Ez mitől sötét múlt?
Én már azt gondoltam, hogy bezárták vagy drogozott vagy nem tudom, de ezt nem nevezném sötét múltnak.
Ariana Grande sötét múltjáról beszélt
2014. szeptember 05. 22:40
Ez sötét múlt???
Ez csak egy gyerekkori hóbort...
Ez csak egy gyerekkori hóbort...
2014. szeptember 19. 10:12
Starlover5000visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 14.06.02. Hozzászólás: 448 Csatolások: 2 Azonosító: 227002 offline |
TVeca eggyetértek
2014. október 03. 15:12
Tinibálványvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.14. Hozzászólás: 491 Csatolások: 0 Azonosító: 206119 offline |
Nem gondoltam volna ezzeket rola..!!
2014. október 23. 20:10
Legszarkasztikusabb személy? Ez vicces...
Ebbe mi a sötét múlt? Ezek inkább gyerekkori hóbort, és egyébként sem a múltja sötét, hanem ő maga.
És nem ő a legkeményebben dolgozó ember Hollywood-ban.(És ezt nem bántásból mondom) És ne kezdjen nekem senki se arról magyarázni,hogy féltékeny vagyok rá(?!)mert ilyen fiatalon elért ilyeneket (sablonszöveg) vagy ilyesmi, mert közelről sem, de mindegy:D A lényeg,hogy ez messziről sem sötét múlt, de nem számít, ez az én véleményem.
Ebbe mi a sötét múlt? Ezek inkább gyerekkori hóbort, és egyébként sem a múltja sötét, hanem ő maga.
És nem ő a legkeményebben dolgozó ember Hollywood-ban.(És ezt nem bántásból mondom) És ne kezdjen nekem senki se arról magyarázni,hogy féltékeny vagyok rá(?!)mert ilyen fiatalon elért ilyeneket (sablonszöveg) vagy ilyesmi, mert közelről sem, de mindegy:D A lényeg,hogy ez messziről sem sötét múlt, de nem számít, ez az én véleményem.
2014. november 12. 15:30
ez meglepett de engem nagyon nem izgat és én akkoris szeretem őt:) nem izgat!!!!!!!!
2014. november 14. 21:21
patko-petravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 471 Csatolások: 25 Azonosító: 200376 offline |
Ez meglepõ de nekem mindegy
2015. január 01. 02:55
Liz kvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.31. Hozzászólás: 246 Csatolások: 0 Azonosító: 238152 offline |
Kell vakami amivel a Cat Valentine által ráragadt cukiságot lemossa magáról. Inkább nem kéne ilyen kislányos magas hangon énekelgetni meg valahog nem kén ilyen cukikán nézni meg rebegtetni a szempillákat az sokkal jobban hatna!!! Nem kell megjátszani magát ennek a bunkó csajnak. Sisem volt szimpi.
2015. január 01. 03:02
Liz kvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.31. Hozzászólás: 246 Csatolások: 0 Azonosító: 238152 offline |
Olyan sok hülye ariana rajongó van aki azt mondja " Oh sötétség van a fejemben és Imádom arianát nembaj milyen hülye meg beképzelt csak a lényeg az hogy rebegtesse a szempilláit neg hogy elsikonyáljon egy két dalt. Csak akkor utâlnám meg ha találkoznék vele és úgy megalázna mint azvdgyik esetében csinálta"
2015. február 22. 21:02
Laza Dorottyaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.02. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 199304 offline |
ezzel is csak fel akarja hívni magára a figyelmet:D am nem értem alapból hogy miért rajoganak érte amikor egy bunkó nyomorék...pl a rajongóival.lehet olvasni cikkeket ahogy leszarja őket és elküldi őket a picsába:D ha nem szereti az emberket mi a picsának választotta azt a szakmát ami emberekkel jár?D idióta
am ez a cikk egy nagy kamu
am ez a cikk egy nagy kamu
2016. április 30. 08:29
Helga27Queen of Nothing |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.11. Hozzászólás: 1099 Csatolások: 5 Azonosító: 244743 offline |
Először is az én véleményem szerint a "sötét múlt" azt jelenti hogy bűncselekményt követett el.Másodszor nem szeretném a fanokat megsérteni de vannak nála keményebben dolgozó Hollywood-i sztárok.Nos ha ez igaz akkor elég egy különc személyiség lehetett.
2018. október 29. 08:41
SweetenerBaevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.10.23. Hozzászólás: 175 Csatolások: 0 Azonosító: 270992 offline |
Igen azt tudtam hogy szereti a horrort . Helga27 Ariana ma már a legjobban kereső sztárok közé tartozik , nem hinném , hogy a te kedvenceid befutottabbak
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.