele
adatlapjáról lemondtam, ja és Beverly Mitchellt sem szerkesztem már, csak kiegészítettem az infokat
Lea Michele
adatlapjáról lemondtam, ja és Beverly Mitchellt sem szerkesztem már, csak kiegészítettem az infokat
Beverley-t átvettem,ha nem gond
2010. február 10. 17:45
bestiakSweet and Sticky |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 07.03.11. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 68391 Azonosító: 25642 offline |
Most nem azért,de nem értem ezt a "wikirõl bemásolt szöveget",mikor nem egyszer tapasztaltam már,hogy általam szerkesztett sztár (adatlapok) nevére rákeresve pl. google (amelyeket állt. az angol wikipediáról fordítok) nem egyszer (hoppá mi is ez?) és láss csodát a saját fordításom köszön vissza a magyar wikipediáról. Na akkor most mi van? Úgyhogy tapasztalatom szerint nem mindig az az eredeti,amely egyéb "forrás" oldalakon szerepel.
2010. február 10. 19:19
Idézet(bestiak @ 2010. February 10. - 17:45)
Most nem azért,de nem értem ezt a "wikirõl bemásolt szöveget",mikor nem egyszer tapasztaltam már,hogy általam szerkesztett sztár (adatlapok) nevére rákeresve pl. google (amelyeket állt. az angol wikipediáról fordítok) nem egyszer (hoppá mi is ez?) és láss csodát a saját fordításom köszön vissza a magyar wikipediáról. Na akkor most mi van? Úgyhogy tapasztalatom szerint nem mindig az az eredeti,amely egyéb "forrás" oldalakon szerepel.
Igen, csak tudod van olyan adatlap, ami olyan szánalmas, hogy látszik rajta a másolás... Egyébként én is megtaláltam már saját fordítású életrajzaimat itt-ott, ez van csórják.. Iwiw-en is fellelhetõ már, és valszeg én sem onnan másoltam
2010. február 10. 20:22
bestiakSweet and Sticky |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 07.03.11. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 68391 Azonosító: 25642 offline |
Idézet(Cynthia @ 2010. February 10. - 20:19)
Igen, csak tudod van olyan adatlap, ami olyan szánalmas, hogy látszik rajta a másolás... Egyébként én is megtaláltam már saját fordítású életrajzaimat itt-ott, ez van csórják.. Iwiw-en is fellelhetõ már, és valszeg én sem onnan másoltam
Ok.Én megértem a te érveidet is,de én csak szimplán arra akartam felhívni a figyelmet,hogy azért a Wiki nemzetközi és még a kép forrását is ellenõrizni szokták,s ha nem találják megfelelõnek letörlik.Akkor most az adott (esetünkben) sztár adatlapokra ez nem terjed ki?!Mert ilyen alapon az is szánalmas,hogy én wikipedia szerûen megszerkesztem az adatlapot és más meg egy pár billentyûkombinációval már el is vitte és ugye akkor már az általam fordított és írt adatlap így a wikin fog hitelesnek tûnni nem pedig a HQP oldalain.
2010. február 10. 21:24
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline |
Idézet(Brittany20 @ 2010. February 10. - 17:29)
Lea Michele
Elvállatam, nagyon köszi
Most egy kicsit bunkó leszek, amit késõbb úgyis megbánok, de...
Akkor meg aki fõleg németül tud, az ne szerkesszen adatlapot, vagy mi a szösz?!
Ennyit az egyenjogúságról...
Hozzátenném, hogy Tim Curry alapjait a magyar wikipédiáról szedtem, de szinte a teljeset átírtam az angol segítségével, amivel kb. 3x olyan hosszú lett.
Csak azért, mert nem tudok úgy kb. fél éves angol tudással egy adatlapot lefordítani, még nem kell egybõl lecseszni...
de úgy gondolom, hogy az is megérdemli az esélyt, aki nem tud még annyira perfektül angolul...
2010. február 10. 21:32
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline |
Idézet(Lindsay019 @ 2010. February 10. - 21:24)
Elvállatam, nagyon köszi
Hozzátenném, hogy Tim Curry alapjait a magyar wikipédiáról szedtem, de szinte a teljeset átírtam az angol segítségével, amivel kb. 3x olyan hosszú lett.
Csak azért, mert nem tudok úgy kb. fél éves angol tudással egy adatlapot lefordítani, még nem kell egybõl lecseszni...
de úgy gondolom, hogy az is megérdemli az esélyt, aki nem tud még annyira perfektül angolul...
Nincs mit.
Danee neked ajánlom Diana Agront, mivel még nincs szerkesztõje és láttam hogy õ a kedvenced meg ilyenek.
http://www.sztarlexikon.hu/celeb/dianna_agron
Szerintem senkinek nem az a gondja, hogy ki mirõl, milyen nyelven fordít. Az a fõ, hogy egy adatlapot, ha elvállalsz akkor foglalkozz vele, írj bele információkat, és frissítsd, és ha már elvállaltad ne copizz át egy másik oldalról egy életrajzot. Legalább írd át, ahogy mint írtad Lindsay te is tetted
2010. február 10. 21:41
Daneeeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.29. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 113501 offline |
Idézet(Brittany20 @ 2010. February 10. - 21:32)
Nincs mit.
Danee neked ajánlom Diana Agront, mivel még nincs szerkesztõje és láttam hogy õ a kedvenced meg ilyenek.
Szerintem senkinek nem az a gondja, hogy ki mirõl, milyen nyelven fordít. Az a fõ, hogy egy adatlapot, ha elvállalsz akkor foglalkozz vele, írj bele információkat, és frissítsd, és ha már elvállaltad ne copizz át egy másik oldalról egy életrajzot. Legalább írd át, ahogy mint írtad Lindsay te is tetted
Geg09 elvállalná helyettem Diannat, már elõttem "lefoglalta" , nem venném el elõle.
2010. február 10. 21:43
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline |
Idézet(Daneee @ 2010. February 10. - 21:41)
Geg09 elvállalná helyettem Diannat, már elõttem "lefoglalta" , nem venném el elõle.
Hát biztos. Én errõl lemaradtam...
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.