Imádtam őt.:c
De azt nem értem, mi értelme ennyi év után újjal mutogatni másra, hogy ő meg ő nem cselekedett helyesen? Meg az mi már, hogy abban az időben a mentőben nem volt olyan felszerelés ami megmenthette volna? Most ez komoly? Sok haláleset elkerülhető lett volna az évek során ha a tudomány ott tartott volna ahol most tart. De attól még nem "lett volna elkerülhető" mert akkor ez még nem volt lehetséges.
Elkerülhető lett volna Brittany Murphy halála
2014. augusztus 06. 19:48
Metamorphosismask of sanity |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.07. Hozzászólás: 2295 Csatolások: 544 Azonosító: 228986 offline |
2014. augusztus 06. 20:06
selena gomez fan22Mad Hatter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.21. Hozzászólás: 1096 Csatolások: 6 Azonosító: 209928 offline |
Nyugodjon békében
2014. augusztus 06. 20:09
Zsófi1123 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.11. Hozzászólás: 932 Csatolások: 0 Azonosító: 189530 offline |
Szerintem ez a nyilatkozás teljesen felesleges volt, rádásul gonoszság is. Ezzel annyit ért el, hogy mrgforgatta a szerettei, családtagjai szívében a kést. Brittany szülei valószínűleg nagyon nehezen dolgozták fel lányuk halálát, ha egyáltalán sikerült. Erre most azt mondja az anyának, hogy tehetett volna valamit ez ellen? (újra)kezdi számukra a "mi lett volna ha... " részt? Nem hiszem, hogy hibáztatható lehetne. És egyébként is, millió százalék, hogy ez megfordult az édesanya fejében és épp eleget marcangolta magát emiatt. Egyszóval ennek a nyilatkozatnak csak negatív reakciói lehetnek. Komolyan ennyire nem gondolta át a férfi, amit mondott, vagy direkt volt ilyen?
Brittany pedig nyugodjék békében, habár e miatt a kijelentés miatt valószínűleg forgolódik a sírjában...
Brittany pedig nyugodjék békében, habár e miatt a kijelentés miatt valószínűleg forgolódik a sírjában...
2014. augusztus 06. 20:40
DulceRBDfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.27. Hozzászólás: 947 Csatolások: 0 Azonosító: 207395 offline |
ennyi év elteltével ez még rosszabb szerintem ezt hallani. de felesleges már ezen rágódni mind a rajongóknak, mind a családtagoknak.
sajnos már egy ideje nincs velünk Brittany.
sajnos már egy ideje nincs velünk Brittany.
2014. augusztus 06. 21:01
Czuppon Mónikavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.21. Hozzászólás: 396 Csatolások: 562 Azonosító: 90871 offline |
Az hallottam az apa az anyját hibáztatja,amiért ő az egyedüli kezdeményezett az örökségben és felelős lehet a lánya és veje halálában,feljelentette a rendőrségen ezért újabb vizsgálatot inditottak.Ettől sajnos még nem jön vissza Britt
2014. augusztus 06. 21:25
Krisztina20új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.02. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 230666 offline |
uristen:( meg ma se nagyon tudom elhinni hogy nincs mar koztunk... en ugy szeretem....... :'(
nagyon nagyon megrazott akkor a halala... most sincs ez maskepp... annyira sajnalom ..
de megis ha tenyleg 24oraval hamarabb korhazba kerult volna meg ma is elne... ezert ez annyiraa fura nem? perceken, orakon, napokon mulhat egy elet.....
nyugodjonbekeben!!! ( <3
nagyon nagyon megrazott akkor a halala... most sincs ez maskepp... annyira sajnalom ..
de megis ha tenyleg 24oraval hamarabb korhazba kerult volna meg ma is elne... ezert ez annyiraa fura nem? perceken, orakon, napokon mulhat egy elet.....
nyugodjonbekeben!!! ( <3
2014. augusztus 06. 22:10
Nagyon tehetséges színész volt. Értékes embert vesztettünk el.
2014. augusztus 06. 22:25
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6376 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline |
Nem hibáztatható az anyja a történtekért, de azért még élhetne, ha ő észrevette volna. WTF?! Szerencsétlen Brit, hagyják már nyugodni, ez nem fogja őt visszahozni az életbe, felesleges ezen agyalni, mindenkinek, de főként a családjának felkavaró.
2014. augusztus 06. 22:27
Hát persze, utólag már mindenki nagyon okos. De sajnos megtörtént, pedig biztos vagyok benne hogy a kiérkező mentősök mindent megtettek annak érdekében hogy visszahozzák.
2014. augusztus 06. 22:45
x Maite_Sandra xanxious kitty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 3074 Csatolások: 76 Azonosító: 143003 offline |
Imádtam ezt a nőt, sajnálom, hogy meghalt. De nem kell ide 'miért' meg 'ha'. Ezzel a kést is megforgatják a szüleikben, meg szerintem Brit-et is a sírjában. Szegény nőt nem hagyják már békén. Tény és való, hogy jobb lett volna, ha nem hal meg, de ennek valamiért így kellett történnie. A sorsunkat nem mindig mi írjuk.
Továbbra is nyugodjon békében ez a drága.
Továbbra is nyugodjon békében ez a drága.
2014. augusztus 06. 23:09
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Én úgy tudom, hogy fekete penész okozta Brittany halálát, amiről anno még ide cikk is felkerült. Nagy eséllyel az okozta a tüdőgyulladást, amibe belehalt. Rengeteg variációt hallottam a hálának körülményeiről, de ez a rovarirtó szer számomra teljesen új. Valahol ez a színésznő és a körülötte lévő emberek, családtagok hibája is volt, hiszen ennek biztosan voltak komolyabb tünetei, aminél az ember már azt mondja, hogy irány a kórház. A mentősöknél sok minden van, egy komplett táska tele van mindenféle farmakológiai szerrel, ám többek között életmentő gyógyszereket cipelnek. Brittanyt valószínűleg az időben elkezdett antibiotikumos kezelés, illetve transzfundálás menthette volna meg, hogyha tényleg olyan súlyos állapota volt. Mondjuk, ha jól tudom a csaj régen drogfüggő is volt, s a cikk szerint még halála napján is találtak nyugtatókat a szervezetében. Nem csak fizikailag volt nagyon beteg, de lelkileg is és számomra felfoghatatlan, hogy egyszerűen senki sem csinált semmit sem. Persze, nekem is az a véleményem, hogy a dolgokon már nem lehet változtatni, de nagy hiba lenne emiatt a rohammentősöket hibáztatni. Ők mentek a standard felszereléssel úgy, ahogyan csak tudtak, az már más kérdés, hogy nem rohangálnak ötezerféle antibiotikummal.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.