Egymillió dollárt kapnak az Agymenők sztárjai
2014. augusztus 05. 18:18
AvrilandTaylorúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.04. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 225459 offline |
Az igen!! Jól megy egyeseknek!!
2014. augusztus 06. 07:46
kristanna18új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.03. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 227039 offline |
De jó nekik:) Ha ezt apukám megtudja ,mert ez a kedvenc sorozata
2014. augusztus 06. 10:26
BubuMaci6277új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 74 Csatolások: 0 Azonosító: 182131 offline |
Idézet (Kiim @ 2014.08.05. 10:09)
Amikor először hallottam hogy mennyit tudtak kicsikarni a WB-tól..kb leestem a székről.
Felháborítónak tartom ezt az összeget minden szempontból. Komolyan, szeretem ezt a sorozatot és szinte minden részét láttam már, na de azért álljon meg a menet. Persze, a nézettség sokat nyom a latban és ezt meg is kell fizetni, de azért lássuk már be hogy a kedves szereplők akármennyire is a szívünk csücskei, ha a sorozat nem lenne, hamar eltűnnének mert egyikük sem olyan nagy tehetség hogy a továbbiakban jelen tudjon maradni a filmiparban, kivéve talán Jim Parsons-t! Tehát ez a sorozat tartja őket életben úgymond, és eddig sem kerestek szarul és kb egy évadot 4 hónap alatt forgatnak le és nem embert kínzó körülmények között. Abból a szempontból is felháborító, hogy tényleg vannak odakint jóval nevesebb, tehetségesebb színészek akik 20-30 éve vannak a szakmában és meg sem közelíti az ő gázsijuk a TBBT gárdáét. Na mindegy is, inkább nem hergelem magam ezen tovább.
Felháborítónak tartom ezt az összeget minden szempontból. Komolyan, szeretem ezt a sorozatot és szinte minden részét láttam már, na de azért álljon meg a menet. Persze, a nézettség sokat nyom a latban és ezt meg is kell fizetni, de azért lássuk már be hogy a kedves szereplők akármennyire is a szívünk csücskei, ha a sorozat nem lenne, hamar eltűnnének mert egyikük sem olyan nagy tehetség hogy a továbbiakban jelen tudjon maradni a filmiparban, kivéve talán Jim Parsons-t! Tehát ez a sorozat tartja őket életben úgymond, és eddig sem kerestek szarul és kb egy évadot 4 hónap alatt forgatnak le és nem embert kínzó körülmények között. Abból a szempontból is felháborító, hogy tényleg vannak odakint jóval nevesebb, tehetségesebb színészek akik 20-30 éve vannak a szakmában és meg sem közelíti az ő gázsijuk a TBBT gárdáét. Na mindegy is, inkább nem hergelem magam ezen tovább.
Egy ilyen sorozatnál egy hétre jut egy epizód, addig próbálják, tanulják a szövegeket, stb. Nem 4 hónap alatt készül el, hanem nyár közepén kezdik el, hogy legyen pár hét csúszás, plusz a forgatási szünetek is beleférjenek, de áprilisig kb. forgatják az adott évadokat. Másrészt egy részt (konkrétan a TBBT-ra gondolok) egy este alatt játszák el ÉLŐ KÖZÖNSÉG ELŐTT, tehát ez nagyjából egy színházi előadásnak minősül. Erről van is egy élménybeszámoló itt:
http://www.sorozatjunkie.hu/2009/09/30/jelentes-a-the-big-bang-theory-forgatasarol-irta-balage/
Én azok helyébe, akik nem tudják, hogy egy ilyen vagy hasonló sorozat mit is takar, az üljön rá a szájára. Innen egy p*csányi országból könnyen beszélünk az ő munkájukról.
Másrészt pedig pl. Johnny Galecki is több, mint 20 éve van a szakmába, más kérdés, hogy nálunk ezzel a szerepével vált ismertté. De egy régi klasszikusba a Karácsonyi vakációban (1989) már gyerekszínészként szerepelt. Neil Patrick Harris is nálunk az Így jártam anyátokkallal lett híres, holott ő is gyerekszínészként lett ismert, sőt már gyerekként díjakat nyert, amúgy ő sem erre a sorozatra tette fel az életét, emellett pedig a Broadway-en játszik, ezzel most is Tony-díjat nyert. Ugyanígy Jim Parsons is a Broadway-en játszik darabokban. Pont ebből volt a TBBT rajongói közt pár éve kisebb felháborodás, hogy Jim megnövesztette a haját, holott korábban pont ez volt a karakterének a humorforrása, miszerint megrögzötten ragaszkodik mindenhez, még a hajhosszához is. Jimnek pedig egy darab miatt meg kellett növeszetenie a haját. Kaley is 20 éve van a szakmában, több kisebb epizódszereplőként, de ki ne emlékezne a Bűbájos boszorkák beli szerepére. Ott azért igen fontos szereplő lett.
Egyébként itt egy kis elemzés a sorozat bevételeiről, csak úgy megnyugtatásként a sorozat 1-2 MILLIÁRD dolláros bevételt hoz, tehát epizódonként ez a 3 szereplő 1%-ot kap. És ebbe az ismétlésekért járó bevétel nincs benne... amit még évekig fog kapni a csatorna.
http://www.sorozatjunkie.hu/2014/08/05/tbbt-fizu/
2014. augusztus 07. 14:03
Naah ennek örülök,nem a kedvenc sorozatom de a barátom megkedveltette velem
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.