Idézet (Shenayla @ 2014.08.06. 19:24)
Nem nagyon értem miért borítékolható Kimi 2015-ös visszavonulása, mikor szerződése van!! Vettel, Grosjean, Massa és Maldonado sem vonultak vissza mert gyermekük született
De, hogy a hírről is írjak véleményt: én nagyon örülök nekik, nekem szimpatikus Minttu, és egyre jobban kedvelem, szerintem gyönyörű nő és nagyon összeillenek Kimivel. Gratulálok nekik, és reménykedem benne, hogy Massa és Maldonado példáját követve a kis Räikkönent is megismerhetjük majd.
(El is képzelem milyen kis cuki babájuk lesz )
De, hogy a hírről is írjak véleményt: én nagyon örülök nekik, nekem szimpatikus Minttu, és egyre jobban kedvelem, szerintem gyönyörű nő és nagyon összeillenek Kimivel. Gratulálok nekik, és reménykedem benne, hogy Massa és Maldonado példáját követve a kis Räikkönent is megismerhetjük majd.
(El is képzelem milyen kis cuki babájuk lesz )
Nincs szerződése 2016-ra. 1+1 évre írt alá tavaly. Továbbá ő még pár éve kijelentette hogy ha gyerek lesz akkor azt ő nem úgy akarja nevelni hogy az év nagy részében nincs is otthon és ő nem az a típus mint Massa hogy ide oda cipelgeti az egész családot. Ráadásul az autó pocsék és drága Montezemolo úr által tönkre tett versenycsapatot nem egyik évről a másikra fogja helyre tenni Mattiacci így elég kicsi annak az esélye hogy jövőre olyan gép lesz alatta ami meggyőzné őt a folytatásról. Kimi már 35 lesz idén és elérte amit szeretett volna, Vettel viszont még fiatal így nincs miért visszavonulnia. Grosjean előtt még nagy jövő áll így számára is tárgytalan a dolog Maldonado meg nem visszavonulni fog hanem kirúgják a francba ha elfogy mögüle a venezuelai pénz.