Adatlapszerkesztőknek!
2010. március 07. 18:55
Jessy♥F1♥ addict |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.23. Hozzászólás: 3076 Csatolások: 15340 Azonosító: 37540 offline |
Idézet(EmilyTaylor @ 2010. March 4. - 11:14)
Valaki felrakja Evan Lysacek és Evgeni Plushenko adatlapját?
én Zsenya adatlapját nagyon szívesen megcsinálnám,mert õ az egyik legrégebbi kedvencem és már én is kerestem itt rá,aztán láttam,hogy nincs fent,csak nem tudom mennyire lenne róla HQ kép,mert én általában csak gettyimages-n szoktam látni,de onnan HQ-t nem tudok szedni kép nélkül meg nincs sok értelme még egy adatlapnak de ha te tudsz jó forrásokat ahol vannak koris képek,akkor örömmel megcsinálom Plushiét
2010. március 09. 22:33
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Volt egy kis idõm, szétnéztem, és találtam pár szabad adatlapot:
Chow Yun-Fat, Balzsay Károly, Matt Keeslar, Varga Feri, Christopher Wiehl, Victoria Pratt, Rosanna Arquette, Ashley Scott, Laisha Wilkins, Michala Banas, Moon Bloodgood, Sári Évi , Jonathan Brandis, Peter Paige, Bozsó Péter, Müller Attila, Matthew Lillard, Matthew Bomer, Lesley-Anne Down, Shawn Wayans, Eördögh Alexa, Ali Landry, Heather Locklear, Kim Basinger, Rebecca Gayheart, Elisabeth Rohm, Evan Ellingson, Alison Armitage, Thomas Gibson, Thomas Kretschmann, Grant Show
Chow Yun-Fat, Balzsay Károly, Matt Keeslar, Varga Feri, Christopher Wiehl, Victoria Pratt, Rosanna Arquette, Ashley Scott, Laisha Wilkins, Michala Banas, Moon Bloodgood, Sári Évi , Jonathan Brandis, Peter Paige, Bozsó Péter, Müller Attila, Matthew Lillard, Matthew Bomer, Lesley-Anne Down, Shawn Wayans, Eördögh Alexa, Ali Landry, Heather Locklear, Kim Basinger, Rebecca Gayheart, Elisabeth Rohm, Evan Ellingson, Alison Armitage, Thomas Gibson, Thomas Kretschmann, Grant Show
2010. március 10. 09:26
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline |
Tényleg, ez a kérdés már régen foglalkoztat egyébként, hogy valahol nincsenek meg EGY helyen / listába azok az adatlapok amiknek nincs szerkesztõje?
Tök jó lenne ha úgy lehetne látni egybe az összes szerkesztõ nélkülit. Könnyebb lenne válogatni...
Tök jó lenne ha úgy lehetne látni egybe az összes szerkesztõ nélkülit. Könnyebb lenne válogatni...
2010. március 10. 09:52
Ez tényleg nagyon jó ötlet, sokkal átláthatóbb lenne az egész.
Egyébként most mi van akkor ezzel a limittel? Egy embernek tényleg csak 50 adatlapja lehet?
Egyébként most mi van akkor ezzel a limittel? Egy embernek tényleg csak 50 adatlapja lehet?
2010. március 10. 20:53
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9536 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline |
Én is szeretném tudni, hogy most mi van. Le kell-e mondanom még több lapról vagy visszavehetem a régieket is? Semmi konkrétumot nem tudunk csak annyit, hogy van/volt/lesz ez a limit. Nem tudjuk a határidõt, hogy mikorra kéne elérni az 50-es határt. Vagy ez csak egy kis ijesztgetés volt, hogy kicsit frissüljenek, gazdát cseréljenek az adatlapok? Ha a cél ez volt akkor jó lenne tudni, mert így csak lógnak a semmiben az üres adatlapok, pedig jelentõs részükre lenne szerkesztõ. Légyszi árulja el valaki, hogy most mi van.
2010. március 14. 16:23
Freeze********** |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 6471 Csatolások: 2512 Azonosító: 1 offline |
60-as a limit egyelõre, de a szerkesztéshez rengeteg új szabály kerül majd bevezetésre, addig még nem kell leadni az adatlapokat.
Lényeg, hogy mindenki folyamatosan friss információkkal lássa el az a biográfiákat. Ha egy sztárról napról napra jelennek meg új információk és a szerkesztõje hónapokkal ezelõtt frissítette utoljára, akkor attól el lesz véve. Ez biztos. Részletes szabályzat majd késõbb!
