7 gyakorlat, amely segít formálni az alakodat
2014. augusztus 04. 16:17
amanda2000₩αяяıסя† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.10. Hozzászólás: 5952 Csatolások: 116 Azonosító: 201753 offline |
Ezek köszül csak úszni és ugrókötelezni szeretek! Futásból amúgy is 2-es vagyok!
2014. augusztus 04. 16:43
Jó cikk lett! Érdemes kipróbálni És futás után tényleg jobb kedvem lesz
2014. augusztus 04. 16:43
Én minden nap szoktam futni,kedden és csütörtökön box,powerplate, hétfőn és pénteken úszás és egyéb torna gyakorlatokat,mellette egészséges étkezés. Próbálkozok,próbálkozok. Ez nagyon jó cikk lett,jó lenne ha minnél több ember megpróbálna mozogni,de sajnos ez nem ilyen egyszerű.
2014. augusztus 04. 16:57
VampireQueenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.04. Hozzászólás: 139 Csatolások: 11 Azonosító: 230800 offline |
Jó cikk lett !
2014. augusztus 04. 17:03
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Megint születtek felettébb értelmes kommentek, bár csalódni nem csalódtam, hogy őszinte legyek. A fogyás és a szervezetünk karbantartása persze, hogy nem csak ezektől a gyakorlatoktól függenek, de nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy egészséges életmódot élhessünk. Értem én, hogy fikázgatni kell valamit, hiszen oly annyira ráér minden otthon poshadó gyermek és fiatal tini a gép előtt, de még én sem találtam kivetnivalót az irományban szakmailag, pedig szerintem mindenki tudja, hogy szeretek szinte mindent kritizálni. Ezek kérem szépen, olyan gyakorlatok, amiket érdemes lenne minden élő és lélegző embernek napi szinten űznie és máris sokkal kevesebb lenne az obeszesek aránya. A biciklizés borzasztóan egészséges és szinte minden izmot átmozgat, és, ha az ember naponta egy órát teker, simán lehet alakformáló is. Sportolók rendszeresen szoktak ugrókötelezni, míg ezzel szemben a guggolás a combot és a vádlit erősíti - ebben azonban hamar el tudunk fáradni, hiszen guggolás következtében elnyomódik a femorális artéria, ami igen csak kellemetlen érzetet vált ki az emberből. A fekvőtámasz valóban növelheti az állóképességet, de inkább a kar izomzatát erősíti, hiszen tulajdonképpen azzal kell felnyomnod az egész testsúlyodat. A futás pedig igen is lehet hasznos - párom megfelelő diéta és napi fél órás futással csak nem tizenhárom kilót adott le. Pont tegnap nyaggatott azzal, hogy mivel nincsen állóképességem, és újabban nincs étvágyam, valamint fogyok is, délutánonként járjunk el futni.
Azért nincsen annyi f*szság ebben a cikkben, sőt, hogy őszinte legyek, nagyon is hasznos dolgok vannak benne, és talán meghozza az ember kedvét ahhoz, hogy mondjuk a számítógép helyett inkább mozogjon egy keveset. Lehet, hogy a kritizálóknak is ki kellene próbálni! A cikkírónak pedig üzenném, hogy szerintem profi cikk lett és, ha akarnék sem tudnék belekötni. A mozgás az nagyon is egészséges.
Azért nincsen annyi f*szság ebben a cikkben, sőt, hogy őszinte legyek, nagyon is hasznos dolgok vannak benne, és talán meghozza az ember kedvét ahhoz, hogy mondjuk a számítógép helyett inkább mozogjon egy keveset. Lehet, hogy a kritizálóknak is ki kellene próbálni! A cikkírónak pedig üzenném, hogy szerintem profi cikk lett és, ha akarnék sem tudnék belekötni. A mozgás az nagyon is egészséges.
2 felhasználónak tetszik:
Szandi0820,
House Of Wax
2014. augusztus 04. 17:04
Millevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.24. Hozzászólás: 445 Csatolások: 970 Azonosító: 228201 offline |
Én nem szeretek sportolni, így inkább választom a "nem eszek" opciót, hogy vékony maradhassak, de tudom, hogy ez nem egészséges, így változtatni szeretnék ezen. Köszönöm a cikket, majd kipróbálom őket
2014. augusztus 04. 17:10
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline |
hát futás után én nem érzem magam jobban
2014. augusztus 04. 17:11
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline |
Mille,ehetsz,csak olyan ételeket,amikben nincs túl sok kalória
2014. augusztus 04. 17:27
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8818 Csatolások: 219475 Azonosító: 59785 offline |
Idézet (timy000 @ 2014.08.04. 14:34)
1 dolgot tudok!
