Idézet (xXFanniXx @ 2014.08.10. 11:42)
Mi értelme erről cikket írni? Van egy rakat ilyen előadó aki elérte ezt a számot, de róluk semmi ilyen nem íródott. És akkor mi van, ha elérte? Nagy cucc, manapság minden felkapott előadó eléri..
Idézet (holczerd1997 @ 2014.08.09. 23:47)
Nem tudom miért olyan nagy szám,hogy egy angol nyelvű sláger zene eléri a százmillió fölötti megtekintést.Én kb húszezer ilyent tudok felsorolni.Még ha magyar lenne akkor megértem,mert nagy siker lenne ennek az országnak,de így?Amúgy nagy jó lett a dal.
Idézet (Ágika21 @ 2014.08.09. 22:34)
Erről miért kell cikk?
Ennyi erővel az összes olyan klipről írhatnánk ami elérte a 100 milliós megtekintést. Ami pedig nem kevés kisfilmet jelent
Idézet (Agüero10 @ 2014.08.10. 00:07)
Remek dal lett,tőle a legjobb és még én töltöttem fel ezen az oldalon,de nem értem,hogy minek készítettek erről cikket,50 zene van,amiről ezt leírhatták volna,mint a kedvencemtől a Stronger vagy J Balvintól a Tranquila,szóval nevetséges,hogy ezt a cikket kiadták,nekem meg érdekesebb cikkemet nem,hát persze ez is csak barátságból lett.
Bárki írhat cikket, de a hírszerkesztők döntik el, mik jelenhetnek meg. Ha valami nem jelenik meg annak is van oka, nem pedig szimpátia vagy barátság alapján kerülnek ki a hírek. Habár nem vagyok hírszerkesztő, látom hogy sokan milyen hibákat vétenek írás közben. És ha azok közül kikerülne pár, még ti is meglepődnétek, ebben biztos vagyok.
Plusz: ne a cikkírókkal, hanem a hírekkel foglalkozzatok inkább.