A Bello magazinnak adott interjút a 29 éves színésznő és az augusztusi címlapról is ő tekint vissza ránk.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ashley Tisdale szerint barna hajjal sokkal komolyabban veszik
2014. augusztus 05. 17:07
Nagyon jó képek lettek, Ash gyönyörű barnán is és szőkén is mindkettő hajszín jól áll neki.
2014. augusztus 05. 17:12
DulceRBDfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.27. Hozzászólás: 947 Csatolások: 0 Azonosító: 207395 offline |
gyönyörűek lettek róla a képek. és az interjúból ítélve nekem még mindig nagyon szimpi <3
2014. augusztus 05. 17:18
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1653 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline |
Gyönyörű.
2014. augusztus 05. 17:20
Istenem, milyen gyönyörűek ezek a képek! Szerintem is komolyabbnak tűnik barna hajjal, de a szőke is nagyon jól áll neki. Egyszerűen gyönyörű ez a lány!
2014. augusztus 05. 17:23
PunkBarbievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.30. Hozzászólás: 145 Csatolások: 4 Azonosító: 228486 offline |
Úristen,,,nagyon gyönyörű képek lettek!!
2014. augusztus 05. 17:25
kövezzetek meg nyugodtan, de szerintem pocsék képek lettek. üres, semmitmondó tekintet mindenhol, az utolsó előttit kivéve, amelyen nyaktól felfele egy az egyben úgy néz ki, mint jennifer lopez. az első fekete ruhás (3.) képen meg kiköpött poppy montgomery, a szájtartása/csücsörítése egy az egyben ugyanolyan, na meg az arca/tekintete is. kísérteties!
amúgy szerintem nem csúnya lány, de ezek a képek előnytelenek lettek, szinte az összesen be van csukva a szeme vagy hunyorít (pedig az a lélek tükre) mivel tudna a legkifejezőbb lenni ha nem a szemével? a szájával sem igazán tudott mit kezdeni a legtöbb képen csücsörít, a beállások viszont tetszenek, kár hogy az összhatás mégsem jó.
amúgy szerintem nem csúnya lány, de ezek a képek előnytelenek lettek, szinte az összesen be van csukva a szeme vagy hunyorít (pedig az a lélek tükre) mivel tudna a legkifejezőbb lenni ha nem a szemével? a szájával sem igazán tudott mit kezdeni a legtöbb képen csücsörít, a beállások viszont tetszenek, kár hogy az összhatás mégsem jó.
1 felhasználónak tetszik:
PinkPoison
2014. augusztus 05. 17:29
OceanSoul;egyetértek.Engem is megkövezzhettek!Amúgy meg a hajszín semmit nem változtat azon,hogy komolyan vesznek-e vagy se.Kissé beképzelt ez a csaj!Ezért is megkövezzhettek!
2014. augusztus 05. 17:34
TianaBlack |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.28. Hozzászólás: 672 Csatolások: 36 Azonosító: 212599 offline |
Ha őszinte akarok lenni, akkor azt mondom, hogy ezek a képek szörnyűek lettek. Némelyiken a felismerhetetlenségig van PhotoShoppolva, meg retusálva. Van, amelyiken nagyobb teret vesz igénybe a háttér és a táj, mint maga Ashley, amit nem tudom, hogy direkt vagy véletlen volt-e, de minden esetre fájdalmas ezt látni.. Ne értsen félre senki, kedvelem Ash-t, de számomra nincs benne semmi különleges.
2014. augusztus 05. 17:43
úgy tűnik mégis csak sok arcú ez a jány... nézem, nézegetem a képeket és jlo meg poppy montgomery után a 4. képen már az olsen ikreket látom
1 felhasználónak tetszik:
PinkPoison
2014. augusztus 05. 17:46
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2582 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline |
Fel se lehet ismerni Jó képek, viszont olyan, mintha nem is Ashley lenne rajta.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.