Biciklizni
Biciklizni
Azért azt elég nehezen hiszem el, hogy az olyan roppantul egyszerű gyakorlatok nem mennek, mint pl. a guggolás vagy a kitörés.
Biciklizés. Imádom csinálni, bár mostanában én "kénytelen" vagyok helyette a gyaloglást választani, mert annak a nyavalyásnak mindig van valami baja. Az ugrókötelezés részét már tapasztaltam, én annak idején úgy fogytam egy csomót, hogy lényegében csak intenzíven ugróköteleztem. Bár az sem most volt, hanem ezelőtt jópár évvel. Szóval semmi új infó nem volt a cikkben, de ennek ellenére köszönet érte, mert jó lett.
2014. augusztus 04. 17:32
Én szeretek sportolni csak ritkán teszem.
Kevés az időm,míg így nyáron is.
De amint újra több időm lesz,megint elkezdem.
Kevés az időm,míg így nyáron is.
De amint újra több időm lesz,megint elkezdem.
2014. augusztus 04. 18:01
BeliyahWho the fuck do you think I am? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.19. Hozzászólás: 2718 Csatolások: 510 Azonosító: 171555 offline |
Szeretem az ilyen cikkeket olvasgatni.
A guggolás tényleg nagyon eredményes lehet, ha rendszeresen csinálod, akár egy hónap után is szép változás lehet. Én személy szerint szeretek is guggolgatni, nem megterhelő.
A guggolás tényleg nagyon eredményes lehet, ha rendszeresen csinálod, akár egy hónap után is szép változás lehet. Én személy szerint szeretek is guggolgatni, nem megterhelő.
2014. augusztus 04. 18:17
Dorina tigris imádóúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.03. Hozzászólás: 43 Csatolások: 0 Azonosító: 230776 offline |
Uhh ez nagyon jó
2014. augusztus 04. 18:24
Biciklizni és úszni nagyon szeretek, valamint minden nap csinálok kitöréseket és guggolásokat is, bár nem rég "szoktam rá" így még nincs meg az eredménye, de idővel majd látszani fog. Futni és fekvőtámaszozni viszont nagyon nagyon nem szeretek.
2014. augusztus 04. 18:28
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline |
Idézet (Beyla @ 2014.08.04. 17:03)
Megint születtek felettébb értelmes kommentek, bár csalódni nem csalódtam, hogy őszinte legyek. A fogyás és a szervezetünk karbantartása persze, hogy nem csak ezektől a gyakorlatoktól függenek, de nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy egészséges életmódot élhessünk. Értem én, hogy fikázgatni kell valamit, hiszen oly annyira ráér minden otthon poshadó gyermek és fiatal tini a gép előtt, de még én sem találtam kivetnivalót az irományban szakmailag, pedig szerintem mindenki tudja, hogy szeretek szinte mindent kritizálni. Ezek kérem szépen, olyan gyakorlatok, amiket érdemes lenne minden élő és lélegző embernek napi szinten űznie és máris sokkal kevesebb lenne az obeszesek aránya. A biciklizés borzasztóan egészséges és szinte minden izmot átmozgat, és, ha az ember naponta egy órát teker, simán lehet alakformáló is. Sportolók rendszeresen szoktak ugrókötelezni, míg ezzel szemben a guggolás a combot és a vádlit erősíti - ebben azonban hamar el tudunk fáradni, hiszen guggolás következtében elnyomódik a femorális artéria, ami igen csak kellemetlen érzetet vált ki az emberből. A fekvőtámasz valóban növelheti az állóképességet, de inkább a kar izomzatát erősíti, hiszen tulajdonképpen azzal kell felnyomnod az egész testsúlyodat. A futás pedig igen is lehet hasznos - párom megfelelő diéta és napi fél órás futással csak nem tizenhárom kilót adott le. Pont tegnap nyaggatott azzal, hogy mivel nincsen állóképességem, és újabban nincs étvágyam, valamint fogyok is, délutánonként járjunk el futni.
Szóval csak olyan cikket lehet kritizálni, ami neked nem tetszik. Értjük, tökre értjük.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.