7 gyakorlat, amely segít formálni az alakodat
2014. augusztus 04. 18:31
DulceRBDfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.27. Hozzászólás: 947 Csatolások: 0 Azonosító: 207395 offline |
jó kis cikk lett és az összes "praktika" remek benne
2014. augusztus 04. 18:32
stylezone99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 437 Csatolások: 68 Azonosító: 184963 offline |
Jó cikk lett, párat mindennap megszoktam csinálni.
2014. augusztus 04. 18:35
nikkibella1♥"You will never lace up my Chuck Taylors" ♥ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 14.06.30. Hozzászólás: 1016 Csatolások: 422 Azonosító: 228531 offline |
Jó cikk lett ! Köszi
2014. augusztus 04. 18:40
Idézet (Beyla @ 2014.08.04. 17:03)
Megint születtek felettébb értelmes kommentek, bár csalódni nem csalódtam, hogy őszinte legyek. A fogyás és a szervezetünk karbantartása persze, hogy nem csak ezektől a gyakorlatoktól függenek, de nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy egészséges életmódot élhessünk. Értem én, hogy fikázgatni kell valamit, hiszen oly annyira ráér minden otthon poshadó gyermek és fiatal tini a gép előtt, de még én sem találtam kivetnivalót az irományban szakmailag, pedig szerintem mindenki tudja, hogy szeretek szinte mindent kritizálni. Ezek kérem szépen, olyan gyakorlatok, amiket érdemes lenne minden élő és lélegző embernek napi szinten űznie és máris sokkal kevesebb lenne az obeszesek aránya. A biciklizés borzasztóan egészséges és szinte minden izmot átmozgat, és, ha az ember naponta egy órát teker, simán lehet alakformáló is. Sportolók rendszeresen szoktak ugrókötelezni, míg ezzel szemben a guggolás a combot és a vádlit erősíti - ebben azonban hamar el tudunk fáradni, hiszen guggolás következtében elnyomódik a femorális artéria, ami igen csak kellemetlen érzetet vált ki az emberből. A fekvőtámasz valóban növelheti az állóképességet, de inkább a kar izomzatát erősíti, hiszen tulajdonképpen azzal kell felnyomnod az egész testsúlyodat. A futás pedig igen is lehet hasznos - párom megfelelő diéta és napi fél órás futással csak nem tizenhárom kilót adott le. Pont tegnap nyaggatott azzal, hogy mivel nincsen állóképességem, és újabban nincs étvágyam, valamint fogyok is, délutánonként járjunk el futni.
Azért nincsen annyi f*szság ebben a cikkben, sőt, hogy őszinte legyek, nagyon is hasznos dolgok vannak benne, és talán meghozza az ember kedvét ahhoz, hogy mondjuk a számítógép helyett inkább mozogjon egy keveset. Lehet, hogy a kritizálóknak is ki kellene próbálni! A cikkírónak pedig üzenném, hogy szerintem profi cikk lett és, ha akarnék sem tudnék belekötni. A mozgás az nagyon is egészséges.
Azért nincsen annyi f*szság ebben a cikkben, sőt, hogy őszinte legyek, nagyon is hasznos dolgok vannak benne, és talán meghozza az ember kedvét ahhoz, hogy mondjuk a számítógép helyett inkább mozogjon egy keveset. Lehet, hogy a kritizálóknak is ki kellene próbálni! A cikkírónak pedig üzenném, hogy szerintem profi cikk lett és, ha akarnék sem tudnék belekötni. A mozgás az nagyon is egészséges.
Ki beszélt itt obeszesekről?! Itt az ALAKFORMÁLÁS volt a téma, amit mellékesen centikben mérünk és nem kilókban.
Amit írtam, saját tapasztalatból írtam. Évekig napi 3 órát kardióztam, és 55 kilósan 2 számmal nagyobb ruhákat hordtam, mint most, súlyzós edzéseket végezve, 8 kilóval nehezebben.
Súlyból veszíteni a leghülyébb diétával is lehet, bevarrom a számat egy hétre és máris 10 kilóval könnyebb leszek. Hogy formásabb is? Hát baromira nem.
2014. augusztus 04. 22:12
Lia7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.26. Hozzászólás: 419 Csatolások: 43 Azonosító: 75039 offline |
Olvastam sok meglepő hozzászólást. Számomra fura, hogy sokan hisznek még abban, hogy a kardio edzés vagy akármilyen fogyókúra alakformáló lehet.
Súlyzós edzések nélkül senki ne várjon csúcsformát..
Súlyzós edzések nélkül senki ne várjon csúcsformát..
2014. augusztus 04. 22:13
Lia7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.26. Hozzászólás: 419 Csatolások: 43 Azonosító: 75039 offline |
Idézet (Sunkissed @ 2014.08.04. 15:26)
Önmagában a kardio edzéstől senkinek nem lesz formásabb alakja, akkor sem, ha a tüdejét is kifutja. Konditermi súlyzós, vagy saját súlyos edzéseket kell végezni, ha jól akar valaki kinézni. Ezeket a Cosmopolitan-jellegű butaságokat meg felejtsük már el. :S
Szívemből szóltál.
2014. augusztus 04. 22:17
Lia7visszatérő vendég |
Idézet (PinkBarbie @ 2014.08.04. 15:46)
Na ezek elég jó tippek :) bár már rég tornáztam...a guggolás ami a képen van nekem nem jó, mert egyszer próbáltam és valami kiakadt a térdemben és utána napokig fájt :S Én inkább maradok a megszokott "teljesen le a földig" guggolásnál.
Anélkül, hogy láttam volna hogyan kivitelezed a képen látható guggolást, ha fájt utána a térded, biztosan nem volt helyes a gyakorlat. Kérj szakembertől segítséget (ha lemész egy konditerembe, a teremedző biztosan megmutatja Neked) és hidd el nem fog fájni a térded.
Minden bántás nélküé, mindössze segítő szándékkal írtam.
2014. augusztus 04. 23:45
littlemixfan44új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.19. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 202220 offline |
Vilcsi, testvér lusta dög vagyok én is. ♥:'(
2014. augusztus 05. 09:50
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline |
Nagyon segítőkész és hasznos cikk lett Feltétlen kipróbálom mindet ebben a hónapban
2014. augusztus 05. 10:01
MiliDirectionervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.22. Hozzászólás: 272 Csatolások: 1 Azonosító: 212312 offline |
nekem a kitöréstől szétment a térdem.:/
2014. augusztus 05. 10:55
micimacika12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.18. Hozzászólás: 37 Csatolások: 0 Azonosító: 229660 offline |
Az ugrálókötelezés tényleg jó!!
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.