Idézet (rednail @ 2014.08.04. 23:55)
A legviccesebb az, hogy semmi megterhelő nincs a szerepükben, hogy ezért túl legyenek fizetve. A legdurvább az lehet, hogy meg kell játszaniuk, hogy 4 emeletet mennek fel nap mint nap. Tényleg szeretem a sorozatot, bár szerintem mostanában kicsit unalmas, és kíváncsi leszek mit hoznak ki még 3 évadon keresztül, de ez az összeg sok, nagyon sok. A végére még emelni fogják? Vagy ha még rendelnek be pár évadot? Tényleg megéri ez a 20 perces sorozat az ennyi pénzt? Egyszerűen nem hiszem el.. Én Kaleyben csalódtam is, mert régebben azt olvastam, hogy ő nem tud megegyezni, és neki kell a több pénz.. Szerintem az eredeti összeg is borzasztó sok, ráadásul részenként kapja, szóval nem értem miért kell ennyi pénz.
Jajj gyerekek! Nem tudom ti hány évesek vagytok, de akkor elmondom a való élet és a filmes/TV-s világ rendjét.
Saját példám: A cégnél ahol dolgozom az új vezetőség által csak negatív kritikát kaptunk a munkánkat tekintve. Egyrészről nem is kellemes a munkánk, másrészt baromi stresszes, és hozzátenném nagyon nem vagyunk ezért megfizetve. (Magyar ember lévén ha nem muszáj én nem dobbantok, örülök, hogy legalább ez van). Egy meetingen a főfőfőnököm elmondta, hogy ha nem akarunk itt dolgozni, akkor el lehet menni! Na ezzel kb. 20 ember 2 héten belül élt is. Ezt a vezetőség is érezte, a következő havi meetingen ugyanaz a főnök már ódákat zengett rólunk, hogy deállatijók vagyunk! + emelték a fizetésünkön... Sok mindent megtesznek azért, hogy embereket marasztaljanak, főleg ha tudják pótolni igen nehéz őket.
A filmes világ: Nem az embert fizetik meg, hanem a nézettséget. Ha egy embert/műsort/filmet sokan szeretnek, akkor nyilván sokan nézik meg. Csak a nézettség számít! Ha egy sorozat nagyon gyengén szerepel, teljesen mindegy, hogy abban az évadban hány részt rendeltek be. Ha a béka popója alatt a nézettség, úgy kaszálják, ahogy illik, és előbb fogják a Jóbarátok ismétlését ezredjére adni, mint azt tovább.
Mint a cikk is írja a TBBT népszerű, számokkal is alá tudják támasztani. Nagyobb nézettség, nagyobb bevétel. Őszintén, a színészek lennének hülyék, nem többet kérni. Mivel most nem volt szerződésük, ha azt mondják viszlát, akkor a CBS-nek nem lenne vígjátéksorozata a következő szezonra, legalábbis olyan nem, ami tutibiztos siker, mert a HIMYM most finálézott, már csak ők viszik a hátukon humorban a TV csatornát. Az új szezonban csak újoncok lesznek, aminek a nagy része valószínű kaszálva lesz. Nyilván a cégnek is az az érdeke, hogy ott maradjanak. Ezt a színészek is tudják és pont.