Lényeg, hogy mindenki folyamatosan friss információkkal lássa el az a biográfiákat. Ha egy sztárról napról napra jelennek meg új információk és a szerkesztõje hónapokkal ezelõtt frissítette utoljára, akkor attól el lesz véve. Ez biztos. Részletes szabályzat majd késõbb!
2010. március 14. 16:28
Idézet(Freeze @ 2010. March 14. - 16:23)
60-as a limit egyelõre, de a szerkesztéshez rengeteg új szabály kerül majd bevezetésre, addig még nem kell leadni az adatlapokat.
Pffff
Akkor csak az elhunytakat tartom meg...
Viccet félretéve nekem is van néhány, akiket szívesen elcserélnék olyanra, aki a kedvenceim között van, de ha nem, akkor megtartom õket
Liv Tyler
Ali Larter
Elisha Cuthbert
Nicky Hilton
Missy Peregrym
Jennifer Garner
2010. március 15. 11:19
Fann Wong, Kardos Eszter, Orosz Barbara, Brózik Klára, Emi Suzuki, és Laura Leighton adatlapjáról lemondtam!
2010. március 15. 11:55
Egy nagyon amatõr, és buta kérdés következik, de ha elvállaltam valakinek az adatlapját azt hol tudom szerkeszteni?
szerk.:
megtaláltam
szerk.:
megtaláltam
2010. március 15. 19:25
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline |
LaFee szabadon elvihető, elkezdtem egy fordítást, azt rajta hagytam
2010. március 15. 20:14
TommyScans |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.29. Hozzászólás: 830 Csatolások: 10295 Azonosító: 28189 offline |
Engem az érdekelne , hogy miért nem azokon a neveken szerepelnek a sztárok a lexikonban , amely néven a köztudatban is benne vannak? Pl ki a fene az a Kis Judit , Kovalcsik Ildikó , Kocsor Zsolt , Kecskés Tibor , Majoros Péter vagy Máté Szabolcs? Értem én , hogy ez az eredeti neve Kozsónak , Majkának , Kefírnek stb. , de őket pontosan ezeken a művészneveken ismeri mindenki. Az eredeti nevüket meg elég lenne az adatlapon vagy az életrajzon megemlíteni. De ez a külföldi sztárokra is igaz. Felesleges kiírni Alizée Jacotey nevét , ha a slágerlistákon is csak , mint Alizée szerepel.
2010. március 15. 20:53
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline |
Idézet (TommyScans @ 2010.03.15. 20:14)
Engem az érdekelne , hogy miért nem azokon a neveken szerepelnek a sztárok a lexikonban , amely néven a köztudatban is benne vannak? Pl ki a fene az a Kis Judit , Kovalcsik Ildikó , Kocsor Zsolt , Kecskés Tibor , Majoros Péter vagy Máté Szabolcs? Értem én , hogy ez az eredeti neve Kozsónak , Majkának , Kefírnek stb. , de őket pontosan ezeken a művészneveken ismeri mindenki. Az eredeti nevüket meg elég lenne az adatlapon vagy az életrajzon megemlíteni. De ez a külföldi sztárokra is igaz. Felesleges kiírni Alizée Jacotey nevét , ha a slágerlistákon is csak , mint Alizée szerepel.
Ebben van valami.
2010. március 16. 11:19
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline |
Nem tudok jelentkezni adatlap szerkesztőnek pedig csak 46 adatlapom van... nem 60 a limit? Miért nem tudok felvenni adatlapot?
+ 1 kérdés, hol tudom megnézni hogy jóvá vannak - e hagyva az adatlapjaim?
Köszi,
Brit
Köszi,
Brit
2010. március 16. 12:25
Idézet (Brittany20 @ 2010.03.16. 11:19)
Szerintem ilyen már nincsen Mert amikor tegnap megírtam, és mindent sikerült jól kitöltenem, akkor automatikusan kiadta, már megjeleníti az adatlapon az életrajzát, semmi olyan nem volt, hogy még várnom kell míg valaki lecsekkolja...úgyhogy nem tudom, lehet, hogy van, de akkor beszéljenek az illetékesek
2010. március 16. 21:17
TommyScans |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.29. Hozzászólás: 830 Csatolások: 10295 Azonosító: 28189 offline |
Hujber Ferencnek 2 adatlapja van a Sztárlexikonban. Az egyik Hujber Feri néven , a másik Hujber Ferenc néven. Csak szólok...
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.