Kim Kardashian lánya már most modellként pózol
2014. augusztus 15. 22:57
VegasGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.07. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 205479 offline |
Nos, igen. Nemcsak, hogy édes, hanem kimondottan szép baba is! (Jó mondjuk, viselkedés ide vagy oda, Kim sem a legrondább nő.)
Egyébként még a kép is ízléses lett, úgy értve, hogy nincs semmi smink vagy akármilyen baromság a kislányon. Bár kétlem, hogy alig 1 évesen saját póza lenne.
Egyébként még a kép is ízléses lett, úgy értve, hogy nincs semmi smink vagy akármilyen baromság a kislányon. Bár kétlem, hogy alig 1 évesen saját póza lenne.
2014. augusztus 16. 07:25
Senhoravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.12. Hozzászólás: 232 Csatolások: 0 Azonosító: 34504 offline |
Sosem értettem mi aranyosat látnak az emberek egy csecsemőben, vagy gyerekben. :S
A cím alapján elképzeltem, hogy full sminkben, magassarkúban pózol, de egész visszafogott lett
A cím alapján elképzeltem, hogy full sminkben, magassarkúban pózol, de egész visszafogott lett
2014. augusztus 16. 15:19
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
A félvér gyermekek általában átlagon felülien szépek szoktak lenni, és, hogy őszinte legyek ez alól North sem kivétel. Habár anyát és apát nem nagyon komálom, de szép kislányuk van, ám a jellegzetes erős néger arcvonásokat is örökölte ami nem biztos, hogy előnyére fog válni a későbbiekben. Ettől függetlenül én is irdatlan nagy baromságnak tartom, hogy cirkuszi majomként mutogatják ezt a szerencsétlen gyereket. Miért kell kisminkelni, extra burzsuj ruhákat ráaggatni, egy stúdióba citálni és lefotózni? Szép dolog az, ha az embernek születik egy gyermeke, de a szülőség nem arról szól, hogy múzeumba való darabként mutogatom. Sosem akartam azt a rivaldafényt és a csillogást, de az biztos, hogy én a gyermekemet óvnám tőle. Tíz év múlva már érezni lehet majd csak a szimpla képeken, hogy bizony jól elk*rták a férjével. Biztos vagyok benne, hogy a kislány korán érő típus lesz, aki tizenöt évesen egy kiélt harmincasnak fog kinézni. Kimet megnézném egyszer mindenféle kencék nélkül és akkor talán el tudnám dönteni, hogy szép vagy sem. Mert ennyi sminkkel kábé olyan, mint egy porcelánbaba. Semmi természetes nincs benne, csak a tömény műség árad belőle.
1 felhasználónak tetszik:
iannina
2014. augusztus 16. 15:55
aranyos a kislány és tényleg szép arca van a modellkedéshez,de szerintem most még alig tudja mi folyik körülötte
2014. augusztus 16. 18:55
Fruzsii2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.04. Hozzászólás: 94 Csatolások: 0 Azonosító: 220580 offline |
Szép gyerek de ha én a szülei helyében lennék biztos nem szoktatnám rá a gyereket a fotózásokra mert akkor 10 év múlva ugyanolyan mű baba lesz mint az anyja!!
De hát persze amit a gyerek anyja csinál azt neki is kell!
De hát persze amit a gyerek anyja csinál azt neki is kell!
2014. augusztus 16. 19:46
LucyanLimited Edition |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.28. Hozzászólás: 1300 Csatolások: 44 Azonosító: 202701 offline |
Esküszöm, ha ez a lány a jövő, akkor én inkább most lelépek. Mi már ez? Nem lehetne hagyni a szülőknek szerencsétlen gyereket homokozni, vagy babázni? Szánalmas mindkettő, máshoz nem értenek, csak a botrányokhoz. De gondolom dolgozni egyik sem akar, elég nekik az, hogy összeszereplik a pénzt a médiával. Szánalmas.
2014. augusztus 16. 22:31
zrenaklaudiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.30. Hozzászólás: 315 Csatolások: 4 Azonosító: 220214 offline |
aranyos meg minden. de pár év múlva nem lennék a helyébe.
2014. augusztus 16. 22:39
Felhasználó56új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.29. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 228435 offline |
Szegény gyerek ..
2014. augusztus 17. 08:33
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1653 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline |
Szegény gyerek... Megadnám neki azt a szép gyermekkort, amit ez a szép kis csöppség megérdemel, de nem olyan formában, ahogyan ők csinálják...
2014. augusztus 17. 11:31
Bella Pearl: Egyet értek 100%-ban...
Inkább engedjék hogy homokozzon vagy fogócskázzon, nem modellkedni kéne.
Inkább engedjék hogy homokozzon vagy fogócskázzon, nem modellkedni kéne.
2014. augusztus 17. 12:11
Nagyon aranyos de attól még nem kéne ilyen fiatalon modellkednie. Hagyni kéne őt játszani elvégre még csak gyerek.
2014. augusztus 17. 16:24
AvrilSmile |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.17. Hozzászólás: 926 Csatolások: 4 Azonosító: 226218 offline |
Ennyi idősen hagyni kellene élni, nem elrabolni a gyerekkorát ilyen hülyeségekkel. Majd ha felnő és felelősen dönthet róla, akar-e modellkedni, megteheti, ha akarja, de mopst még nem tudja, hogy ez ártani fog neki.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.